Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
@renitri mam znamu, co bola tiez onko pacient pri dcere, tak viem, co to obnasa.
jasne, su vynimky, baby, co mate zdravotne problemy, alebo co ste mali uz MA, to je ine, ale fakt nepochopim, ked vsetky ZDRAVE baby vsetko strasne prezivaju, pri kazdom pichnuti uz utekaju pomaly k lekarovi a doktori predpisuju a predpisuju. jasne, aj ja som bola prvy krat tehu, tiez som vela veci prezivala, ale nie tak dramaticky. tehu nie je choroba, ale mam niekedy pocit, ako keby nam to ti doktori vsetci dookola chceli nahovorit. a to ani nehovorim o porodoch. to je kapitola sama o sebe. 😖
@1katkas jasne, poznam tu dedinku je smerom na Podhajsku ne ? Ja chodim k Halmesovej, vrelo odporucam.. Zajtra k nej akurat idem na prvu kontrolu, tak mozno sa stretneme 🙂
@ladywitch26 ja som sa liecila pred 8 rokmi..teraz som uz OK, ale budem viac sledovana...
@renitri tak kamoska to mala cerstvejsie, ona sa vyliecila 2 roky pred tym, ako otehotnela.
inak podhajsku poznam, boli sme tam 2x na dovolenke, tak 25rokov dozadu. spali sme uprostred zahrady v dvoch maringotkach a chodili sme kazdy den cez velke kukuricne pole na kupalisko 😀 uplne najlepsia dovolenka, aku sme kedy mali, doteraz na to spominam 😀
ahojte holky mate nejake nevolnosti vracanie..?? ja este nie ziadne ani zle nic necitim len prsa zvadcene..:D
@1katkas No mozno hej..ja tam pojdem asi okolo 11, lebo mam dojst do 13.... Ked som si ja vybavovala prestup, dosla som k Halmesovej, dala mi papierik a stym som sla ku starej gyn a ona mi dala do ruky kartoteku a potom som sla uz k Halmeosvej..Hned ma objednala ked som tam bola prvykrat sa pytat...
No aj ja si bdem vzdy pytat foto, alebo aspon do mobilu si odfotim 🙂
@ladywitch26 aha.. no ja som mala vtedy iba 16 ked som sa liecila, takze tehu som planovala az tento rok... Aj my tam chodime casto aj cez zimu aj cez leto sa kupat... 🙂
@milagrosss20 dakujem aj ja drzim palceky 🙂 aj ty sa snazis bit tehotna ? odkedy ?
@zuzullik1001 vsak bud rada, piacere tu par dni dozadu pisala, ze este nic a dnes uz 3x vyprazdnila zaludok 😀
ja sa fakt divim, ze vam to zvracanie tak chyba. ja by som vam kludne aj pozicala, kazdy den jednej, aj vy by ste boli spokojne, ze ste si skusili, aj ja, ze jeden den mam klud 😀 skoda,ze sa to tak neda 😀
@ani473 ja uz som tehu...no a zacali sme niekedy v aprili..mi sme si presli cestu dlhuuuuuuuuuuuuuu aaaa tazkuuuuu
@milagrosss20 ja som to tiey takto poriesila pri druhom tehu..sla som na pn,lebo v robote to bol brutus a hned sa nam aj zadarilo..a teraz ma hned od zaciatku chcel nechat lekar na pn ale moc sa mi nechce...uvidime za 2 tyzdne co bude 😀 😀 a ty si to teda doma pekne uzivas 😀 😀 aj vianoce, sviatky..to si mala peknu pohodicku 😀
@ladywitch26 😀 😀 Veru.... ja som mala z "žiadnych príznakov" stres, pretože pri malom som grcala od konca 5tt až do pôrodu a bola som si istá, že druhé tehotenstvo nebude iné... a vzhľadom k tomu, že na utz doktorka skonštatovala, že vidí len nejaký "terčík" 🙄 😕 bez akcie srdiečka... tak ma to stresovalo.... Ale teda, fakt sa tebou @zuzullik1001 o tie nevoľnosti a grcanie podelím 😝 😀 Je to otravné a nechutné, hlavne ak máš pri zadku ešte jedno dieťa, ktoré chce "toto, tamto, hento" a ty sa ledva hýbeš a vyzeráš ako po trojtýždňovej mega črevnej chrípke... 😅
Teraz!!! sa mi trošku od rána uľavilo.... 🙄
@1katkas ale jasne, tiez uz mas jednu skusenost. Ja uz do oblecka tesco 2x radsej nejdem, ale urcite nieco kupim je to dost pohodlne, i ked potom si to vycitam ze za rovnake peniaze to mohlo vyzerat lepsie, hlavne maly v tom vyzeral divne ked mu to bolo kratke a siroke, ale myslim ze jemu to az tak nevadilo. Tiez som neni stupencom nakupu predrazenych detskych veciciek na 1-2 mesiace, ale niekedy sa mi tazko odolava.
