icon

Nádejné septembrovky 2013

nicolettka2126
25. dec 2012

Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂

pingu1
14. jan 2013

@lavyrle ja sa nemozem do nej dostat. vypisuje mi to, ze neexistuje

pingu1
14. jan 2013

@lavyrle sme nadherne a drzime si palce / proste nejde/

pingu1
14. jan 2013

@lavyrle naposledy som tam pridala foto mojho psa a teraz mi ukazuje, ze hentaka tema neexistuje

mmmarta
14. jan 2013

ja aby som sa tiez rada pridala do sukromnej temy, ale pisete tak vela ze vobec nevidim ze nejaka existuje

lavyrle
14. jan 2013

@pingu1 no nechapem, lebo mne sa tam normalne da vojst. Pozeram, ze medzi clenmi je pingu a ty si pingu1 ako keby sa ta jednotka stratila - nemoze to byt kvoli tomu? Skus napisat somsa, ona bude vediet co s tym.Ja sa nevyznam tu vobec. Napis jej sukromnu spravu

pingu1
14. jan 2013

@lavyrle jaaj, no asi ano... ale preco to menila? hmmm

piacere
14. jan 2013

Baby, nebláznite, teraz sme začali a už súkromná téma? 😀 Kde? Čo? Ja by som tiež rada... o súkromných tehotenských veciach sa lepšie píše súkromne 😵 😅

wanilla147
14. jan 2013

@lavyrle aj ja chcem do sukromky🙂

1katkas
14. jan 2013

@renitri az teraz pozeram ze aj tu mas fotku s testikmi🙂 ked skonci tato kalamita, pojdem si zmenit doktorku a tesim sa ked uvidim svoje babo na ultrazvuku

1katkas
14. jan 2013

@mmmarta ja si na tesco nemozem stazovat 🙂 ja som spokojna a byvam na dedine najblizsie sa dostanem do zamkov a tam nie je take ze hm.. ale nevadi mne staci tesco

lenusik123
14. jan 2013

@dzudzu1839 ja som si dnes kúpila ďalšie dva testy... furt sa musím presviedčať, že tá druhá čiarka tam stále je 😀 dúfam, že do budúceho piatku mi to ujde rýchlo, lebo ak to pôjde takto ďalej, tak v bystrici vykúpim všetky testy 😀 😀 😀
a nestresuj sa zbytočne, bábätku je u teba v brušku vynikajúco a žiadna iná možnosť sa nepripúšťa ;)

lenusik123
14. jan 2013

@mijadave no ty to máš už len za pár 🙂 ja si ešte budem musieť počkať do budúceho piatku a ako sa poznám, tak by som najradšej chodila aj na ten ultrazvuk každý týždeň, aby som bábätko videla 😀

mijadave
14. jan 2013

@lenusik123 ano za par, ale presne ako pises, najradsej by som chodila ovela castejsie na usg 😀

baby, aka sukromna tema? 😲

dzudzu1839
14. jan 2013

@lenusik123 dakujem za podporu🙂 potrebujem to počuť🙂 obdivujem tvoj pokoj a klud aj ja chcem🙂musím na seba ešte viac pracovať. nie si sama ja vykúpim všetko v nitre.....robila som si dneska ráno ale furt neni taká silná ako tá prvá..šlak ma trafí ...nechápem. pri prvej dcérke som ju mala silnejšiu už v den MS a teraz ani týžden po nej. 🙂

maci_267
14. jan 2013

Ach jaj baby, musim sa postazovat.. Dneska som totalne K.O. Neviem ci som chora alebo je to tym tehu ale citi sa uplne pod psa, ked vstanem z postele na 10 minut, sa tam musim vratit, totalna unava, horim ako pri horucke.. Je to normal alebo sa na mna nieco lepi? Unavena som uz tri tyzdne ale az takto ne 😒

lenusik123
14. jan 2013

@mijadave no škoda, že si nevidíme dovnútra, aby sme mali srdce na mieste 🙂

lenusik123
14. jan 2013

@dzudzu1839 ja sa tiež chystám spraviť si jeden ráno a tuším tiež nebudem mať pokoja, kým tá testovacia čiarka nebude rovnako silná ako kontrolná 😀 😀 😀

