Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
@galaxy http://najmama.aktuality.sk/clanok/1162/jedla-k... tu to mas rozpisane 🙂 Samozrejme, že nie všetko "nemôžeš" ale toto mi Dr. hovorila ešte keď som bola dávno na prehliadke, tak mi to utkvelo v pamäti, možno to ani neni také zlo ako mi povedala 🙂
No ja som troška popredu, preto mám silnejšie čiarky ale neboj, o pár dní ma dobehneš 😉 😝
ahojte, mozno budem medzi vas patrit aj ja, ale este neviem ci som, alebo nie. ak by som bola, tak 19.9. mi vychadza tp, ale este som netestovala. este je skoro
noooo veď to aj švagrinkú tak,ale ona o mimi vtedy prišla :(
Babule, co tak zalozit skupinu Termin porodu September 2013?? Nech tie, co uz maju potvrdene II maju o com kecat a tuna nadejne k nam neskor prejdu 🙂 Lebo ked uz som tehu, tak nechcem byt "nadejna" ale optimistka, ze vsetko vyjde tak ako ma 😉
Ahojte...môžem sa pridať, zatiaľ mi vychádzajú dva pozitívne testíky a mal by to byť náš druhý poklad... Veľmi sa tešíme, lebo pozit. test vyšiel na štedrý deň a práve dcéra si želala súrodenca od Ježiška... Tak jej to asi splnil. K elkárovi sa chystám až po sviatkoch a dúfam, že všetko pôjde ako po masle....bábo bude zdravé a krásne a v septembri budeme štyria....
Ahojte kocky, ma niektora z vas uz aj ranne nevolnosti?

@galaxy ahoj, vitaj 🙂 Na kedy ti vychádza termín??