Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@mausy21 krása.... Ja pôjdem v pondelok....to budem 10+2tt som zvedavá ako bude vyzerať mimi
@ mausy21 zlateeeeee, gratulujem 🙂
Ahojte kočky pripájam sa k Vám termín mám 3.maja a veľmi sa teším
zatra konečne kontrolaaa 😅 som nedočkavá
@enusamt aj ja mám zajtra kontrolu idem ráno a hodiny tuším cuvaju
@cukruska1920 na krv som objednaná na 6:15 , tak aspoň nebudem dlho čakať 😀 akurát sa bojím toho, že ma sestrička zas dopichá, kým mi nájde tú pravú žilu, ak vôbec... či ma radšej do nemocnice nepošle 🙂
@enusamt no..ja mám tiež problematické žily....
@cukruska1920 minule mi prepichla 5 žíl, kým to nevzdala a neposlala ma do nemocnice.. tak mi síce ďalšie dve, ale aspoň sa im to podarilo 🙂 omodrinovaná som bola ako narkoman
@enusamt mne zajtra asi len sono bude robiť a na krv má asi objedná potom...som zvedavá ako mimi narastlo
@cukruska1920 tak ja mám nakázané doniesť moč a prísť nalačno... tak to som tiež zvedavá za tie uplynulé týždne... predtým malo 1,5cm 🙂
@enusamt moje malo naposledy 1.9cm
@cukruska1920 tak si držme prsty zajtra 🙂
@enusamt ďakujem aj ja tebe
drzim vam palce zienky, mna to caka o tyzden 🙂
@cukruska1920 supeeeer tešíme sa s tebou, vidíš to a ako si sa bála 🙂 tak budeš už kľudnejšia však? 🙂
@renusssska ale hej...budem uz.... dneska 😀
@cukruska1920 super gratulujem, no vidis, dočkala si sa 😃
Škoda že si to nedala do skupiny mala by si spomienku aj v budúcnosti 😉
@emakiki čo som mala dať do skupiny?
@cukruska1920 no toto, túto správu aj s fotkou... tu sa to ťažko hľadá a tam si das svoj nick do vyhľadávania a vyhodí ti všetko čo si pridala len ty... 😉
@emakiki dala som do súkromný😉
@cukruska1920 jaj som si nevšimla 😃
@cukruska1920 ja to tam nevidím... 😨😁
@emakiki do majoviek

Ahojteee...tak ja dnes konecne uz odisla z ambulancie s knižkou a fotkou...mame 4.4cm a sme 10+6tt...dalsia kontrola o 2 tyzdne..skrining..mooocc sa tesimee babo krasne kopkalo a mrvilo sa...