Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
Ahojte..chcem sa vas spytat podunul vam lekar TP po 3D ultrazvuku?teda vcera dme boli v Hc na 3d a lekar povedal ze zodpoveda o 2tt viac...podla mrchy mam TP 17.5 a podla neho 1.5 kvoli mieram...som 26tt a malička mala 1120g a zodpoveda 28+3tt..co y nato??mate skusenost niektora?ste si davala rucicky pred tvar
ja som bola v 20tt ,ale tak mi napisal aj nastup na matersku
Nie ,ale aj moj mi to potvrdil. 🙂
Ja ked som bola v 20tt na morfo,tak podla doktora maly bol pozadu 4 dni,ale nijak to neovplyvnilo termin... Ziadna zmena. Ani u zenskej, ktora sice kontroluje len akciu srdca a uz nemeria maleho... Som zvedava na 30tt, co tam pomeraju 🙂
baby viete ako sa postupuje pri výbere pôrodníka? a kolko zhruba sa platí? Ja budem rodit v martinskej, ak by mala niektora info ohladom tejto porodky, ale aj vseobecne ako na to? 🙂
Baby ake velke su vase babatka v brusku alebo kolko vazia???podla posledneho sona
Dievcata,na vahu podla sona ani nicoho ineho sa neda samozrejme spolahnut-je to len orientacna informacia.😉 Mne 2hodky pred porodom povedali,ze syn ma 3kg,mal 3,62kg. Cize treba ratat s rezervou + -500g. A nerieste tolko,hlavne,ze je vsetko v poriadku a uzivajte si este tehu.😉
Citite pohyby kazdy den?
Ja som maleho dnes citila len rano trosku a od vtedy sa neozval. :( nechcem robit hned paniku.
@marta1987 ja citim dost casto,pocas celého dna,hlavne ked lezim,ale každá to mame inak.ale poviem ti,ze ked sa ti nieco nezda chod na pohotovosť.mne tak povedala doktorka na pohotovosti,ze keby nieco,nato su tam,aby skontrolovali a aby si aj ty nebola v strese.radsej prist 10x zbytocne ako raz neskoro
Ja tiez citim pohyby skoro celi deň v kuse....ak by sa mi nieco nezdalo urcite by som vyhladala doktora....
@marta1987 a preco co Vam povedali?
Cakam na vysledky.. :( .malinky by uz chcel iat von..truhlik moj
Bola som v galante ale zacali mi silne kontrakcie tak ma previezli do novych zamkov .zatial to nejako umlcali obe ruky mam napichnite a cakam co bude :(

@dafne_b
Ahoj, ano ona je velmi fajn 👍 ja zvazujem bud u dr.Papcuna alebo u Dr. Chuda...