icon

Mamičky prisťahované do Bratislavy: Spoznajte nové priateľky

pipo1777
29. jan 2007

Čau baby ozvite sa ak bývate v BA ale rodné mesto máte úúúúúúúúúúúúúúúúúúúplne inde na Slovensku.Ja som z Rožňavy mám 29,9,5mes dcérku a bývam v BA 4roky.tak Ďalšia prosííííííííííííííííím 😀 😅 😨 😵

jahodka11
18. máj 2009

jaaaj a mozno do stvrtka budete ok 🙂 a mas pravdu, v lete mozno aj 3x do tyzdna 😉
tak pockam, co napisu ostatne maminy...uz idem spat, pridem zajtra cez obed 🙂

hiha
19. máj 2009

Ahojte mamulky,tak my na stretko urcite nie,jedine keby som vam Adiska poslala MHD,bude v oranzovom Chiccu 😀 😀 😀 .Ja som stale chora,hrdlo ako raspla 😠 😠 ,drahy donesie Bioparox,tak dufam ze zaberie. 😔 .S nami sa krstilo este jedno 6m babo,nadherne,krasnucke.A ked ich knaz ponaral do suda,tak odriekaval,nieco v tom zneni,aby boli ocisteny od satana a zlych vplyvov a potom im este robil kriziky olejom,bolo to fakt fascinujuce,i ked som sa viac menej sustredila na Adiska,kedze rucal ako tur.A v nedelu sme mali este uvitanie do cirkvi,bolo tam asi 5 deti. 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂 .Nam sa tlaci 5 zubov naraz,chuda moje chlapikove ☹ ☹ ☹ .A inak ja mam na chrbat taku ortopedicku 8,ked ma boli tak si ju dam,aby som bola vystreta.Ak chcete drahy predpise a potom vam to na stretku len rozdam 😀 😀 😀 😀 .Len musim vediet vase udaje pre poistovnu a velkost 😎 😎 😎 😎

bublinaz
19. máj 2009

jahodka, ak sa do stvrtku dam dokopy s mojimi krizami, tak urcite sa rada stretnem.

hiha, a to ako vyzera ta ortopedicka 8? a ako funguje? a ako sa urcuje velkost?

tak vsetkym malym i velkym skore uzdravenie prajem. ja som mala tiez sekciu a "vyfasovala" som na izbu uplakane deti, takze po navrate domov som tyzden dospavala. aj s teplotou :o

hiha
19. máj 2009

takto to vyzera

chasencha
19. máj 2009

cauteee,tak my na stretko kedykolvek 🙂

bublinaz
19. máj 2009

hiha, a ta bandaz ta "nuti" k comu vsetkemu?

hiha
19. máj 2009

Aby si bola vystreta,lebo ked sa hrbis,tak ta tie slucky,co mas pod pazuchami tlacia,je to ako detsky Pajoncek,len tento nepiska 😀 😀 😀 .A velkost je od S-XXL

hiha
19. máj 2009

Bambinka,ty mas aku krasnucku fotku 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

jahodka11
19. máj 2009

hiha, dakujeme za ponuku....manzel ma problemy s chrbtom...tak sa s nim dohodnem a potom IP 🙂
tak my zatial ten stvrtok....podla pocasia....neviem, no dnes malo prsat a neprsi, asi sa podla ich predpovedi neda zariadit.... 🙂 inak, manzel mi rano volal s prace, ze aka burka....a ja vobec o nicom neviem...ja aj danielko sme spali ako zabiti 😀

bublinaz
19. máj 2009

hiha, dakujem, podumam a poslem IP.

bola som u neruolog s tymi krizami a kedze kojim, tak mi dala len tu kapsicidovu naplast a odporucila masaze a rehab :o uz sa to trochu uvolnuje, hlavne rano, ale mala mi da potom poriadne zabrat a som tam, kde vecer 😒

jahodka, veru, na predpovede sa tazko spolahnut :o takze stvrtok v SJK?

