Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
@nika1985 a ako ste dopadli na dnesnej kontrole...bude ese kontrola ci uz wam dala poradnu?
@silvialilien z pocutia poznam karabovu ja chodim talpasovej jej ty si pamatas vysledky dobre ziaden zapal nastastie do pondelka odsavat a davat kvapky a potom volat ak by sa mi nezdala mame prist ale uz je lepsie odstavala som tusim iba 5x dnes za to viac prebalujem 😉
@saska.t ja dam nasu medzi nas a hojdam ju ked zacne revat tak na rukach niekedy to dopadne tak ze mi spi na ruke ved to poznas starsia ta taka nebola tu som dokazala uhojdat aj v lehatku sice mavala vacsie raple aj 5x v noci do vzduchu sme hojdali ale aspon mi nespavala na rukach 😒 ale tak hadam z toho vyrastie
@nika1985 fuha mate teda veselo, tak snad sa rychlo prerezu. To som ani nevedela, ze z toho sa tak kaka...a nam sa to zas prikrmami hlavne kalerabom krasne upravilo a kandime kazdy den po obede.
Baby wy ked krmite deti zeleninou na obed..tak ich este dokrmite mliekom ci im staci ta zelenina?
@nika1985 heh..to som si zapamatala ;)
@silvialilien podla toho kolko zje,väcsinou dostane po 1-1,5 hod. mlieko 😉
@marseillka nasa kaka asi do vsetkych plienok dneska sa 2x prekakala jaj uz nech ich ma vonku zas sme vstavali o 5,20
@silvialilien zalezi podla toho kolko zje prve dni ked to mala iba na kostovku dostala aj mliecko ale ked spapa skoro vsetko co jej naberiem tak uz nedostane nic iba cajik a ide spinkat ked vstane dostane mliecko ale viac ako 90ml mi nevypije a potom o 5 vyzivku
Aha..no tak to co mi wcera zjedla som wazila malo to len 40 g a wiac nechcela..potom este wypila 180 ml mlieka ale minule wydrzala 2 hodky po jedeni zeleniny...zjedla jej wiac ale o moc nie jak wcera.
@silvialilien no mne ako kedy, niekedy hned za zeleninou dam mliecko, niekedy dam o hodku mliecko a niekedy si vypyta jest az po 3 hodkach teda dalsiu davku mlieka. takze u nas podla potreby. Zatial tak fungujeme.
tak my dnesna poradna a ockovanie: ockovanie dopadlo super, plackala len mozno 10 sekund, poradna vsetko vyborne, mame 6050g, 61 cm.
Baby mna uz poraza toto nase nechce spat v noci este ako tak o 4 je hore a reve medzitym reve asi 2-3x na flasu cez den spi tam 15min. dobeda a na obed asi tak hodku inak ju nosim ked je dlhsie na podlozke reve uz nech ma tie zuby vonku lebo ma odvezu. Jedine pozitivum tejto situacie je ze sa naucila plazit.
@nika1985 jeziiis haha 4 hodina je aj nasa az do pol 7 a potom chce spat ale musi vstavat kedze musim starsiu do skolky chystat,ale cez den spi fajn momentalne 3x denne cca 1,5-2,5 hodiny,tiez sme sa zacali pomaly plazit a zu sa otacame aj z brucha na chrbat... zuby zatial nemame ale zu sa desim,kedze pri prvej to Bola katastrofa 😝 a lezat tiez nechce len sa nosit 🙄
@nika1985 no chodime spat uz o 20-21 najneskor co predtym mozne nebolo a tiez spime do 3-4 a budime sa na papanie tak sa kojime a o 6-7 znova. a niekedy po prvom kojeni v noci uz mrnci a kazdu chvilu musim zasunut vypadnuty cumel. zuby nikde zatial. vy sa uz plazite, no my sa tocime okolo svojej osi 😀 a tiez uz pretacame z chrbata na brucho a opacne. Prikrmami sme krasne upravili stolicu. a tiez ako vy-lezanie len tak uz ju nebavi a je nervna...len sa hrat abo stale nejaka aktivita, alebo naj kocik🙂
Mala dneska zjedla 40 g brokolice a este 100 ml wypila z brokolicoweho vývaru..ale od utorka sa newykakala poriadne...uz jej stolica tuhne..wcera a predwcerom jedla karfiol a cukinu newiem ci ju to mohlo zapiect..co wiem tak brokolica a petrzlen zapeka nie?
@silvialilien zaved spenat a cukinu a bude po zacpe,ak jete ovocie tak zarad slivky a bude plna plienka 😉
@marseillka my sme mali poradnu dnes a meriame 72 cm a vazime 7620g 🙂
boha kocky,vy mate malych obrikov,alebo my s @marseillka male zmrdiky 😀 ja mam najstarsie dieta,ale evidentne najmensie a najlahsie 😀
@silvialilien skus jej dat kalerab ak uz jete, nam robi dobre, sa krasne vykaka hned po obede 😎 nasa brokolicu nechcela, po druhej lyzicke ju naplo. a je mozne ze aj brokolica naduva tak asi to mate z toho.
@jhanusik ty brdo, tak to su riadne miery 🙂 ale tak ja sama mam len 160 cm tak bude stuplik po mne 🙂
@marseillka Ja mam tiez len 158 cm ale priatel ma 195 cm, tak maly je cely tatinko....
@marseillka @jhanusik ja mam 161 cm 😀 a muza tiez maleho 😉
@saska.t dakujem..owocie este nie..a moze spenat ked ma 5,5 mesiaca?
@silvialilien moze,hladaj mrazeny,najlepsie listovy,je dopestovany v sezone hlboko zamrazeny a tym padom obsahuje menej dusicnanov,pozor pretlak nie,su tam pridavky smotany a soli 😉
@jhanusik a kedy ste narodení? My sme 24.9 a mame 9 kg a 70 cm
@silvialilien my sme mali termin tiez 24.9. ale maly sa poponahlal a narodil sa 9.9.
holky, od vcera mam problem, mala sa v noci krasne nakojila, nebol problem s prisatim, teraz 2 noci sa zobudila, ze idem kojit-zjavne bola hladna, a ona sa nechcela prisat, som ju chcela pritisnut na prsnik a neskutocne revala, uplne sa akoby pucila a nechcela sa prisat ani za svet, tak medzitym tato ohrieval flasu a zjedla celu.-130 ml co obvykle zje cez den. neviem preco sa nechce nakojit. cez den ma moje odstriekane a v noci som len kojila a islo jej to krasne. co sa mohlo stat?
@marseillka mohlo sa stat to,ze uz pochopila,ze s flase to tecie a z prsa treba tahat, este skusaj dalej ak nepomoze si odkazana na nocne ohrievanie flias a neustale odsavanie.. 😅 stalo sa mi to s 1 dcerou...

@nika1985 mala spieva v postielke a ked zu ma toho dost tak jaci,no druhu nezobudi ta spi dalej dost daleko od nasej izby,nerobim nic dufam,ze po tme coskoro zaspi,niekedy to trva aj 2 hod. ked zu je zle sup s nou na fit loptu udrndat a spi dalej....