icon

Májovky 2017

linda4444
19. aug 2016

Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂

lilislnko
24. dec 2016

@23javane mňa bolievaju kríže a tiež sa celu noc prehadzujem

tiliko
27. dec 2016

@23javane Ja som to zažila pri všetkých deťoch, teraz to zmiernil matrac z pamäťovej peny a používam kojaci vankúš, takú veľkú podkovu na polohovanie. Ležím na boku, prehodím vrchnú nohu cez vankúš a natočím sa tak aby som netlačila priamo na bedro ale viac vpredu na stehno.

p0tv0rka
10. jan 2017

Ahoj všetkým. Je tu nejaká mamička, alebo budúca mamička, ktorá bude rodiť v máji a v Žiline?

emakiki
10. jan 2017

@p0tv0rka v skupine máme nejaké zilincanky pošlem ti pozvánku 😉

p0tv0rka
10. jan 2017

Ďakujem 🙂

23javane
10. jan 2017

A nejake mamicky z LM 🙂 co maju termin v maji

marta1987
11. jan 2017

Cukrovkovy test za mnou..vsetko v poriadku malinky kope a kope den ci noc je mu to uplne jedno .. mozem dalej priberat 🙂 . Vy ste na tom ako?

angela5
11. jan 2017

baby robia tento cukrovy test aj v UK? Do kolkeho tyzdna sa to ma robit?

marta1987
11. jan 2017

ja som 23 ..boli tam aj baby v 20tom

simabel
11. jan 2017

mne bude robiť posledný deň 28 týždňa 🙂

mcknapova
11. jan 2017

Mne

mcknapova
11. jan 2017

Mne bude robit tiez v 28 🙂

simisk
11. jan 2017

Ja idem v pondelok na krv,zrovna zacnem 29tt,o tyzden budu vysledky a ak vyskoci cukor pojdem na glukozovy test,to budem v 30tt

vandica
16. jan 2017

Ahojte kočky májovky 🙂 brušká rastú? chcem sa spýtať kolko ste pribrali tak do 22tyzdna? ja 4kg.

sisi59
16. jan 2017

@vandica ja 8 😂

lilislnko
16. jan 2017

@vandica , ja 7 kg zatiaľ - 22 tt. Dievčatá chystáte sa niektorá rodiť na Kramare ?

forinerka
16. jan 2017

@lilislnko aj ha +7kg. Ja asi pojden ba Kramare. Este stale zvazujem kramate a antolsku, ale chodim k Hruzikovi do poradne na Kramaroch, tak skoncim asi tam.

lilislnko
16. jan 2017

@forinerka , ja som na Kramaroch rodila dcéru, ale teraz bývame na Zahori, zvažovala dom aj Skalicu, stále nie som rozhodnuta

forinerka
16. jan 2017

@lilislnko a bola si spokojna s Kramarmi? Ja cajam dvojicky, tak stale spekulujem, ze ktora nemocnica je lepsia...

lilislnko
16. jan 2017

Áno, chodila som do poradne Dr. Prochazkovi, nemala som ho zazmluvneneho aj som u neho rodila, teraz by som asi znovu skúsila, ale predtým som mala bezproblemove tehotenstvo a teraz to je horšie, ak by sa malo narodiť skôr tak na Antolskej by mali byť najlepšie podmienky pre skôr narodené deti

katkup
18. jan 2017

planujete niektora ruzinov ba? pripadne u koho?

mariannkkaa
18. jan 2017

Ja urcite. Chodim do Stupavy k dr. Drabovi a on robi v Ruzinove, tak chcem rodit u neho.

lucijka2017
19. jan 2017

Ahoj aky mate nazor na porodnicu na kramaroch?

eliniatko
21. jan 2017

Ahojte baby, my z Májoviek sme sa rozhodli založiť si súkr. bazárik - skupinku na predaj vecí pre naše detičky i nás mamičky, len tak medzi nami, ak niekomu niečo nesadne, má naviac a pod. tak tam sa dá darúvať, predávať, vymieňať len medzi nami (plus aprílovky a júnovky). Pridám link na skupinku, a ak by niekto chcel, môže požiadať o členstvo alebo mi rovno napísať 🙂 https://www.modrykonik.sk/group/9303/

annakru
21. jan 2017

@eliniatko Ahoj, ja som z junoviek. Termin porodu mi urcil lekar na 12 jun a aj modry konik ma zaradil do junoviek kde by som rada ostala, ale taktiez by som sa chcela pridat k Vam do majoviek, pretoze vcera mi prisiel z nemocnice termin na cisarsky rez na 23. Maja - kedze cakam dvojicky. Je mozne byt v obidvoch skupinach? Ako sa k Vam dostanem? Alebo toto je oficialna skupina pre majovky? Prepac, ze s tym otravujem a dakujem.

eliniatko
21. jan 2017

@annakru jasné že to je možné. toto nie je ofic. stránka, len fórum, stránku máme v skupinách - skúsim ťa pozvať, ak by to nepomohlo, spravíš to tak, že si nastavíš dátum pôrodu v mobile na máj a hodí ťa tom tam automaticky. z iných skupín ťa to nevyhodí takže budeš tam aj tam. neotravuješ vôbec 😉

annakru
21. jan 2017

@eliniatko dakujem moc, si zlata 😊

eliniatko
21. jan 2017

@annakru pozvaná, aj do bazáriku aj tam, ak ti nepríde IP s pozvánkou, skús to s tou zmenou termínu pôrodu v tvojom profile a to pôjde určite 😉 nie je vôbec za čo.

annakru
21. jan 2017

@eliniatko dakujem moc, do bazariku ma to prijalo len do tych majoviek to nejde. Skusim tou zmenou terminu 😊

dafne_b
5. feb 2017

@katkup ja planujem pôrod v Ružinove asi znova u Dr Plichtovej. Uz som u nej rodila a je to veľmi milá doktorka.