Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
@lenusik123 MOzes ma tiez priadat, aj tak sa zrejme vsetky presunieme casom tam, nie? Dufam, ze zostala len tato jedna a nie je ich niekolko na september.
@lenusik123 ahoj, mozes aj mna pridat, nech tu nezostanem sama.
aqhojte babenky ako ste zistili ,ze ste tehu....ja by som mala byt v 5tt( ovulku som mala 15-17.12) ale este neviem ci sa nam to podarilo🙂)
@renitri so sonom opatrne..nie je dobre casto opakovat, najma nie v prvom trimestri
@lenusik123 ozaj..potom pls supnite aj mna do sukromky..dik 😵
Cawte kocky, ja sa tiež chcem ku Vám pridať 🙂 Zatiaľ som v plienkach 4+3, dúfam že pôjde všetko hladko a pridam sa ku Vám 😉
Ahojte tehulky som jedna z vas zajtra idem na kontrolu a hrozne sa bojím ako to dopadne lebo máme za sebou dva nruspeneúspechy.dúfam že budem s vami pokračovať a vzajomne sa podporovať.inak ked sa bude dať tak aj mňa môžete pridat do sukromky.držte sa
@lenusik123
ako kukam,uz tu asik nik neostal,tak aj ja poprosim do tej sukromky
@zvedavamt si tam 😉
@mimus
@ladywitch26
@piacere ahojte babule . o bábätko sme prišli. bohužial......ale tak nevzdávame sa máme jeden poklad doma a dúfam že sa nám to o nejaký čas podarí🙂))všetky sa držte a dávajte si na seba pozor 🙂)))))krásne tehu prajem. inak ked budem mať viacej času tak sa vám ozvem a poviem vám čo mi povedali v nemocnici.....zvláštni boli všetci
@mijadave prišli sme o bábätko. takže práve mám injekcie na prečistenie a sťahovanie maternice:(((((dakujem že ste na mna mysela 🙂)))krásne tehu vám prajem
@dzudzu1839 mrzí ma to ☹ ale verím, že čoskoro sa dočkáte 😵 Drž sa!
@dzudzu1839 ☹ skoda, ale drzim palce nabuduce to vyjde.
@dzudzu1839 inak v majovkach s nami bola jedna, co tiez o babo prisla, ale brala stale kyselinu listovu a o tri mesiace sa jej podarilo znova otehotniet a ked sme mali stretnutie majoviek po roku, tak bola s nami tiez. teraz uz ma aj druhe 😉
Ahojte.tak na poslednu chvilu budem k vam patrit aj ja.na dnesnom teste viditelny duch,mrchu (ne)ocakavam zajtra.mozem poprosit aj ja do sukromky?ty uz to nejako viaznee.dakujem
ahojte dievky, akosi nemám čas sem kuk, ale občas keď sa podarí si Vás prečítam.
@lenusik123 môžem aj ja do súkromky? tam už si hádam nájdem viac času na vás 🙂
ahojte poprosim do sukromky dakujem 😉
@wanilla147 pocula som, ale kazdy vravi nieco ine... ale tak hadam gyn vie najlepsie co treba..tak to encham na nu..
@dzudzu1839 to je mi luto, drz sa
@dzudzu1839 moja, to ma hrozne mrzi, posielam velke objatie a vela sily.... nech si cim skor ok a najdes znova // so stastnym koncom....
@dzudzu1839 ja som takto dopadla min. rok 2x . Kyselinu listovu som brala hned ako sme sa zacali snazit. Tentoraz mi nasadil lekar az 5mg denne a zatial dufam sa babo drzi. Inak naposledy som babo stratila 6.12 v 5tt. A dalsia mrcha zatial nedosla ;)
@mimus ahoj, nakukla som do vasej temy. zaujal ma tvoj prispevok. ja som bola na kyrete 2.1., teraz cakam mrchu. beriem stale kys. listovu a po cca 2 mesiacoch chceme skusit zas...ale chcem sa ta opytat, ty si tento rok prisla o babo? 6.12.? A tiez cakas na mrchu a potom kedy chcete zas skusit? kolko budete cakat?
@dzudzu1839 to ma mrzi ☹ prezila som si to, no asi to tak malo byt a ide sa dalej
@tamarar ahoj. Ja som na kyret nebola. 5.12 som zacala spinit a 6.12 prisla mrcha. Keby sme sa nesnazili a nerobila si teda tehu testy ani netusim, ze som bola tehu. A pekne pohodovo sme to pokusali na vianoce a teraz som opat tehu. Lekar povedal, ze je to v poriadku len mi zvysil tu kys. listovu. V inej teme je dalsia baba, ktora prisla o babo spontanne v decembri a teraz je uz tiez tehulka 😉

@zuzlik_666 pridané 😉