Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
Ahoj všetkým. Je tu nejaká mamička, alebo budúca mamička, ktorá bude rodiť v máji a v Žiline?
Ďakujem 🙂
A nejake mamicky z LM 🙂 co maju termin v maji
Cukrovkovy test za mnou..vsetko v poriadku malinky kope a kope den ci noc je mu to uplne jedno .. mozem dalej priberat 🙂 . Vy ste na tom ako?
baby robia tento cukrovy test aj v UK? Do kolkeho tyzdna sa to ma robit?
ja som 23 ..boli tam aj baby v 20tom
mne bude robiť posledný deň 28 týždňa 🙂
Mne
Mne bude robit tiez v 28 🙂
Ja idem v pondelok na krv,zrovna zacnem 29tt,o tyzden budu vysledky a ak vyskoci cukor pojdem na glukozovy test,to budem v 30tt
Ahojte kočky májovky 🙂 brušká rastú? chcem sa spýtať kolko ste pribrali tak do 22tyzdna? ja 4kg.
Áno, chodila som do poradne Dr. Prochazkovi, nemala som ho zazmluvneneho aj som u neho rodila, teraz by som asi znovu skúsila, ale predtým som mala bezproblemove tehotenstvo a teraz to je horšie, ak by sa malo narodiť skôr tak na Antolskej by mali byť najlepšie podmienky pre skôr narodené deti
planujete niektora ruzinov ba? pripadne u koho?
Ja urcite. Chodim do Stupavy k dr. Drabovi a on robi v Ruzinove, tak chcem rodit u neho.
Ahoj aky mate nazor na porodnicu na kramaroch?
Ahojte baby, my z Májoviek sme sa rozhodli založiť si súkr. bazárik - skupinku na predaj vecí pre naše detičky i nás mamičky, len tak medzi nami, ak niekomu niečo nesadne, má naviac a pod. tak tam sa dá darúvať, predávať, vymieňať len medzi nami (plus aprílovky a júnovky). Pridám link na skupinku, a ak by niekto chcel, môže požiadať o členstvo alebo mi rovno napísať 🙂 https://www.modrykonik.sk/group/9303/
@eliniatko Ahoj, ja som z junoviek. Termin porodu mi urcil lekar na 12 jun a aj modry konik ma zaradil do junoviek kde by som rada ostala, ale taktiez by som sa chcela pridat k Vam do majoviek, pretoze vcera mi prisiel z nemocnice termin na cisarsky rez na 23. Maja - kedze cakam dvojicky. Je mozne byt v obidvoch skupinach? Ako sa k Vam dostanem? Alebo toto je oficialna skupina pre majovky? Prepac, ze s tym otravujem a dakujem.
@annakru jasné že to je možné. toto nie je ofic. stránka, len fórum, stránku máme v skupinách - skúsim ťa pozvať, ak by to nepomohlo, spravíš to tak, že si nastavíš dátum pôrodu v mobile na máj a hodí ťa tom tam automaticky. z iných skupín ťa to nevyhodí takže budeš tam aj tam. neotravuješ vôbec 😉

@23javane mňa bolievaju kríže a tiež sa celu noc prehadzujem