Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
ahojte, zaludok sa mi toci na plne obratky
@lenusik123 tak u mna leginy nehrozia, ja musim mat v praci uniformu. zatial sa este zmestim, lebo mam nejaku rezervu kvoli zimnym veciam. teraz v zime pod nu nosim este aj hrube pancuchy a pulover. nastastie tak o mesiac a pol to uz budem moct zhodit, takze zas budem mat nejakych par cm rezervu na brucho 😀 a vo februari rodi kolegyna, takze pojdem potom ku nej po tehu gate od uniformy. si ich tak pekne prehadzujeme. najskor som ich mala pri dcere, potom som ich dala jednej kolegyni, potom som si ich zasa zobrala ku synovi, pred pol rokom som ich doniesla druhej kolegyni a teraz si ich zasa od nej zoberiem 😀
@piacere ja spinim uz tyzden. ale tiez mam ranku na krcku, dokonca mi pred pol rokom hrozila konizacia, par vysledkov z cyto som mala zlych, uz som mala naplanovany aj zakrok, ale na stole mi zrazu doktor vravi, ze sa to nejako zazracne polepsilo, ze zoberie este jeden ster. a po dvoch mesiacoch mi prisiel vysledok, ze uplne normalny nalez. 😎
Ahojte..Tak dufam, ze testiky neklamu a budem k vam patrit 🙂 Posledna MS bola 15.12.12, cize mozno PT je 21.9.13
Dnes 28 DC a asi 10-12 DPO....Pridam hned aj tri foto, fotila som z viac uhlov.. Horny testik je zo vcera, stredny a dolny z dneska Tak posudte same 🙂 A mamatest po par minutach kukam a ciarka zosilnela 🙂
@ladywitch26 takže to môže byť z tej nešťastnej ranky.... vraj ju mám ako jednoeurovka.... ale znervózňuje ma to, lebo takto sa začína aj potrat... a včera na utz ešte nebolo srdiečko 😒 Sakra 😔 človek nevie, čo je lepšie. Pri malom som šialene grcala od 5tt... teraz mi v podstate nič nie je, ale znervózňuje ma špinenie.... 🙄
@piacere to bude z tej ranky. 😉 nevidno srdiecko nahodou az od 7-8tt? inak ja som pri obidvoch do 11tt bola uplne v pohode, grcat som zacala az od 11tt. a to ti teda poviem, grcat kazducke rano pol hodinu s takym 5-6mesacnym bruchom, tak to uz da riadne zabrat. mala som take krce vzdycky, ze som myslela, ze uz porodim 😝 som zvedava, ako to budem manazovat teraz s dvoma hyperaktivnymi deckami...
inak co to mate za testy na svk? ja by som mala dostat mrchu az 18.1., ale uz vcera mi na teste ukazalo celkom slusnu palicku. v podstate ako @renitri na tom poslednom obrazku
@renitri ahoj, tak to sú krásne čiarky 🙂 gratulujem 😉 ja som si tiež robila ako prvý mamatest a zo začiatku boli obe čiarky slabučké, ale večer už mali riadnu intenzitu... dnes som si ešte spravila jeden - rapiclear, že či hcg stúpa a čiarka je silnejšia, tak dúfam, že všetko je v poriadku 🙂
@ladywitch26 ja som pri prvom grcala od 6tt do 40tt 😉 Viem, čo to je, keď máš pocit, že porodíš 😅 Neskutočne som s malým každé ráno natriasala, vždy mal potom chudáčik štikútku 😕
@lenusik123 dakujem 🙂 no dufam aj ja..stale neverim, ze by sa nam to podarilo.. tento mesiac som myslela ze naozaj nic, a aj sme sa objednali do CARu...
@piacere dakujem 🙂
@piacere uf, tak si si tiez uzila riadne. u mna to pri dcere malo taky dramaticky zaciatok, ze najskor fakt nic, ani len nevolnosti a potom zrazu jedno rano som sa zobudila a nebola som schopna ist do prace. 15x som bola vyprazdnovat zaludok. a najhorsie bolo, ze este jedlo som ako tak zvladla, ale cokolvek tekute ma hned naplo, takze na druhy den som ledva vstala z postele,co som bola taka dehydrovana. potom ma napadlo kupit si aspon melon, tak som do seba dostala nejake tekutiny. no a hned par dni nato som absolvovala 2500km cestu na svk v aute. celou cestou som grcala do vedierka, ktore som mala na kolenach. a dalsie tri mesiace bol horor, kedze v praci musim komunikovat s ludmi a ja som niekedy proste nebola schopna, ked ma kazdu chvilu napinalo. pomahali mi jedine lieskove orechy, ked som ich pod chvilou zuvala. kazdy den padol cely pakel. ale aspon som vdaka nim mala priam ukazkovu hladinu zeleza, co ma vzdy na poradni chvalili 😀 no a pri synovi sme boli na svk ked som bola v 7 mesiaci, mama mi vyvarala moje oblubene jedla, tak som sa vzdy nadlabala, potom vyprazdnila zaludok, zasa nadlabala a dokola. ja by som radsej brala, nech mi je zle teraz na zaciatku, ale nech od 4.mesiaca mam uz pokoj 🙄
babule ja som dneska bola na gynde kvôli mykóze a urobil mi pre istotu aj sono...a ešte nič nebolo vidno vraj len sliznica zväčšená...a to by som mala byť 5+0tt. som bola trošku v šoku lebo pri prvej mi už skôr bolo vidieť aspon gestačný vačok..:((((na kontrolu idem o dva tt.....vraj mám brať kyselinu listovú.
