Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
@mijadave no ja sa nejako nestresujem, len som zvedavá 🙂 je to moje úplne prvé tehu, tak sa už neviem dočkať prvého vyšetrenia... fakt je to ako večnosť 😀
@mijadave ja som si bola dneska kúpiť iné lebo mi baby vraveli že ten rapiclear nie je nič moc...tak uvidím zajtra ráno. už si príde ako šibnutá...toto som pri prvej dcérke nerobila lebo som to nevedela....urobila som si dva testy..a hotovo a teraz ???kým neuvidím drobca na sone asi nebudem pokojná
@lenusik123 ved to, keby sme si videli do bruška....aby sme boli pokojné🙂🙂 zajtra ráno si urobím test ktorý som si dneska kúpila. som zvedavá a to teda fakt. budem mať teda poriadnu zbierku. občas je tuším aj na škodu to tu všetko čítať a o všetko sa informovať lebo prídem na také veci čo som netušila a potom sa bojím🙂🙂
@mijadave to sa tak dobre počúva🙂🙂 dajte vedieť ako dopadlo sono a koľko drobček meria🙂🙂 tak som nechcela vracať...nechcela som aby sa objavili komplikácie ako pri prvej ked som sa nevedela postaviť ani z postele...ale teraz by ma tuším potešilo keby mi aspon ráno zostalo zle🙂🙂🙂šiši som už🙂🙂
baby, inak najhorsie je prve tehu. ja som pri prvom skoro umierala, v praci som to ledva zvladala, bola som nonstop unavena, stale som sa sledovala, ak mala kopala prilis silno, bolo zle, ak par hodin nekopala, zasa bolo zle. a teraz to vidim na kolegyni v praci. rodi o 6 tyzdnov a uz sa nechala vypisat na pnku, ze uz nevladze. druha kolegyna, co ma termin este par dni pred nou, ale caka uz druhe, tak este beha ako srnka 😀 pri druhom som ani ja nesledovala, kedy ma kde kopne. pri prvom som nedvihala nic tazke, pri synovi to uz nebolo realne, kedze dcera mala v tom case 13kil a vlacila som ju denne. a citila som sa fyzicky v pohode, asi som uz mala vytrenovane svaly, tak som viac vladala 😀
@lenusik123 ja Ti verim, ani ja sa neviem dockat 😉 ked som cakala prve, neboli take veci bezne ako usg, ten sa robil v 10.,20. a 30.tt 😉
@dzudzu1839 jasne, ze dam vediet a budem pytat aj foto 😉 moja, ja som doteraz pri vsetkych tehu bola ok, nikdy mi nic nebolo, neviem, co je tehotenska nevolnost, sem tam sa mi zatocila hlava a namohla som kuracinu a cokoladu, ibak som sa citila lepsie ako netehu... zato traz, hrozne ma pali zaha a hlava sa toci a ide mi chvilami explodovat 😉 asi starnem 😀
@ladywitch26 moja, ked som cakala maleho, mala som na zaciatku strach, hrozne som sa sledovala, ale len do 13tt, ale to kvoli tomu, ze som prekonala 2MA... a to sledovanie sa mi zostalo navzdy...
@mijadave tak ked si uz o male prisla, to je ine, to je vzdy stres,ze co ak aj tentokrat. ale ked je vsetko ok, tak vacsinou pri druhom sa uz tak mamicky nesleduju. a mozno ani nemaju na to cas 😀
@ladywitch26 ano, staci, ze mas pri prvom nejaku zlu skusenost, uz sa to s Tebou taha... no neviem posudit ake to je, ked nie je problem, ale aj kamosky, co cakali druhe a pri prvom nebol problem, tak pri druhom sa tak nesledovali a pri tretom uz vobec a nebol ani cas 😉
@mijadave no vsak co ti poviem, dcera ma cez 20kil, syn tych 14 urcite a co ich teraz 9 mesiacov nezdvihnem na ruky? obidvaja su riadne hyperaktivni, beham od jedneho k druhemu, takze s bruchom ci bez, proste musim, aby sa nepohlusili.
babulky mala z vas aj niektora take boelsti ako pred mrchou?
@mijadave cakas 6teee mimi???waw tak to klobuuuk dole chiiiii mna zaha vobec nepali....no ja idem zajtra na usg tak dufam ze uz tam nieco bude,.,..
@renitri blahozelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 🙂
@andy03 drzim palceky aby vsetko bolo dobreee a maly raaaaastol do kraaaasy 🙂
@marse ahoj...je to bezna vec moja..je to priznak...teraz sa ti roztahuje maternica tak preto ta bolest...
@milagrosss20 dakujem za vyjasnenie 😉 tak ked sa roztahuje tak nech boli 😀
@marse no to niekedy ta bude aj viac boliet a niekedy vobec,,,,
@milagrosss20 dost to prirovnam ku kramovym bolestiam, take krce v podbrusku, mala som to rano teraz naprkilad vobec nic
@marse to je v pohode,,,uz si bola u dr?mne dal na to magnezium...
este som nebola, nakolko len dnes mam dostat akoze dostat mrchu, v sobotu na teste slaby duchm, tak uvidim v stredu vyskusam este raz ztestovat
@renitri ten clearblue je velmi dobry, mam ho odskusany 🙂 mne vychadza akurat dnes 4tt +1 zatial, uvidim, co v marci povie sono
@milagrosss20 nie, siestykrat som tehu, mam doma dve deti, 3x som potratila....
@mijadave ahaaaa a preco mas uvedene 5 deti?
mne dnes zobrali hcg tak som velmi zvedava na hodnoty, cim vyssie tym je to lepsie....
Baby a mam teraz dilemu - syn prisiel zo skoly s tym, ze mu je zle - mal 37, teraz uz ma 38,2......je to v pohode, on ma vzdy den dva teploty a je ok, ale bojim sa, aby som ja neochorela 😒 co si davate ako prevenciu????? Ja sa akurat stopem cesnakom 😝
@lavyrle ja si davam vysoke davky vitaminu C. aspon 4000mg denne, ked uz som chora, tak si dam aj 10000mg. v zime pridam aj vitamin D. inak synovi mozes dat tiez, rychlejsie mu prejde choroba. len ak nie je zvyknuty, tak mu tu davku 4000mg rozdel na niekolko, napr. 5 denne, aby nemal hnacku. neviem, kolko ma rokov, ale ja davam 4000mg aj mojej dcere
@ladywitch26 ma 10. Ja mu davam taky pomarancovy narosan z Justu, pozeram, ze tam je v 25ml 100% celodenna davka Ccka....ale muzovi som kazala kupit aj cisty vit.C, dam si aj ja
@ladywitch26 pozeram, ze v tehu vitaminoch je 120mg C v jednej tablete....to je dost malo. No oddnes pridam aj ciste C, dakujem 😉
@marse @milagrosss20 dakujem baby 🙂
@ladywitch26 prvy krat som skusala clearblue a som spokojna 😝 a kedy si mala poslednu mrchu? ja 15.12

@ladywitch26 takee vitaminiky na podporu tehotenstva 🙂 tak dufam keby ze uz nahodou som neni tehu teraz ze mi to pomoze ale najracej by som bola keby som UZ BOLA TEHOTNA TERAz 🙂 aj bazalku si este rano odmeriam dneska som mala 36.8 tak uvidime 😝