icon

Nádejné septembrovky 2013

nicolettka2126
25. dec 2012

Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂

lavyrle
17. jan 2013

@mijadave a co na to doktor? 4000 a aj 3000 je krasna hodnota, ale preco klesa? Ci si to myslela naopak?

lavyrle
17. jan 2013

@mijadave ty si to zle napisala. Myslela si 400 a teraz 3000, no je to krasny rast. Neboj sa, mozno sa sekol o tyzden. Ja si myslim, ze keby tam nieco bolo zle, tak to hcg by takto nerastlo, ale skor naopak 😉 super

mijadave
17. jan 2013

@lavyrle ano, prepac, preklep, neklesa, bolo necelych 400 a teraz je okolo 3000 😀 dufam, ze je to tak... vela bab mi pisalo, ze tiez malo v 7tt cisty vacok a potom bolo babo aj srdiecko 😉 tak som trosku kludnejsia... 😉

zuzlik_666
17. jan 2013

@mijadave lenze nemozes na 100% ratat, ze si 7 tt, lebo to rataju od poslednej mrchy... Ovu si mohla mat kludne neskor ako maju popisane tabulky a hned ti skace tyzden hore dole... a tak ako pise lavyrle nestupalo by ti hcg... 😉 pri mojom prvorodenom bolo srdiecko vidiet az v 8 tt 😉 😎

mijadave
17. jan 2013

@zuzlik_666 dakujem moja, ved ja viem, ze isto bola neskor ovu.... merala som si BT, viem, ze som mala ovu na 20 den cyklu... ved si to hovorim, ze je to ok, aj dr vravel, ze dolezite je, ze hcg ide hore... 😉 ale ked ten strach nechce zavriet dvere z druhej strany von... kludnejsia budem asi az ked to babo uvidim...

monicca00
17. jan 2013

Ahojte baby uz par dni si tu citam, co vsetko tu pisete a tesim sa s kazdou z vas, ktora je tehulka. Cez vikend mam dostat m ale necakam ju... nechcem. Uz asi 10 dni mam velmi citlive podbrusko a citim take tlaky a jemne krce, bublinky, neviem ako to nazvat, proste sa mi tam nieco deje. Citim to , neviem v noci spat ani na bruchu, vadi mi tam nieco. Viem viem, ze je to skoro, ale... nechapem Dnes som si robila test ale zatial nic. testnem asi az v nedelu, ked dovtedy vydrzim. Dnes mi bolo trochu zle a take navaly tepla citim a dost ma bolia aj krize. nezvyknem mat nijake problemy pred m.
Boze, neviem ci mi sibe, ale ja si fakt myslim, ze som tehu, bolo by to super. Ovulku som mala mat asi okolo 4.januara a 5.-ho sme keksikovali naplno, len tak, ze co ked... zblaznim sa od radosti ak to vyjde, uz aj malemu hovorim, ze mamka ma v brusku mimi.... 🙂) Co si myslite? a este prsia ma nebolia, ale mm tvrdi, ze su nejake plnsie
Ak sa to potvrdi, tak budem asi posledna septembrovka, alebo na prelome

petulka_
18. jan 2013

@monicca00 ahoj, ja som na tom tak isto ako ty 🙂 mam to dostat v pondelok, ale dufam, ze to nedostanem 🙂 tiez som mala ovulaciu cca 5. a vtedy sme mali aj sex..priznaky mam asi take, ze mi byva zle od zaludku, pobolieva ma podbrusko a tiez tam mam taky divny pocit..prsia zatial nejak extra necitim, ale ani pri prvom som ich nemala moc citlive..a tiez malemu hovorim, ze maminka ma v brusku babatko a hladkame spolu brusko 🙂 test som si robila predvcerom poobede, ten bol negativny a vcera rano som si ho robila znova a tiez negativny..ale ked zaschol, tak sa tam spravil taky slabo viditelny duch..tak neviem, ci sa uz mozem tesit alebo nie..a termin mi vychadza 30.9. presne taky isty ako pri prvom synovi :D

monicca00
18. jan 2013

@petulka_ ahoj, tak to bude sranda, ked sa nam podari byt tehu. Budem ti drzat palce 🙂 vidim ze mame podobne stare deticky, chcem dat v septembri maleho do skolky a mozem rodit, tak dufam, ze sa zadari. Inak v noci som nevedela spat vsetko ma bolelo a pritom som bola taka unavena... chcela som ist dnes kupit test, no vonku tak fuci, ze nemam sancu s malym niekam ist, lebo ho asi odfukne. ale viem, ze keby som ho dnes kupila tak zajtra rano testujem isto a tak ho nemam a dufam, ze vydrzim do nedele alebo do pondelka joooooooooooooooooj aby to uz bolo

petulka_
18. jan 2013

@monicca00 aj ja Ti drzim palce 🙂 mna neodradilo ani to pocasie a isla som si kupit 2 testy, samozrejme hned ako som prisla domov, tak som si jeden spravila a vysiel negativne..takze som zasa sklamana..este mozno v nedelu rano skusim, ale neviem..pri malom som si robila test 5 dni pred tym, nez som to mala dostat a mala som uz druhu ciarku..a teraz nic :( tiez chcem dat maleho od septembra do skolky a potom keby sa narodilo druhe, tak by som mala aspon viac casu 🙂

bokroska
18. jan 2013

@petulka_ ahoj.ja som mala taky isty test ako ty,az po zaschnuti tam ostal duch,ale je ho vidiet.mrcha mala dojst dnes,ale neniiiii.aspon zatial.drzme si palce,aby to vyslo.