@piacere ahoj, ja nič....mne povedala moja doktorka, že je to normálne.....mne sa nezdalo, tak som ešte telefonicky konzultovala s iným doktorom, ale aj on povedal, že je to normálne, mám byť v kľude, bez stresu......a že je to normálne, keď si pichám ten fraxiparín, že len keby bola čerstvá krv tak mám utekať na pohotovosť, ale že špinenie je ok......tak ho mám už 6 deň tuším dnes 😒
držím prsty, nech ti to čím skôr prejde a nech je všetko ok
@dzudzu1839 no to je škoda, že si nič nevidela... ale neboj sa nič, o dva týždne už budeš vidieť všetko, čo treba 😉 ja som sa aj preto objednala až na 25.1., že by už dačo bolo vidno, tak som zvedavá... neviem sa ani v robote poriadne sústrediť, furt myslím na toho krpca v brušku 🙂 ja beriem kyselinu listovú odkedy viem, že som tehu... kupovala som si od jamieson-u acid folic, s ich vitamínmi mám dobré skúsenosti... 🙂 a keď spomínaš tú mykózu, tak ti poradím taký babský recept, ktorý som našla raz na nete... raz denne si do lavóra s teplou vodou nalej asi deci octu a poseď si v tom cca. 15 minút... ale potom sa už neumývaj mydlom, len sa opláchni čistou vodou... ja som mala asi pred mesiacom také, že som sa rozškrabala až do krvi, čo ma to svrbelo, ale doktor mi nič nezistil, no toto mi pomohlo a za tri dni som mala svätý pokoj 😉
@renitri no tak to aj väčšinou býva, že keď sa človek objedná už do CARu, tak sa to zadarí aj prirodzene 😉 aj kamoška to tak mala 🙂 ja tomu inak tiež ešte neverím, som zvedavá na svoje pocity, keď pôjdem prvýkrát na sono 🙂
@lenusik123 dakujem za typ, skúsim to , mna inak dosť častejšie trápi mykoza....vždy ked som len trošku nachladnutá tak a objaví hnusoba. a čo sa týka toho sona tak som bola sklamaná.....testíku krásne silnejú a už som sa tešila. nevadí počkám si za dva tt snád už aj srdiečko bude krásne bit. ja som tiež už od kedy viem že som tehu brala vitamíny femibion som si kúpila...aj ja som chcela ísť vlastne vtedy k dokymu kedy ma teraz aj objednal, len tá prašivá mykoza,....už som sa do kože nevedela vopchať tak ma to svrbelo. 🙂🙂
@lenusik123 no hej, stava sa to.. ale toto som fakt necakala.... takze pekne prekvapko 🙂 a kedy si mala poslednu ms ? ja 15.12...
@renitri ale tak je to super, že to šlo aj prirodzene 🙂 a verím, že všetko dobre dopadne 😉 ja som mala poslednú ms 11.12.2012 a ovulku pravdepodobne 22.12. 🙂
@dzudzu1839 ja som po operácii štítnej žľazy, tak femibion asi ani nemôžem kvôli tomu, že tam je jód... kým sa neporadím so svojou endokrinologičkou, tak mi stačí aj kyselina listová 🙂
@lenusik123 no veru..lebo mam velku cystu na lavom vajcovode a asi je nepreichodny a mm mal zly spg v oktobri iba 30% pohyblivost, co je malo... ja som mala ovu asi 30 abo 31.12...
@beru3nek ale moja...ved to este nic neznamena...uvidis,ze to bude ok 🙂 O tyzden uz bude vsetko iste ok 😉 ...a hlavne nezabudni pit 🙂
@milagrosss20 ahoj, ja som aj krvácala.....prečo?

@beru3nek nic neboj mne bolo vidni len vacok to som v 6tt,,