Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
Ahojte baby, aj ja som septembrovka... 🙂 predpokladany termin 17.09.13 🙂
caute, tak dnes je to oficialne potvrdene aj lekarom 🙂 zajtra zaciname 7. tyzden 🙂 a termin 19.9.
@lenkael ahoj, ja uz mam dve deticky, chlapceka a dievcatko a kazde tehotenstvo som mala ine, tera ma caka tretie, tak som zvedava ake to bude, dnes by som mala byt tiez 5+5tt, bola som u doktora v pondelok a bolo vidiet zatial len gestacny vacok, cize tehotnost prebieha a mam prist buduci stvrtok aby sme videli ci sa plod vyvija, potom daj vediet ako si dopadla u doktora 🙂
@hexena jeej ty cakas tiez tretie, aj ja a termin som si vypocitala na 26.9. 🙂 ja mam dievcatko a chlapceka, buduci stvrtek mam ist k doktorovi, aby sme skontrolovali ako sa vyvija plod, lebo v pondelok este nebolo nic vidiet, drz sa a daj vediet ako pokracujes🙂
@majusa4444 gratulujem, ja mam dievcatko a chlapceka, tak som zvedava co bude do tretice, ako hovoris hlavne nech je zdrave 🙂
buduci stvrtok idem k doktorovi, tak dufam, ze aj ja sa k vam budem moct pridat 🙂 tehotnost je doktorom uz potvrdena, len este nebolo vidiet plod, termin som si zatial vypocitala na 26.9. 🙂
@slobodovci Ahoj. Ja viem pišem stale to iste dokola ale mne fakt nič nie je. Už som povedala že to bude preto lebo to bude dievčatko a nechce ma trapiť. Doma mam 3 ročného chlapčeka. Od pondelka som mala nastupiť do prace konči mi v sobotu materska ale tak už nepojdem nakoľko robím v nemocnici a nechcela by som sa pohybovať v tych baciloch. 😝
@lenkael veru v mojom pripade sa to potvrdilo, ze ine pohlavie, tak ine tehotenstvo, takze moze byt ze budes mat dievcatko 🙂 ... Mne pre istotu uz zacinaju nevolnosti, dufam ze to zvladnem pri tych mojich deturencoch 🙂
ahojte. aj my cakame babatko. termin nam vypocitali na 19.9. tak sa opatrne zacinam tesit. minuly rok sme o jedno babo prisli tak teraz pevne dufam, ze bude vsetko ok.
@lenusik123 aj ja by som chcela do sukromky
Ahojte , mozem sa pridat? Termin mame 5.9.2013 🙂 ako citam je nas tu viac s tym datumom🙂
@lucka_o aj jaaa,presne 🙂
a my sme boli na sone,mame 13mm a bije nam srdiecko 🙂
ahojte, no ja to mám vypočítané, síce zatial nie doktorom, ale na 28.9....je to tesnotka ale zatial stále september 🙂
ahojte babulky..mozem sa pridat?? termin nam vychadza 7.9. 🙂 a dufam ze je vsetko OK...snad to spolu dovedieme do zdarneho konca 🙂
Ahojte, môžem sa k vám aj ja pridať? TP mám 11.9. a dnes práve končín 9tt.
@lenusik123 prosím Ťa môžeš ma pridať do vašej súkromky?
Ahojte, dnes na sone už bolo krásne vidieť srdiečko, som 8+1 dnes. TP mám predbežne 17.9. Môžete ma tiež pridať do súkromnej témy? Ďakujem.
Ahojte, pridavam sa aj ja iba vcera som sa dozvedela, ze som tehotna. termin mame 20.9. rada by som pridala aj do sukromky.
ahojte! @lenusik123 môžeš ma pridať do súkromnej skupiny?
ahojcek vsetky mate uz vsetky sono za sebou? my ideme v pondelok konecne
Ahojte, prve sono mame za sebou, srdiecko bije ako zvon, na prve odbery ideme 18.2., zatial je vsetko ok 🙂 som 7 tt a zatial mame termin 26.9. @lenusik123 poprosim pridat do sukromky, dakujem 🙂
@nuninko Jéj, aj ja mám tento termín 🙂)
@janulkabab Tiež mám termín 17.9. 🙂)
Ahojte, aj my sme v radostnom ocakavani, termin by mal byt okolo 20.09.2013, @lenusik123 pridas ma do sukromky? dakujeem
@lenusik123 aj mna pridas do sukromky? dakujem
@nellysu jeeeej termin mas na moje narodky 🙂 @lenusik123 aj ja sa prosim pridat do sukromky 🙂
zenicky som tu nova..mozem k vam?ja by som mala mat babo 21.9 🙂 doma mam 14r slecnu...tak hadam este budem vediet co si s babom pocat 🙂

ahojteee,aj jaaa som tuu 🙂 a mam termin 5.9.2013 🙂) pridate aj mnaaa ?