lenusik123
14. jan 2013

@maci_267 no neviem, hádam na teba nelezie chrípka, keď sa teraz tak rozmohla... ja som minule bola taká hrozne unavená, že som odpadla do postele už o ôsmej večer v župane (nebola som schopná ani ten si vyzliecť 😀 ) a spala som až do deviatej rána... ale necítila som sa ako pri horúčke... dúfam, že budeš ok a nič to nebude 😉

mijadave
14. jan 2013

@lenusik123 presne, idealny by bol domaci usg 😀

dzudzu1839
14. jan 2013

@lenusik123 daj vedieť jasné???🙂🙂🙂ako testík dopadne je budem robiť další až v stredu ráno🙂🙂

zvedavamt
14. jan 2013

@maci_267
Pozeram ze mame rovnaky termin, teda ja ho este nemam oficialny,len ako mne vysiel,lebo knizku dostanem az buduci tyzden po odbere krvi. Ale uz dnes na sone gynka videla vacok s babatkom. A dva testy z min tyzdna teda neklamali.
Aj ja som daka okapata. Ako sme prisli zvonka, ties ma len rozpaluje. Dala som si chlorelu a este dam pred spanim, uz je mi lepsie. Uz si davam pozor na sladke, lebo potom mam zahu. Tak som nakupila dnes slane,aby som aj so sebou do auta mala.

maci_267
14. jan 2013

@zvedavamt ja idem tiez az nabuduci tyzden na velku kontrolu, krv a prehliadku, tak asi tiez mi daju knizku a oficialny termin.. A nevies kolko malo babo dnes na usg mm??

@lenusik123 veru dufam aj ja, snad to bude ta unava 🙂 Aj ked celkom skoro mas priznaky, na to ze si 5tt, teda tu unavu myslim 🙂

lenusik123
14. jan 2013

@maci_267 no ja som už asi týždeň po oplodnení začala cítiť kadejaké príznaky 🙂 🙂 (únava, bolesť pŕs, motala sa mi hlava, boleli ma svaly, hnačka) ale teraz mi nič nie je, ani nevoľnosti nemám, len ma občas chytí taký vlčí hlad 😀

annalyse
14. jan 2013

Ahojte maminky môžem sa k vám pridať? Zatiaľ dva testy pozitívne, lekárovi idem vo štvrtok tak sa neviem dočkať. Je to moje prvé bábätko.

ladywitch26
14. jan 2013

@lenusik123 ten vlci hlad poznam...ja tiez len zeriem a zeriem. brucho uz mam, ale to je cisto len tuk z toho,co pozeriem 😀 ale ja si asi nejako podvedome robim zasoby, kedze pri obidvoch tehu som od 11tt tyckovala v jednom kuse. tak len si ja teraz dam, potom uz nebudem moct 😀

zvedavamt
14. jan 2013

@maci_267
neviem,povedala mi len ze vidi vacok. To ma asik len dake male sono,ked ma posiela na nemocnicne. Moc ma to netesi,lebo min rok som mala rozhovor s jednym chlapikom, vraj videl vypovede deti, ktore si pamataju prenatalny vyvoj a ze zazitky zo sona boli pre ne hrozne. Kurna a ja som bola s malou zo 7x na sone. Lebo som sa ho pytala na dake veci ohladne malej a sa hned pytal,ci som chodila na sono.
A dnes mi brala citologiu,este ma to stipe.
Zdrbala ma ,nebola som u nej 4r. Vsak kto by siel,ked mi nic nebolo 😅
A povedala ze zatial 8tt.

annalyse
14. jan 2013

K tym priznakom. Mne nic nieje, je to normalne? Vobec, skor sa citim stastna a plna energie 😀

ladywitch26
14. jan 2013

@zvedavamt to ti brala cytologiu aj ked si tehu? ku komu chodis? ja som inak tiez z mt 😉

ani473
14. jan 2013

straaaaaaaaaaaaaaasne dneska uz mam kramy :( to je straaasne :( ale hadam nabuduci mesiac ma niekto skusenosti s femibionom 400 alebo babyplan calibrum ? dakujem

marse
15. jan 2013

@ani473 to ma mrzí ale držím.palceky aby to boli pesledne kramy a budúci mesiac bude úspešný 🙂

Ja kramy nikde a dnes po zobudeni som.utekala plnou polnou na wecko..a už ma davilo..nezvracala som, len ma sponovalo a napinalo