bambi09
19. máj 2009

ahojte babulky 🙂 😉
tak my sme už mali lepšiu noc,ale ešte stále to nie je ono 😒
inak tá búrka teda dobrá bola,som okná zatvárala,ako tu hrmelo,decká sa mi pobudili a malá nevedela zaspať 😖
ale dobre,že popršalo,lebo moji alergici už trpeli 😅
soplíky už máme lepšie,tak uvidím,čo a ako to stretko,kedy že to má byť a o koľkej??
Ivka 😝 😝 😉 ďakujem,ale tak v rámci možností,ja nie som žiadna Miss 😀 😀 😀 😀 ale už mám menej kg,ako keď som otehotnela s Katkou,tak uvidím,čo zo seba ešte vykrešem 😀 😀 😀 len by som potrebovala parťáčku do fitka,sama nemám odvahu,doma síce šlapem,ale ešte potrebujem opracovať určité partie a aspoň na chvíľu vypadnúť z domu 🙂 😉
a ten Pajoncek aj pomáha,ak áno,hlásim sa a ďakujem 🙂 🙂

bambi09
19. máj 2009

bublinka,tak isto som dopadla pri Paťovi,keďže som kojila,ortopéd odporučil masáže a rehabilitovať,ale nemala som na to čas a s kým nechať Paťa,tak sa nič nekonalo,ja mám miernu skoliózu od puberty,tak trpím na chrbát skoro celý doterajší život,občas je to fakt kruté-bolesti,len ako všetko,aj toto prechodím a idem ďalej 😝 😖

netmona
19. máj 2009

ahojte,,babule,,,no o chorobach radšej pst,,nič neprivolavajte 😉 ..
bambbi,,no to fitko asi aj ja mam problém,,bo sam trapne mi tam ísť 😝

netmona
19. máj 2009

mám perfektnú stránku na preklad z aj do rôznych jazykov,,,tak nech sa páči zdokonalujte sa 🙂

www.jazyk.sk

emogeon
19. máj 2009

netmona ved chodte s bambi spolu 😵

netmona
19. máj 2009

emogeon,,,tak to asi dako dáme dokopky 😀

bambi09
19. máj 2009

no,netmona,poď,len ja asi skôr tu u nás na Dlháčoch,len musím zistiť,čo to bude stáť 😝 😀
a díky za užitočné info,ja akurát tak ruštinu a češtinu ovládam ako-tak,ale rada by som aj na angličtinu,len postupne-pomaly,nedá sa všetko hŕŕŕ 😀 😀 😀
môj mozog by to nespracoval 😀 😀 😀

chasencha
19. máj 2009

bambi aj ja chcem chodit do fitka s vamiii 🙂 uplne vazne to myslim,mne je zase jedno ze sama ale musim chodit s niekym kto by ma aj trochenpotiahol chapete 🙂
my sme boli v sjk aj dnes,paraaada na deke,ema bola vsade inde len nie na nej....papala travicku,moja mala kravicka 😀 😀 😀

bambi09
19. máj 2009

Katka,jasné,berieme Ťa do partie 🙂 😉
a teda Emka sa pásla??no keď nedáš decku najesť,tak sa musí napásť... 😀 😀 😀 😀 sranda musí byť 🙂 😉

chasencha
19. máj 2009

hej pasla sa 😀 a chutilo 😀

a kde na dlhacoch je fitko?

