icon

Nádejné septembrovky 2013

nicolettka2126
25. dec 2012

Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂

maci_267
31. dec 2012

@galaxy ahoj, vitaj 🙂 Na kedy ti vychádza termín??

galaxy
31. dec 2012

@maci_267 ajoj, no ja som si len tak orientačne pozerala na nete - a že 17.9. 2013 🙂 ty máš kedy?

maci_267
31. dec 2012

@galaxy nam to vychadza na 6.9.2013 🙂 Tesim sa a zaroven sa hrozne bojim, ako to dopadne..

galaxy
31. dec 2012

@maci_267 ja tiež, ja ešte teraz stále bojím že mrcha príde. má prísť v piatok 🙂

maci_267
31. dec 2012

@galaxy pozerala som, ake tam mas kolajnice.. Urcite nepride 😉 Bude to vaše prvé? 🙂

galaxy
31. dec 2012

@maci_267 ááno prvé. a ty čakáš koľké? tiež prvé???? no budem sa modliť aby neprišlo. Inak počula som,že počas tehu sa nemôžu plesnivé syry-nevieš prečo??? Na jednej strane nechcem preháňať,ale na druhej strane nechcem niečo posrať.

maci_267
31. dec 2012

@galaxy tiez prve 🙂 A tie syry by som nejedla, ide o tu modru plesen, ktora je skodliva pre babo.. Tiez sa neplanujem obmedzovat ale napr. take zakl, veci ako syr Niva, susi, alkohol, udeniny sa budem snazit obmedzovat 🙂

galaxy
31. dec 2012

@maci_267 a údeniny to aké?? a prečo??? a ja že mám kolajnice???? to ty máš 🙂

maci_267
31. dec 2012

@galaxy http://najmama.aktuality.sk/clanok/1162/jedla-k... tu to mas rozpisane 🙂 Samozrejme, že nie všetko "nemôžeš" ale toto mi Dr. hovorila ešte keď som bola dávno na prehliadke, tak mi to utkvelo v pamäti, možno to ani neni také zlo ako mi povedala 🙂
No ja som troška popredu, preto mám silnejšie čiarky ale neboj, o pár dní ma dobehneš 😉 😝

galaxy
31. dec 2012

@maci_267 ahahaaaa, ďakujem.no ja som aj tak rada,že dostanem aspoň niečo do seba.

maci_267
31. dec 2012

@galaxy aj tebe nechutí?? Ja sa normálne premáham aby som kúsok rožka do seba "vopchala".. Mám pocit ako keby žujem koberec.. Ráno ledva ledva jogurt... Aj to polku 😀

galaxy
31. dec 2012

@maci_267 veď toto a potom mi je zle. a už si bola u dokyho???

maci_267
31. dec 2012

@galaxy Mne ešte zle nie je ale nechutí mi vôbec.. Bola som včera ale na pohotovosti, lebo som trocha špinila..Ale u gynekologicky som ešte nebola, až o dva týždne pôjdem, keďže má dovolenku. 🙂

galaxy
31. dec 2012

@maci_267 a oni sa ťa nepýtali,že ako vieš že si tehu? lebo švagrinky sa tak pýtali - mimoni. a oni ti povedali že si v 5TT??

pingu1
31. dec 2012

ahojte, mozno budem medzi vas patrit aj ja, ale este neviem ci som, alebo nie. ak by som bola, tak 19.9. mi vychadza tp, ale este som netestovala. este je skoro

maci_267
31. dec 2012

@galaxy no pýtali sa ma ako blbej, som im povedala ze som si spravila testy, mešká mi MS, cítim sa byt tehu.. Tak mi podla nejakej kalkulačky tam vyrátal ze som 4tt + 3 dni, čiže piaty týždeň.. Bolo to také divné, mala som pocit, že ma berú že si vymýšľam..

galaxy
31. dec 2012

noooo veď to aj švagrinkú tak,ale ona o mimi vtedy prišla :(

lavyrle
31. dec 2012

@galaxy ty mas TP 17.9??? A kedy si mala poslednu ms? Lebo ja som 20DC a som pocitala, ze ak by to vyslo tak TP by bol 18.9 🙂 ale mrchu mam dostat az okolo 8.1, takze pre mna je este skoro testovat

galaxy
31. dec 2012

@lavyrle poslednú mrchu som mala 29.11 a ovu na 22-23 DC 🙂

galaxy
31. dec 2012

@lavyrle skús tak 10 dní od ovulácie

lavyrle
31. dec 2012

@galaxy aha, lebo ja som mala poslednu mrchu 12.12 😉 a ovu 26.12 🙂 takze na 14ty 🙂 testovat chcem mozno cez vikend alebo neskor

maci_267
1. jan 2013

Babule, co tak zalozit skupinu Termin porodu September 2013?? Nech tie, co uz maju potvrdene II maju o com kecat a tuna nadejne k nam neskor prejdu 🙂 Lebo ked uz som tehu, tak nechcem byt "nadejna" ale optimistka, ze vsetko vyjde tak ako ma 😉

martina05
1. jan 2013

Ahojte...môžem sa pridať, zatiaľ mi vychádzajú dva pozitívne testíky a mal by to byť náš druhý poklad... Veľmi sa tešíme, lebo pozit. test vyšiel na štedrý deň a práve dcéra si želala súrodenca od Ježiška... Tak jej to asi splnil. K elkárovi sa chystám až po sviatkoch a dúfam, že všetko pôjde ako po masle....bábo bude zdravé a krásne a v septembri budeme štyria....

mirrasek
2. jan 2013

Ahojte kocky, ma niektora z vas uz aj ranne nevolnosti?

mon84
2. jan 2013

@mirrasek ja nie, nemala som ani pri prvom. Ale objavil sa mi uz iny "priznak" - mam zapchu ☹. Mala som aj pri prvom cele tehu, tak sa "tesim"

mirrasek
2. jan 2013

@mon84 No zapchu som uz mala aj ja...len neviem, ci to skor nebolo sposobene vianocnymi dobrotami ako tehotenstvom 🙂 Po susenych slivkach, figach a ranajkach vo forme ovocia a acidka sa to trosku upravilo.

galaxy
2. jan 2013

@mirrasek ja mávam ak sa nenajem :(

martina05
2. jan 2013

@mirrasek mňa počas prvého tehotenstva držali nevoľnosti ako z knižky od 8-9tt asi do 15-16tt.... Úžasné to bolo 😝 😝 😝 😝

maci_267
2. jan 2013

@mirrasek no "ranné" nie ale skôr od tej 17:00 do 20:00 😖

kikaneu
2. jan 2013

@mirrasek ja nemám a silno dúfam, že to tak aj ostane