icon

Mamičky z Vrakune: Stretnutia a kočíkovanie v Bratislave II

daduska75
7. mar 2007

Caute mamičky z Vrakune a BA II,

dúfam, že nebudem kočíkovať sama. My čakáme babenko v oktobri
je tu nejaka mamička z tejto časti BA?

claudinka
15. nov 2010

@katkav to zalezi podla natury dietata 😀 moj jedine, co si zapamatal a o com stale rozprava, je vytah pri opiciach, bo bol 😝 stale tatovi hovori, ze isiel vytahom a mackol a dokolaa 😝 a ci tam boli zvieratka, ze nie 😀 😀
aj greguska chodi, aj my sme chodili, velmi dobre cvicenie, katka je uzasna a s detmi to super vie 😉

greguska
7. dec 2010

ahooojte 🙂

ja som tu akosi dlho nebola 😝

ako sa máte?

@claudinka
kam ideme nabližšie ? 😀

claudinka
20. dec 2010

nikto sem okrem nás skalných nechodí.. ach jaj škoda škoda :P

greguska
23. dec 2010

no aj tak všetkým

***VESELÉ VIANOCE***

claudinka
24. dec 2010

aj my prajeme

netmona
17. jan 2011

ahojte ,,bambule,,už dávno som tu nebola,,,,,,,,,,,no vidím že, ani vy nie

netmona
17. jan 2011

trochu jemnosti ,,,,,,,,,,,,,, 😀

claudinka
19. jan 2011

@netmona 😉 😉 😉 ako sa mate?

netmona
19. jan 2011

ale
@claudinka dik výborne,,všetko ok,,,hlavne že sme zdravý

claudinka
19. jan 2011

my sme chori, teda malemu uz konci chripka, zacala minuly pondelok a teraz chyta nadcha a ostatne mna a muza 😀

labutka
24. jan 2011

Ahojte,
ak mate chut pridite sa pozriet na workshop o modernych latkovych plienkach vo stvrtok 3.2. o 10.00 alebo o noseni deti v ergonomickych nosicoch a baby-satkach v stredu 9.2. o 10.00 v MC Rybka v BA - Vrakuni.

Viac na www.webareal.sk/mcrybka alebo www.latkovky.sk/prezentacie alebo http://www.sdetmi.com/2011/01/workshopy-o-latko...

vitaminka
26. jan 2011

Ahojte...nepojde s nami niekto kocikovat? Byvame pri Tescu a uz nas to same prestava bavit... 😀

claudinka
26. jan 2011

my uz sme na kocikovanie velki.. snad sa niekto ozve 😀

vitaminka
26. jan 2011

skoda....ale hadam niekoho najdeme 😒

claudinka
27. jan 2011

urcite 😉 sem na kona nikdy nechodilo vela mamin z Vrakune, pritom ich tam je pozehnanee 😉 😉

vitaminka
27. jan 2011

vsak prave...tolko kociarov stretavame 🙂

claudinka
27. jan 2011

treba sa prihovorit 😉

netmona
30. jan 2011

čavte babule,,,no ja už s kočiarrom nechodím,,,
@claudinka vidím že, si už dlhšie prestahovaná,,ale predpokladam že, chodíš thu 🙂

netmona
30. jan 2011

no ja práca , doma, brigáda, fitaktivita,,tak akosi čas plinie 😲

posielam niečo na potešenie 🙂 ,,,stiahnite si baby,,,su to krásne melodie

http://download.hellshare.sk/tisic-a-jedna-noc-...

claudinka
30. jan 2011

@netmona hej, hej, casto sme vo vrakuni, v moste nic predsa nie je 😠 😠 ale snad casom bude 😀

ivett1
1. feb 2011

@claudinka ...ahoj, niekde som tu citala tvoju radu kam ist s drobcami...nieco s trampolinami...prepac, ze otravujem, ale nemohla by si dat info...diky moc...a zdravim 🙂

claudinka
1. feb 2011

@ivett1 www.trampolino.sk, je tam paraadne 😉 😉 😉 za tu cenu sa tam naozaj aj oplati ist, i ked je tam dost vysoka zaloha - na osobu 10 €, ale pri odchode sa ti vstupne odrata zo zalohy.. cez vikend je tam kopec deti, takze urcite cez tyzden odporucam 😉

ivett1
2. feb 2011

@claudinka ...ano, to je ono 😵, si zlata...a este raz diky 🙂

claudinka
2. feb 2011

nemas zaco 😉

mortishia333
3. feb 2011

caute, aj my bývame vo vrakuni, konkrétne na priehradnej ulici pri lesoparku. rada sa s niektorou z vás vyberiem von 🙂 mám 3ročného syna a aj mesačného syna

ivett1
3. feb 2011

@mortishia333 ahoj...do lesoparku chodievame, aj krmit kacicky a ostatne "vodne vtactvo" na most a poprechadzat sa popri Malom Dunaji...rada by som vybehla von s mojim anjelikom syncekom, len sme akosi ochoreli 😅 ...tak trcime doma 😝 ...nic moc

mortishia333
3. feb 2011

ahoj, aj my, len mali im vsetky rohliky vzdy zje 🙂 a co sa vam stalo? chripka?

ivett1
3. feb 2011

@mortishia333 ...je to mozne, kedze to malo velmi rychly priebeh...vysoka horucka, malatnost a sopliky a suchy kasel... moj syncek, inak velmi aktivny, lezal ...ked je zdravy, tak postel obchadza oblukom 🙂...

mortishia333
3. feb 2011

to pozname 🙂))))))))