icon

Májovky 2017

linda4444
19. aug 2016

Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂

sisi59
4. nov 2016

@marta1987 mne uz rastie a vravia,ze je to uz na mne vidiet 😀

simkanati
4. nov 2016

@marta1987 aj mne uz vidiet, svoju velkost nohavic uz nezapnem, nosim leginy 😊😉

zaza03
4. nov 2016

ja už mám dosť veľké...obzvlášť večer 😀

ariz
4. nov 2016

@simkanati aj ja nosim leginy :D svoje nohavice nezapnem uz davno 😅

marta1987
4. nov 2016

@ariz
@zaza03
@sisi59 co bude este do maja ?😨

ariz
4. nov 2016

@marta1987 ja končím 1.trimester a pribrala som 7 kil 🤐

simkanati
4. nov 2016

@marta1987 ja zatial 2 kila, ale k to bude ako pri prvej tak 14kg by som mala pribrat 😀

marta1987
4. nov 2016

Ja nejake 3 😕 a uz to riadne vidno ,uz to neschovam ani keby co

lenicka2609
4. nov 2016

Baby ja zatial ziadne kilo navyse,stale ta ista vaha,len tym bruskom som si neni ista,nakolko aj pred tehu som mala trosku svoje 😉 ale verim ze pomaly sa bude ukazovat ;>

angela5
4. nov 2016

ja som pribrala asi 4 kila, ale netusim z coho, lebo sa stravujem rovnako ako predtym.. brusko mam ale ja som vzdy mala take nafuknute..

leenkaa2708
4. nov 2016

ja nemám šajny pre istotu nemám váhu :D ale tipujem len tak max 1-2 kg pri prvom som iba 6 kg tak tomu nedávam šancu moc teraz :D

ariz
4. nov 2016

jemine to ja jedina som tolko pribrala? to prečoo 😒

emakiki
4. nov 2016

Baby budem dopĺňať tabulku v súkromke tak si to doplňte 😉

dominini
4. nov 2016

@ariz Netráp sa, každé telo je iné 🙂 Hlavné je že drobec má všetko čo potrebuje, kilá sa dajú zhodiť aj po pôrode.

samantha343
4. nov 2016

@emakiki môžeš ma prosim ta pridat do tej sukromky? dakujem

emakiki
4. nov 2016

@samantha343 jasne 😉

lara81
5. nov 2016

Zienky ja od pondelka mam bolesti bruska :( bola som aj u DR. povedala ze vsetko v poriadku a dala mi pregeston. tabletky a ked sa to zhorsi tak do nemocnice. Ja mam 1,5rocnu dcerku a robim dokonca bakalara nemozem ostat v nemocnici :(. Bolesti mam uz vacsie aj ked su pomerne slabe. Ako pred menstruaciou. Nemoze to byt len roztahovanie maternice? A magnezium nemozem mam nizky tlak. Neberiem ani kyselinu listovu ale sem tam si dam vitaminy pre tehotne na zelezo. Som 15tt.

zaza03
5. nov 2016

@lara81 mňa každú chvilu dole volaco boli...som z toho nervozna, ale co mam robit. na sone je vsetko ok. musim len dúfam, že je to v poriadku

limetka55
5. nov 2016

@lara81 Ja tiez mavam bolesti a pred 2 dnami boli dost silne. Ale to som mala asi zo zimy, lebo nam v praci nekurili.. Ale zohriala som sa potom doma a preslo to. Dr hovori, ze je vsetko ok, tak ja tie bolesti pretrpim a je. Kym su takeho charakteru ako pocas MS a nie ine, tak si myslim, ze je to normalne..

bubu1983
5. nov 2016

Baby sa som zatial nepribrala. Skor sa mi zda ze som pol kila zhodila. Podbrusok sa uz zacina naduvat ale zatial to vidim len ja a manzel. Kedze som baculka pocitam s tym ze nam bude brusko vidiet az okolo 5 mesiaca.

enusamt
5. nov 2016

@bubu1983 ako kto.. ja som bacuľa a brucho je raz toľké 😀 a to som momentálne 12+2... síce som pribrala 4 kilá, ale čo som doma, tak kilo je dole

wendysendy
6. nov 2016

Ahojte mňa drapla črevná chrípka zimnica wc žalúdok na vode.... Držte sa

bubu1983
6. nov 2016

@enusamt ja som si myslela že to bude na mne neskor vidiet...teda aspon mama a svokra mi tak hovoria...no zatial nic moc nevidno

nivea777
6. nov 2016

@bubu1983 nic si nerob z toho,ze si nepribrala.. mne lekar povedal ze to je v poriadku,babatko si vezme co potrebuje.. ja som 20tt a -5,5kg oproti povodnej vahe.

simkanati
6. nov 2016

@bubu1983 no ja som na zaciatku pribrala 2kila, ale preto ze mi strasne chutilo jest a potom mi zacalo byt zle odvtedy nic, aj ked brusko rastie nepriberam zatial.. a brusko je tak ze trosku vykuka, kto ma pozna tak uz vidi, ze som tehu 😀 ..

ariz
6. nov 2016

@dominini ma asi aj viac ako potrebuje :D mne na zaciatku byvalo velmi zle od hladu. Taky kruty hlad ze sa to nedalo vydrzat, aj v noci ma to chytilo a musela som ist jest. Takze ani necudo ze tolko kil, ale v mojom okoli som nepocula ze by niektora mala take stavy 😕

enusamt
6. nov 2016

@bubu1983 kľudne to tak môže.. každá sme úplne iná a každej sa telo úplne inak vysporiadava s tým...
mne mama napríklad vravela, že ak budem ako ona, tak v treťom mesiaci budem mať brucho ako v piatom... myslela som, že kvôli prejedaniu sa.. ale je to skôr preto, že telo sa tak rýchlo tvaruje... no do konca času dosť, ešte sa to 100 krát zmení 😀

leenkaa2708
6. nov 2016

@enusamt to je zevraj aj podla toho ako je ulozena maternica cia viac dole vnutri alebo viac vpredu na mojej sestre to bolo uplne inac ako na mne ja som po mame a ona z druhej strany s ocinovej rodiny telesne proporcie je mladsia a vyzera statsie ako ja a je aj obela vyssia a pevnejsia tak to zalezi aj od stavby a drzania tela a tak od vela veci

mariannkkaa
6. nov 2016

Zienky neviem kolkate dietatko cakate, ale pri kazdom dalsom tehu je vraj vacsie brusko. Ja som strasne chuda cely zivot a pri prvom to na mne ludia este v 22tt nevideli... teraz som 11tt a svoje nohavice zapnem uz iba rano. Poobede a vecer tehotenske nohavice, alebo rozopnuty gombik 😀 ale pribrala som horko tazko 1kg...

bubu1983
6. nov 2016

@enusamt
@simkanati
@nivea777
dakujem baby za vase reakcie. Uvidime kedy mi brusko narastie a bude to viditelne. Zatial mi vsak staci ze rastieme a sme zdravi. Aj ked cakanie na dalsiu poradnu ma zabija. Mate to aj vy tak?