karolka1
18. jan 2013

...dievčatá, môžem poprosiť o pridanie do súkromky? ďakujem 🙂

miskoazuzka
18. jan 2013

ahojte dievcata, sledujem vas uz od zaciatku a tajne som dufala, ze k vam budem patrit. uz mam 28 rokov a myslim, ze je uz najvyssi cas. robila som si test tuto sobotu uprostred dna, lebo som to uz nemohla vydrzat a vysiel mi pozitivny (bolo to asi na 4 den meskania MS) 😀 vzdy som si myslela, ze ked budem uz tehotna, tak sa budem neskutocne tesit....a aj sa tesim, ale stale je to take neuveritelne, neda sa verit tomu, ze som to ja...kto ma mimi v brusku 😵 chcem tu s vami prezivat svoje pocity a stavy, tak prosim @lenusik123 o pridanie do skupiny.

lenusik123
18. jan 2013

@karolka1, @miskoazuzka babule, ste pridané 😉

miskoazuzka
18. jan 2013

@lenusik123 zlata 😉

dagii
18. jan 2013

ahojte baby..aj ja sa pridavam k septembrovkam 🙂 mozem poprosit o pridanie do sukromky? diiiky 🙂))

lavyrle
18. jan 2013

@mijadave a kedy si mala poslednu ms? Sa mi zda, ze si dakde pisala, ze ti ukazal test // uz na Silvestra? Lebo ja som mala poslednu ms 13.12 a viem, ze ovu bola 25.12 a test mi ukazal // az okolo 7.1....ale hcg mi uz tiez pekne vyskocilo 🙂

hanculka
18. jan 2013

ajojky baby, aj ja sa pridávam k septembrovkám,,,môžem poprosiť o pridanie do skupiny? vdaka, pekný večer 🙂

hanculka
18. jan 2013

lavyrle aj ja som mala poslednú ms 13.12. 🙂

lavyrle
18. jan 2013

@hanculka a uz si bola aj u dr? Ja idem buduci tyzden - tesim sa, bojim sa - prelina sa to 🙂 ale krv mi uz brali a hcg je slusne, tak snad bude vsetko ok

hanculka
18. jan 2013

ano moja, bola som aj u lekára, v pondelok idem zas🙂 velmi sa teším, Tvoje je prve dieta? kolko máš rokov? 🙂

lavyrle
18. jan 2013

@hanculka a uz si vdela nieco na sone??? Ja idem v stredu tak som velmi zvedava ci babo uz uvidim. Ja mam 33 a uz dvoch certikov 🙂 10 a 5 🙂 a pozeram, ze moj mladsi je rovnako stary ako tvoj Matej

hanculka
18. jan 2013

tak to je super, ja mám , len toho jedného Matejika a teraz uvidime, nič som nevidela len malu bodku,,,ja mám 26 rokov

lavyrle
18. jan 2013

@hanculka no ja idem v stredu a to uz bude koniec 6tt, velmi by som uz chcela nieco vidiet a najma potrebujem uistit, ze je vsetko ok, lebo v lete som mala MA - a ten strach tam teraz proste je nech sa akokolvek snazim ho nemat

hanculka
18. jan 2013

@lavyrle nestresuj, treba mat klud, neboj sa všetko dobre a hlavne s Božou pomocou zvládneme🙂

zuksa
18. jan 2013

ahojte bambulky 🙂 aj ja by som sa rada pridala k septembrovkam 🙂 strasne sa tesim 🙂 ani neviem ako sa to stalo 😀 😀 samozrejme ze viem ale bolo to uplnene necakane... v 5 tt som mala hcg vyse 3500 co som bola neskonale stastna 🙂 uz som bola aj u dr. v 6tt srdiecko uz bilo od stastia som sa az rozplakala... 🙂 drobik mal vtedy 1,5cm. 🙂

zuksa
18. jan 2013

@lavyrle neboj sa nic vsetko bude ok.. ja som tiez mala MA ale v septemri... preto som bola taka v soku ked som zistila ze som tehotna.. a vsetko je v poriadku.... tak sa zatial setri, oddychuj.. ja ked som zistila ze som tehotna mala som taky uzasny pocit.. taky pocit ze vsetko je v najlepsom poriadku co ukazalo aj sono... takze este raz nicoho sa neboj 🙂 to chce klud a nohy v teple 😝

11miuska11
18. jan 2013

aj ja by som k vam rada patrila, ale mam zatial len dvoch duchov a dnes vecer negativny. Snad mam este sancu 🙂 A vsetkym zelam vesele tehu 😉

lavyrle
18. jan 2013

@zuksa inak aj ja mam teraz pocit, ze je vsetko v poriadku 🙂 a hcg som mala v 5tt 4350 🙂 tak dufam, ze uz uvidim aj srdiecko. A dakujem za podporu

zuksa
18. jan 2013

@lavyrle no kedze ja som teraz prvy krat vydela zive bejbo na sone a este take malinke ja som si myslela v prvom okamihu ze je to nozicka co ma potom napadlo ze je to prakticky nemozne 😀 potom mi dr povedal ze je to srdiecko 🙂 noo vidis to ved to hcg si mala uplne krasne 🙂 drobik je urcite v poriadku a ma najlepsie ako sa len moze mat 🙂 a pevne verim ze aj srdiecko uz bude 🙂 ja idem na dalsiu kontrolu 7.2 a uz teraz sa neviem dockat 😀 to uz si budem pytat aj obrazok 🙂

zuksa
19. jan 2013

mozem poprosit o pridanie do skupiny? dakujeeem 🙂 😉