icon

Nádejné septembrovky 2013

nicolettka2126
25. dec 2012

Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂

monicca00
19. jan 2013

baby robila som teraz testik a je tam slabucky duchhchhhhhhh, nevydrzim do rana 😝

petulka_
19. jan 2013

@monicca00 drzim palce nech Ti to vyjde 🙂 a ja som to dnes dostala :( :(

monicca00
20. jan 2013

tak a som oficialna septembrovka, dnes rano //, sice slabucke ale su jasneeeee.........prosiiiim pridajte aj mna do sukromnej skupiny 🙂 🙂 🙂 🙂

belalinda
20. jan 2013

Kocky aj ja sa chcem s Vami tesit a tehulkovat 🙂 prosim pridajte aj mna do sukromky 🙂 Ď

janin26
21. jan 2013

@milagrosss20 mne to nejde tiez. Mozs ma tam pridat? Alebo niekto, komu sa to da.

janin26
21. jan 2013

@lenusik123 alebo ty. Teraz neviem, ktora plati. Pridas ma tam? NO aj na tvojej mi ukazuje, ze neexistuje ☹

lenusik123
21. jan 2013

@janin26 ahojky, už by sa ti to malo dať, pridala som ťa 😉 kým nie si členom, nepôjde ti žiadna 🙂 ale už si

janin26
21. jan 2013

@lenusik123 dakujem, vyskusam 😉

mmmarta
21. jan 2013

@lenusik123 len ta chcem poprosim tnazov sukromky, nakolko tu prebieholo viacero nazvov a len jeden sa chytil a ja teraz neviem ktory dakukjem

lenusik123
21. jan 2013

@mmmarta tu je link 😉

nevestickaaaa
21. jan 2013

Ahojte dievčatá, tak dúfam, že aj ja k vám budem patriť, dnešné hcg bolo 264, čo je vraj nízke, takže s tým ešte nepočítam na 100%.
Mám však pár otázok a dúfala som, že mi pomôžete, keďže práve teraz prechádzate tým čím ja, príp. ste tým prešli nedávno a spomienky sú veľmi čerstvé 🙂
Veľmi ma trápi hlavne jedna vec - v podbrušku vpravo mám malú guličku, občas tam je, občas nie, je to také, ako keď sa sťahuje maternica. Mala som také pocity aj v predchádzajúcom tehu, ale v oveľa neskoršom štádiu tehu. Je to proste ako keby mi tvrdlo brušku, ale iba na jednom mieste... je to normálne? bojím sa trošku mimomaternicového, máte niektorá rovnaké pocity alebo som v tom sama...? k lekárovi mám ísť až o 2,5 týždňa...

ribana2
21. jan 2013

ahojte, aj ja sa predbežne pridávam, dnes bol na dvoch testoch duch, lebo moj mi kázal vycikať sa aj na druhý hehehe 😀

maria613
21. jan 2013

Ahojte asi tu nie ste ziadna co rodila aj minuly rok. A bude zese teraz v septembri? Nam sa to takvteraz podarilo aj ked neplanovane ale uz sa aj zacinam tesit 😉 uz som.si aj zo srandy kukala surodenecky kocik ale to si fakt neviem predstavit niaky vtrepat do nasho maleho vytahu...zelam krasne spolutehulkovanie 🙂

ribana2
22. jan 2013

@maria613 ahoj tak tak skoro sa nám nezadarilo, ja mám doma 13 mesačného chlapca 😀

pet1308
22. jan 2013

Ahojte žienky, môžem sa aj ja k vám pridať? Som 14. deň po KET, testíky mám pozitívne (dokonca celú zbierku 🙂 ) a dnes idem na sono a zajtra na krv, tak dúfam, že to dobre dopadne a budem oficiálne patriť k vám septembrovkám 😉 a pridáte aj mňa do súkromky? ďakujeeem 🙂

arobrab777
22. jan 2013

Ahojte, tak asi aj ja sa pridávam, ešte som síce nebola u lekára, ale v pondelok už budem vedieť. Prosím aj mňa pridať do sukromnej skupiny, chcela by som sa s vami poradiť. Ďakujem

jujlucka
22. jan 2013

@lenusik123 ahoj....aj ja sa chcem pridaaaaaat....

ribana2
22. jan 2013

ahojte, dajte aj mna do sukromky, vyzerá to zatial na uspešný pokus 😀

lenmarka
23. jan 2013

Ahojte, aj ja by som chcela do súkromky, vyzerá to zatial na 7.tt. dakujem

minusko
24. jan 2013

Ahojteee, tiež by som sa rada pridala do súkromky. Ja som dnes 7tt+4 , a z včerajšieho sona máme potvrdené aj srdiečko 🙂 Termín mám na 8. september

moniq83
24. jan 2013

ahojjjte...aj ja sa chcem pridat...dakujem

mala_straka
24. jan 2013

čaute tehuľky, držím palec nech naše fazuľky zdravé a krásne 🙂 ja mám predpokladaný termín 13tého Septembra v piatok, už sa tešíííííím 🙂))

lenkael
24. jan 2013

Caute dievcata. Ak bude vsetko ok tak aj ja budem septembrovka. Mala som tri pozit.tehu testy a mala by som byt 5+5 tt. K dr.idem v pondelok tak dufam ze vsetko je ok lebo nemam ziadne tehu priznaly len citlive prsia. Pri malom tri roky dozadu mi bolo zle od prveho dna . Tak som teraz taka vyplasena ci bude vsetko ok. Co myslite baby moze byt ze druhe tehu uplne ine ako prve?

lenkael
24. jan 2013

Mozete ma pridat do sukromnej skupiny k vam.

anjelici
25. jan 2013

ahojte pridam sa k vam mne maskaju uz skoro 7tyzdnou v pondelok ma caka ultrazvuk

jujlucka
26. jan 2013

ahojte....tak aj ja som si vcera pozrela krasne bijuce srdiecko, a dokonca som dostala aj tehu knizku, co som necakala...tak uz len vyckat na dalsi ultrazvuk o mesiac...snad to rychlo zbehne...

hexena
26. jan 2013

ahojte, som tu nova...aj ja rano // 😉 sice este slabunke, mm je na sluzobke, tak mu chcem nejake prekvapko urobit kupit ruzove ponosticky albo nieco podobne po 2 chalanoch by sa patrila uz dievka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
vypocitala som si na nete termin a vyslo mi 25.9.

iviatko
27. jan 2013

baby, drzte sa, pred rokom som otehotnela a zacala dalsia etapa mojho zivota... nasla osm si kamosky v podobnej diskusii ale s datumom 2012 🙂 verim, ze o rok sa tu budem kochat fotkami vasich 4 mesacnych drobcov a ten nas bude mat uz rok 🙂 caka avs sice dlha cesta, ale ani a nenazdate a budete stresovat, si su to poslickovia, alebo ci rodite :D tak sa drzte a oddychujte, nestresujte ;)

majusa4444
27. jan 2013

@hexena ja som na tom rovnako 😉 tiež po dvoch chalanoch by sa patrila dievka 🙂 ja vsak túžim po chlapcovi 😀 a tak je to jedno hlavne nech je zdravé 🙂

market26
27. jan 2013

ahojík kočeny, mám odložené oblečko po dcerce a za 14 mám termín se synátorem, pokud byste některá měla zájem o oblečko budu ráda, díky