icon

Nádejné septembrovky 2013

nicolettka2126
25. dec 2012

Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂

nicolettka2126
autor
28. dec 2012

@lenkafurindova tak to ti veeeeeeelmi z celeho srdiecka gratulujem a tesim sa s tebou-jupiiiii 😵 😵

lenkafurindova
28. dec 2012

@nicolettka2126 dakujem krasne, este musim ist najprv k doku a potom budem 100% rada aj ja 😝

nicolettka2126
autor
28. dec 2012

@lenkafurindova a kedy ides??Urcite sa ti to potvrdi ked ti uz aj test ukazal // 🙂
A mala si ich obidve krasne viditelne??

miumia
28. dec 2012

AhOjte pridavam sa s duchom🙂 posledna ms 30.5.2011 potom tehu a mam 10mesacneho synceka ktoteho kojim kazde dve hodiny a cyklus este nemam tak snad ani nebude 🙂)

eliska1444
28. dec 2012

tak pridávam sa k vam 🙂 1.9.2013 je termín porodu.. neskutočne sa bojím ale zároven sa tesím a inak dozvedela som sa o tehu na stedrý den ... 🙂)

berbell
28. dec 2012

@mon84 ja našťastie nie 🙂 teda preto našťastie, lebo mám s tým zlú skúsenosť.

mon84
28. dec 2012

@berbell ano citala som, ze si po MA ☹. Ja som mala nastastie asi len to "implantacne krvacanie" ci ako sa to vola, este pred terminom ms... Verim, ze sa teraz zadari az do uspesneho konca 🙂

mon84
28. dec 2012

@miumia
@eliska1444
to budete mat medzi drobcami celkom maly vekovy rozdiel 🙂 Ja som povodne tiez chcela mat rozdiel 2 roky, ale nejak nevydalo 🙂
Drzim Vam palce 🙂

mirrasek
28. dec 2012

Ahojte, tak aj my mame konecne // Termin vychadza na 1/9/2013.

miumia
28. dec 2012

@mon84 tak uvidime ci to vyjde k dr sa zatial nechystam aj tak by nic nevidel tal potom
Uvidime 🙂 aj ja drzim vsetkym palce!

eliska1444
28. dec 2012

@mon84 mam maly vekovy rozdiel a neviem bojim sa priebehu tehu, nakoľko ani jedno moje tehu nebolo v poriadku :( .. a že by do tretice bolo všetko v poriadku 🙂
ps: vobec nebolo plánované bo som už ďalšie nechcela.. :D a pripravovala ma doktorka na darcovstvo vajicok, s hormonami som mala zacat v januári...

berbell
28. dec 2012

@mon84 aj ja verím 🙂

fericire
28. dec 2012

tak dievčatá,pred dvoma hodinkami som robila testík teda dva a našla som si na obydvoch dve čiarky 🙂 to je také neuveritelné,neverila som že sa to podarí na prvý šup ... ale ešte ráno testnem z prvého moču tak dúúúúfam že sa len potvrdí 🙂

daniaz
28. dec 2012

@fericire gratulujem a tesim sa s tebou 😉 Ja zial stale negativna ..uvidime ako sa to vyvinie 🙂

fericire
28. dec 2012

@daniaz dakujem 🙂 ale stale tomu nejak neviem uverit 😵 drzim ti palceky nech si najdes dve ciarky..a kolko ti meska ms?

daniaz
28. dec 2012

@fericire verim ti, je to nadherny pocit 😉 Mne meska 8 dni ☹

fericire
28. dec 2012

fuuuuha t je dost to by ti uz mohlo nieco ukazat.... ja som dnes robila co mi meska len druhy den a jasne dve ciarky a ani nie z ranneho mocu... ale tak u kazdej je to individualne,co som tu citala niektorym ukazalo az po dvoch tyzdnoch.... a vobec ziadny naznak ? ani duch? kedy si testovala naposledy?

maci_267
29. dec 2012

Tak sa k vám s malou dušičkou pridávam.. TP by mal byť 6. september 2013.. 😵

nicolettka2126
autor
30. dec 2012

@maci_267 ja NEVERÍÍÍÍÍÍM!!!!!!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Zlatino to vážne?? Joj ale by som ťa teraz vystískala 🙂

maci_267
30. dec 2012

@nicolettka2126 ďakujem krásne.. no podarilo sa, ani sama neviem ako.. 🙂 Také kolajnice som veru nečakala, max. ducha a to bolo vecer zo zriedeného moču, vypila som dvojlitrovú minerálku predtým.. Zajtra skúsim zasa, či silnie...
Moja, ale teraz si na rade ty, snád to vyjde tento mesiac a keď nie tak nabudúci povinne každý večer aby sme v tom boli spolu 😵

nicolettka2126
autor
30. dec 2012

@maci_267 no ja pevne verim ze zamiesene uz mam,len tie testy nejako natahuju moju trpezlivost 😀
Ale podstatne je ze ms stale meska a to uz 6.den 😵 😵

maci_267
30. dec 2012

@nicolettka2126 tak to chce Dr. a krvne testy.. Testom sa nedá veriť, hlavne keď čítam príspevky, že prvýkrát ukázal // v 10tt a podobne.. Kedy plánuješ ísť? 🙂

nicolettka2126
autor
30. dec 2012

@maci_267 niekedy behom tohto tyzdna-teda ak sa mi podari mat aspon jeden den volna v robote 🙂

lenkafurindova
30. dec 2012

@nicolettka2126 taketo silne 🙂
K doktorke sa dostanem az 9.1, takze dovtedy mi nic ine nezostava ako cakat.. :/ vrr.. na nervy

mon84
30. dec 2012

@lenkafurindova krasne ciarocky 🙂) Gratulujem!

lenkafurindova
30. dec 2012

@mon84 Dakujem kraaaaaaaasne, dufam ze bude vsetko v poriadku ;)

zuzanka.h
30. dec 2012

ahojte ja zatiaľ čakám ako sa to u mňa vyvinie, keďže čiarky silne viditeľné len HCG slabé ☹ termín by bol 4.9.2013

kradka
30. dec 2012

Ahojte, som tu nova... Tak vam rozpoviem pribeh.... Snaha o babo bola asi polrocna.... Uz som bola nestastna, pretoze mi vysli dva negativne testy, mimochodom som si ho robila o piatej rano v nocnej, vraj spolahlive... A NIC, celu cestu domov som prerevala.... Este v ten den som kupila dalsi test, neslo mi to do hlavy, ved uz tyzden meska kazdomesacna neziadana navsteva... Manzel este nikdy nevidel ako nazivo vyzera taky test aj s vysledkom, tak som mu ho ukazala, samozrejme s jednou ciarkou, ked tu zrazu, dalsia... A rano to iste... Sice len duch ciarka ako to doktorka nazvala, ale bola tam... Stale sme neverili, dnes sa mi podarilo vybavit Usg aj odber (aj koli tomu hned tak zhurta lebo ze zajtra je silvester aby som nepochybila)....aaaaa... Pozitivne... Taaakze jupi... Zatial stvrty tyzden, nechcem to zakriknut, ale.tesime sa... Takze dievcata, drzim vam vsatkym palce... 😀 😀 😅

galaxy
31. dec 2012

ahojte baby,
môžem sa k vám pridať? ešte to síce nemám potvrdené dokym,ale dúfam,že potvrdí môj tehu test 🙂

kattis
31. dec 2012

@mon84 ja nic necitim... Ani spinenie... Troska sa mi naliali prsia Ale inak nic. Aj test som si pre istotu robila dvakrát 🙂