bambi09
19. máj 2009

Kati,tak to som sa chcela spýtať ja Teba 😀 😀 😀 ale nevadí,nájdeme,veď načo máme net,nie?? 😀 😀 😉
viem,že je tu nejaké špeciálne pre ženy,ale tak nech si nás aj chlapi poočumujú,nie??nech slintajúúúú 😀 😀 😀
a o aké cičenie by si mala záujem,ja som rozmýšľala,že asi Pilates,Kalanetiku alebo aj jogu či Powerjogu,ale tak uvidím,ja potrebujem hlavne zadok,brucho a boky zmenšiť 🙂 😉 😀

chasencha
19. máj 2009

macka ja potrebujem vsetko 😀 😀 😀 😀 no tie pilates su zevraj najucinnejsie 🙂
vygooglime si fitko 🙂 viem ze tu pri mne je sanca tanca, www.sancatanca.sk a tam je aj pilates alebo aj bodyforming,na ten som chcela ist ale tak skusime aj nieco ine 🙂

bambi09
19. máj 2009

ja sa prispôsobím,len musíme aj zistiť,čo za to pýtajúúúú...úúú 🙂 😉 😀
hlavne niekam vypadnúť na chvíľu a urobiť aj niečo pre seba,neboj,aj na tú autoškolu dôjde... 😀 😀

bambi09
20. máj 2009

jahodka,furt zabúdam...musím Ti nové fotky pochváliť,veľmi sú pekné 😉 Danielko je krásny chlapček,veru,neviem,koho skôr rezerve pre našu krpaňku,Ena má fešáčiskov,Netmona a Ivka detto,ak som na nejakého fešáčika zabudla-prepáčte,tak som zvedavááá 😀 😀 😀 čo si domov dovlečie,teda koho,len nech to nie je vyholená lebka,kohút na gebuli alebo niečo iné divokéééé,to aj černocha skôr znesiem 😀 😀 😀

maminecka26
20. máj 2009

ahojte maminky....babenky..... Rady sa o seba starate? Chceli by ste vyskusat nieco nove??? Bezplatne kozmeticke poradenstvo s produktami Mary Kay.... Nech Vas neodradi nic.... Treba vyskusat a neolutujete....verte mi, viem co hovorim. Bola by som velmi rada, ak nam zenam by zalezalo na tom ako vyzerame a hoci Vam mozno niekto hovoril o tejto kozmetike, nepovedzte nie a uvidite, ze mam pravdu. Predsa nemozete nic stratit, jedine ziskat.... a to pekne stravenu hodinku aj pol v mojej a Mary Kay spolocnosti a samozrejme BEZPLATNE KOZMETICKE PORADENSTVO.
Ozvite sa mi, dohodneme sa na termine, mozem prist aj k Vam osobne a ak chcete zavolajte si aj nejake kamaratky, ale maximalny pocet do troch. Tesim sa na Vas...

hiha
20. máj 2009

Ahojte,ja uz uzivam Bioparox,tak dufam ze bacily vyzeniem.Ja som chodila tu u nas na Pilates,fakt odporucam,ziadne zadychavacky,ale ucinne cviky,musim sa zase prihlasit,len u nas je to narocne,kedze drahy je na sluzbach 😖 😖 .My sme mali nocny plac a po placi sa na vyklula horna jednotka,jupiiiiiiiiii mame 2 zuby,ale chudak,az ho triaslo od bolesti ☹ ☹ ☹ .Dala som mu Panadol a zaspal.Bambi,ty davas malej aj Pribinacika,roztieratelne syry?

bublinaz
20. máj 2009

ahojte, ja som chodila na pilates do profactory. bol pre mna v super case - vecer o pol deviatej, takze malu som dala spat a sup ho cvicit. ale pred dvomi tyzdnami to cviciaca zrusila, takze hladam nahradu :o sancatanca poznam, takze keby tam bolo cvicenie pod/vecer, tak by som sa tiez rada pridala.

jahodka11
20. máj 2009

ahjte baby,
ja chodim na bodyforming a je to super.....sice len raz do tyzdna, ale tak pri malom aj to je vela...ved viete ako to myslim..... 🙂 takze to vam odporucam....ci sa z toho chudne, poviem neskor.... 😉

chasencha
20. máj 2009

nooo tak to by bolo fakt super 🙂
jahodka ty chodis asi niekde do petrzky co?