Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
ja už mám dosť veľké...obzvlášť večer 😀
Ja nejake 3 😕 a uz to riadne vidno ,uz to neschovam ani keby co
Baby ja zatial ziadne kilo navyse,stale ta ista vaha,len tym bruskom som si neni ista,nakolko aj pred tehu som mala trosku svoje 😉 ale verim ze pomaly sa bude ukazovat ;>
ja som pribrala asi 4 kila, ale netusim z coho, lebo sa stravujem rovnako ako predtym.. brusko mam ale ja som vzdy mala take nafuknute..
ja nemám šajny pre istotu nemám váhu :D ale tipujem len tak max 1-2 kg pri prvom som iba 6 kg tak tomu nedávam šancu moc teraz :D
jemine to ja jedina som tolko pribrala? to prečoo 😒
Baby budem dopĺňať tabulku v súkromke tak si to doplňte 😉
@emakiki môžeš ma prosim ta pridat do tej sukromky? dakujem
@samantha343 jasne 😉
Zienky ja od pondelka mam bolesti bruska :( bola som aj u DR. povedala ze vsetko v poriadku a dala mi pregeston. tabletky a ked sa to zhorsi tak do nemocnice. Ja mam 1,5rocnu dcerku a robim dokonca bakalara nemozem ostat v nemocnici :(. Bolesti mam uz vacsie aj ked su pomerne slabe. Ako pred menstruaciou. Nemoze to byt len roztahovanie maternice? A magnezium nemozem mam nizky tlak. Neberiem ani kyselinu listovu ale sem tam si dam vitaminy pre tehotne na zelezo. Som 15tt.
@lara81 Ja tiez mavam bolesti a pred 2 dnami boli dost silne. Ale to som mala asi zo zimy, lebo nam v praci nekurili.. Ale zohriala som sa potom doma a preslo to. Dr hovori, ze je vsetko ok, tak ja tie bolesti pretrpim a je. Kym su takeho charakteru ako pocas MS a nie ine, tak si myslim, ze je to normalne..
Baby sa som zatial nepribrala. Skor sa mi zda ze som pol kila zhodila. Podbrusok sa uz zacina naduvat ale zatial to vidim len ja a manzel. Kedze som baculka pocitam s tym ze nam bude brusko vidiet az okolo 5 mesiaca.
Ahojte mňa drapla črevná chrípka zimnica wc žalúdok na vode.... Držte sa
@bubu1983 kľudne to tak môže.. každá sme úplne iná a každej sa telo úplne inak vysporiadava s tým...
mne mama napríklad vravela, že ak budem ako ona, tak v treťom mesiaci budem mať brucho ako v piatom... myslela som, že kvôli prejedaniu sa.. ale je to skôr preto, že telo sa tak rýchlo tvaruje... no do konca času dosť, ešte sa to 100 krát zmení 😀
@enusamt to je zevraj aj podla toho ako je ulozena maternica cia viac dole vnutri alebo viac vpredu na mojej sestre to bolo uplne inac ako na mne ja som po mame a ona z druhej strany s ocinovej rodiny telesne proporcie je mladsia a vyzera statsie ako ja a je aj obela vyssia a pevnejsia tak to zalezi aj od stavby a drzania tela a tak od vela veci
Zienky neviem kolkate dietatko cakate, ale pri kazdom dalsom tehu je vraj vacsie brusko. Ja som strasne chuda cely zivot a pri prvom to na mne ludia este v 22tt nevideli... teraz som 11tt a svoje nohavice zapnem uz iba rano. Poobede a vecer tehotenske nohavice, alebo rozopnuty gombik 😀 ale pribrala som horko tazko 1kg...

@marta1987 mne uz rastie a vravia,ze je to uz na mne vidiet 😀