@zuzullik1001 ale este sa neboj, mozes byt taky pripad ako ja, ze do 11tt sa budes citit skvele a potom to pride zo dna na den. a to mi ver, ked si ides pomaly cele vnutro vyvratit s takym 5-6mesacnym bruchom, tie krce pri tom, tak ti nie je vsetko jedno.... co by som ja dala za to, keby aspon toto tehu bolo take, ako niektore mamicky pisu, ze si ho uzili, ze sa citili skvele a bola to radost byt tehu 🙄
Mohli by sme nejakú tú súkromku založiť, nerada tu vypisujem takto verejne, hlavne keď si to môže každý prečítať a predsa, bude sa riešiť veľa vecí, čo nie je pre širokú verejnosť 😀
@andy03 nooo a preto sa nam asik aj podarilo ze som v decembri si uzivala viac vianoce ako snazilkovanie 😀 😀 😀 😀 😀 chiiii a ty si aky tyzden?
@maci_267 tak ju zalozme ne?neviem ako sa to robi 😅 😅 😅 😅
dievcata, viem, ze vela nepisem, ale mozem tiez do sukromky? teda neviem, ci je uz zalozena 😉
@mijadave este neniiii
@mijadave @milagrosss20 este nie je zalozena, tak podme do toho teda.. Rada by som aby ju zalozil nekto iny okrem mna lebo ja som tehcnicky analfabet a "adminom" skupiny by bol pre mna trest byt 😅 😀
Akurat som pozerala ze si treba dat Forum, Sukromne skupiny a tam zalozit skupinu 🙂
uz je zalozenyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
@maci_267
@milagrosss20 ok, tak ju skusim zalozit?
@milagrosss20 supeeeer, tak nas pridaj 😉
@mijadave uz som ju zalozila
@mijadave a ako?
@milagrosss20 ked otvoris temu, tam hore pod nazvom mas zoznam clenov a vedla toho je Zmen a tam mozes pridat 😉 pridavas mena, lepsie povedane nicky 😉
@mijadave uz si tam 😀 😀 😀 😀
@milagrosss20 aj ja chceeeeem 🙂 šikovnica 😉
@milagrosss20 dakujeeeeem 😉
@kikaneu uzzzzz šiiiiiiiiii tam 😀 😀

@renitri ja byvam v jednej dedine asi 20km od zamkov, vola sa Hul , mavame tu cez leto kruhy v obili 😀 chodim k dr.Hlavickovi nemozem sa nanho stazovat, stvrtky ma vyhradene len pre tehotne takze to ma velke plus, ale je to chlap a ja sa citim strasne trapne, tak zato chcem radsej doktorku a chcem prejst k dr.Halmesovej..pozerala som, ze zajtra maju byt 2 stupne tak pojdem si vybavovat ten prestup