icon

Nádejné septembrovky 2013

nicolettka2126
25. dec 2012

Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂

janea234
23. dec 2013

My sme boli tiež v utorok na poradni a doktorka mi vravela o príkrmoch po štvrtom mesiaci. Ale vlastne vravela že keby sa malý začal častejšie budit v noci tak to znamena ze je hladný a vtedy je možné ho už dokrmovať kašičkami. Tiež je plne kojený ale pokial prespí tak ako doteraz tak este nie je dovod prikrmovať. Mali sme už byt aj my očkovaný ale preložila som to az na dalšiu poradnu. Náš má 4780 g a 60 cm.

Všetkým Vám prajem štastné a veselé Vianoce, nech detičky robia radosť 😉

kiki75
25. dec 2013

a mame uz aj stromcek 🙂

saska.t
25. dec 2013

@kiki75 neuveris,ale ja ta poznam (tvar mi je velmi povedoma), neviem kde sme sa stretli,ale urcite viem,ze sme sa spolu rozpravali... 😉

kiki75
25. dec 2013

@saska.t 🙂 naozaj neverim 🙂 kde??

saska.t
25. dec 2013

@kiki75 vobec netusim, ani kde ani kedy,ale mam strasnu pamät na tvare,nooo ked si spomeniem dam vediet 😀

marseillka
31. dec 2013

baby, my sme ochoreli- na navsteve 😒 polovicka uplne k.o-sopli neskutocne, hrdlo,zvysena teplota,kasle, ja uz soplim...a nas drobec chrci-robime vyplachy nosteka chudinke...vsetko sa s prepacenim posralo-spanie, papanie...no cele zle. v noci sa dva krat budi. a kojenie tym padom neni tolko mlieka...zas musim pouzit raz denne um :/

saska.t
31. dec 2013

@marseillka krasa :( My mame ovcie kiahne (starsia) cakam kym to dostane Lara,uz teraz sa toho desim :( a nasa lyzovacka v Tatrach je v trape,tomu sa hovori krasny novy rok 2014!!! 😅

marseillka
31. dec 2013

@saska.t no sme dopadli 😖 no ale pokial nie je horsie si hovorim,....tak nech je rok 2014 zdravsi a veselsi 🙂

nika1985
1. jan 2014

maminky vsetko dobre do noveho roka vela vela trpezlivosti,zdravia,lasky a drobcom vela zdravicka a sil toto bude pre nich ich velky najtazsi rok nech si vsetkym prejdu bez komblikacii.

kiki75
1. jan 2014

@nika1985 NO JA som tajne dufala, ze uz najtazsi rok maju za sebou.... narodenie, prve mesiace atd,,,,, inak dnes sme si vsimli, ze nasej uz idu zubky.....dole 2 🙂

saska.t
1. jan 2014

@kiki75 ty brdo dost skoro 😅

nika1985
2. jan 2014

@kiki75 tak to bol najmenej ved zubky,chodenie,ockovania atd. my uz od vcera zubok mame

nika1985
2. jan 2014

Baby nam doniesol Novy rok zubok 😉

kiki75
2. jan 2014

@saska.t zajtra mame 4 mesiace. ale este nie su vonku, len ich vidim pod dasnonm

marseillka
3. jan 2014

@kiki75 no teda, to sup sup. uz aby som sa aj ja obzerala 🙂

kiki75
3. jan 2014

baby nie ste unavene? ja som si myslela, ze po sviatkoch budem uz konecne fit, pretoze som tu mala rodinu, pomahali cely cas atd ale som totalne vycerpana..... moj muz je doma este3 dni potom ide do prace a uz treraz sa bojim co bude zase potom.... ako to budem zvladat zase sama cely den.... ☹

saska.t
3. jan 2014

@kiki75 haha uzivaj si 1 dieta ak raz budes mat 2 potom uvidis, co je to unava 😀 😀

