Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@emakiki ale to tam žije....a na pamiatku mám fotku
@cukruska1920 jaj v pohode, ja tam nie som tak som nevedela, len som ti chcela poradit...
@emakiki v pohode
Kedy uz prejde tato neskutocna unava? :( uz chcem byt konecne na nieco "pouzitelna"
@cukruska1920 ja chodim 3x cikat 😂 ale zaspim vacsinou rychlo. Obcas sa stane, ze neviem zaspat ale potom zaspim nejako 🙂
Ja spim ako zabita v noci a cez den mi uz ta unava zacina postupne ustupovat 😊 ..
ja sa k vam tiez pridavam, som unavena, spala by som aj 12 hodin vkuse, a nic sa mi nechce.. Najviac ma stve ten bordel v kuchyni, nenavidim totiz umyvanie riadu. Snad sa to casom zlepsi. A aby toho nebolo malo, mam hrozne abstaky z fajcenia lebo pred tehu som si zapalila aj 10 denne a teraz nic 😠 ...
@cukruska1920 co je to spanok?Ja idem spat pomaly okolo pol noci,snazim sa vydrzat hore co najdlhsie,cakam kedy mi zacnu klipkat oci,zalahnem rychlo do postele,v lepsom pripade zaspim hned.Okolo 3h uz musim ist cikat a je dospate.Pozeram do plafonu zas aj hodinu,krutim sa v postely jak jelito.Najlepsi spanok ma zmohne nad ranom a prd z toho pred 7h musim vystrojit dceru do skoly.Najhorsie je ze poobede ked sa naobedujem,natiahnem sa pred telku a zacne mi tak tlacit oci,ze keby som tam mala zapalky tak ich zlomi.Nedajboze pospat si,v noci by som nespala uz vobec.Kazdy dookola len omiela len si pospi,len sa vyspi pokial mozes lebo ked sa narodi male uz sa tak lahko nevyspis.A ako mam v noci spat?!
@marta1987 Ahoj, ja som do 13tt bola absolutne nepouzitelna. Stale som bola vycerpana spat som chodila o 8 a vstavala som o 8 rano, a cez den som si musela pospat. Nic ma nebavilo, nemala som na nic naladu, ja som uz mala pocit akokeby zomieram ☹ A bum. Zacal mi 14tt, staci mi menej spat, som plna energie vsetko ma bavi, upratujem zehlim aj o polnoci 😀 Naozaj ked zena vstupi do 2 trimestra tak si konecne moze uzivat tehulkovanie 🙂
Ahojte od včera som v nemocnici, začala som krvácať a nikto nevie príčinu. Bábo zatiaľ žije ale treba čakať😪
@cukruska1920 neboj bude dobre,ja som krvacala v 13-14tt a tiez z nicoho nic.Neboj vsetko bude dobre 💖
@simisk viem pamätám si...aj tí zistili z čoho? U mňa nevedia.dostavam injekcie do zadku a tečie mi infuzia
@cukruska1920 nie nikto mi nevedel povedat,vraj sa to stava.Ale najhorsie bolo to cakanie,lebo ja som prisla v noci z piatku na sobotu a sono mi urobili az v pondelok.A druhy krat som sa vratila do nemocnice v stredu vecervs krvacanim a sono mi zas urobili az v piatok poobede.To je na tom to najhorsie to cakanie,v Bojniciach ti sono neurobia hned,vraj aby to krvacanie tym sonom este viac nerozdurili.Tak tam cakaju 2-3dni a az potom robia sono.Ale najtazsie je ked ti nevedia povedat z coho krvacas,ani zrazeninu som nemala,ani hematom nic vsetko bolo ciste.
@simisk ja tak isto tiež tam nič nemám...a koľko si krvácala?
@cukruska1920 držím palce nech je všetko v poriadku..ja som tiež takto začala a doktor mi povedal, že to môže byť aj zo stresu... Netreba toľko stresovať či je všetko v poriadku lebo potom sa to môže vypomstiť ...
@cukruska1920 ja mam znamu co skoro cele tehotenstvo prekrvacala a ma zdravu dcerku.. musis verit ze babo je silne a zdrave tak sa udrzi aj keby malo z teba liat.. neboj sa, spi, odpocivaj a mysli len pozitivne 💙 .. viem ze lahko sa to hovori, ale uvidis ze bude lepsie..
@cukruska1920 môže to by aj z prekrveneho krčka. Možno včera po vyšetrení potlačil a predkladá cievka. Ja som tiež také mala. Neboj po liekoch, asi ti dávajú kanavit a dicynone, to ustane snáď už aj dnes. Držím palce.
@cukruska1920 joooj, nie predkladá ale praskla. Ten môj telefooon..
@majba davaju mi injekcie do zadku a infúzie a tabletky...boli mi pozerať vložku uz mám hnedu krv zevraj to je už dobre tak uvidim
@cukruska1920 hnedá je už lepšia. Keď nemáš nález v maternici, čo je dobre, tak to musí byť z krčka a to nevedia zistiť. Všetko bude dobre, len teraz treba pokoj, posedavat, polihovat, nič nedvihat..

@cukruska1920 jaj to neni súkromná 😃