kiki75
4. jan 2014

@saska.t dik za povzbudenie, ale nemyslim si , ze si trufnem na dalsie dieta..... mali sme to nesmierne tazke a neviem, ci by som to zvladla este raz, hlavne psychicky..... ☹

marseillka
4. jan 2014

@kiki75 ja mam tiez jedno babo, moja polovicka pracuje doma ( miesto satnika ma PC kuticu a pracuje tam), vyjde von sa najest abo pokukat ci netreba mi pomoct. Pomaha mi s domacimi pracami obcas, mame musim povedat dobrucke dietatko ale ako kazda vie, pozornost vyzaduju uz stale....a aj to obcas da zabrat. Ja osobne unavena nie, skor len mam minimum casu pre seba. Ono je to fakt ale o tom si zorganizovat cas. A naucit sa viac veci robit v ten isty cas 🙂

saska.t
4. jan 2014

@kiki75 no to som si aj ja hovorila ze 1 dieta a dost,k druhemu som sa odhodlala po 5 rokoch /ani nie ja ako moj muz a dcera/ 😀

maminab
6. jan 2014

Ja som sa odhodlala na druhe babo az po 13 rokov.... najvyssi cas! Som rada,ze som sa na to dala 🙂 Starsia dcera je uzasna, velmi mi pomaha 🙂 miluje svojho brata ...

saska.t
6. jan 2014

@maminab no ja by som tak dlho nemohla cakat,to by som rodila ako 43 rocna starena haha,aj ked tu v DE by som asi nebola Unikat 😀

maminab
6. jan 2014

@saska.t ved ty mas idealny rozdiel medzi deťmi...5 rokov je super 🙂 ja som teraz rodila ako 38r... samozrejme bolo to náročnejšie............. najmä fyzicky 😉 najhoršie boli tie začiatky....... teraz si to maximalne užívam a nestresujem 😉

saska.t
6. jan 2014

@maminab tiez musim konstatovat,ze toto druhe si uzivam viac a nestresujem pri kazdej blbosti,tvarimm sa ze som "ostrielana matka" a uz ma nic nemoze prekvapit 😀 😀 ono je asi jedno ci rodis ako 35 ci 38 rocna 😉

marseillka
7. jan 2014

baby, mame nove priznaky: viac spanku cez den, 2x budenie v noci, obe ruky v ustach, alebo aj plienka ci hracka ak sa strafi...mali sme sopliky..zeby sme tiez zacali zubatiet? 😒

nika1985
8. jan 2014

@marseillka moze byt aj u nas to tak zacalo a teraz pokracujeme hnackuje, je nervozna asi pride druhy.

nika1985
8. jan 2014

baby pridem na kontrolu do izby pozeram a Anetka je na brusku vyskerena ako slniecko supnem ju naspat a znova takze mi sa uz pretacame. 😉

marseillka
8. jan 2014

@nika1985 no zbohom 😀 dnes 4x v noci hore..no katastrofa...neviem co to s nou je...a vypraaava mi..skeri sa a ruky obe v puse...no desnota 🙂 no tak super, ze sa uz gulate...nam sa pre zmenu uz nechce 🙂

nika1985
8. jan 2014

@marseillka ak si si ista ze su to zubky neviem ci poznas viburcol je to homeopaticka cipka priamo na prerezavanie zubkov mi sme to pouzivali pri starsej lebo tej isli zuby vzdy z teplotami pokial mavala do 38 vzdy som jej supla tuto a potom uz normalne klasika nurofen ale mala som pravdilo az po 3preplakanej noci aby som ju zbytocne nenacpavala. Len mi sme byvali aj 15x hore za noc.

marseillka
8. jan 2014

@nika1985 zatial neviem ci su to zubky...nemusia byt-mozu, uvidime. a v noci ona si vyslobodi rucky a mrnci, aj na to sa budi, cucne si par sekund a potom do 20minut spi a o dve hodiny zas...nic hrozne ukaze sa dalsia noc 🙂14 teho ideme na ockovanie znova plus poradna tak sa popytam ci nam da pediater na to nieco ak by to boli zuby.