icon

Nové maminky z Nitry

solnicka_nr
1. dec 2011

ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂

cukruska1920
31. jan 2012

@danula.ch plne s tebou suhlasim co sa tyka Dr. Oberta 😉

micicka
31. jan 2012

@dadulajda vítaj medzi nami, pridaj sa a kľudne kecaj o lienkach a hovienkach 🙂

yvetulka
31. jan 2012

ahojte maminky, chcela by som vas poprosit o radu, nedavno sme sa sem pristahovali a hladam pre 3,5 rocneho synceka pediatricku na klokocine. viete mi niekoho odporucit? zatial som pocula chvaly na mudr. Selecku a Krauskovu. mate s nimi niekto osobnu skusenost? dakujem.

anieli_1
31. jan 2012

@dadulajda ahoj vitaj medzi nami.....ak vies behat autom tak kocikovanie sa da zvladnut a chrenova neni tak daleko 😀 ..............aj ja mam neplanovane tehu a to rovno dve ale sme radi ze ich mame a je to takto lepse ako ked vidim niektore ako sa snazia a apotom uz eln tou psychikou je to zle...........a mame skoro rovnako stare deticky ale mala mi uz sedi skoro mesiac aj si sama sadne to asi ako pozoruje strasieho 😀

anieli_1
31. jan 2012

@bosacka no to ano aeste ako sa pretaca a tak nasla si viac sposobov 😀

yvetulka
31. jan 2012

@dadulajda jeej, serus dadi

jajuska1411
31. jan 2012

@yvetulka my chodime do polikliniky doktorke belicovej

yvetulka
31. jan 2012

@jajuska1411 a ste spokojni? aka je?

jajuska1411
31. jan 2012

@yvetulka velmi dobra ja sa nestazujem nic nezanedbava taka ludska da sa s nou poorzpravat nestazujem sa aj ked cakaren by mohla byt menej preplnena ale to asi vsade je vela 😉

yvetulka
31. jan 2012

@jajuska1411 sak hej, pri detoch je maly predpoklad, ze bude cakaren prazdna. nevies nahodou, aky je jej vztah k ATB? nerada by som, aby ich pri kazdej blbosti predpisovala, ked ich neni treba.

jajuska1411
31. jan 2012

@yvetulka vies co neveim ti povedat lebo my mame necelych 15 mesiacov a este sme nastastie tak vazne chori nebolimusim si zaklopat 😀 vlastne okrem poradni sme tam boli len raz navyse kvoli hnackam aj tie sme mali kvoli zubkom takze nam vtedy dala iba kulisek.atb sme este zatial nemali.

cukruska1920
31. jan 2012

@yvetulka ja chodim k Dr. Jakubickovej na Spitalsku a ked sa pytas na tie ATB tak ona urcite nedava len tak ked je soplik...a ked uz da tak da take ze zaberu hned a netreba viac druhov...som s nou nadmieru spokojna...

yvetulka
31. jan 2012

@cukruska1920 diky, ale to uz je pre nas daleko, hladam tu na klokocine. ale aj tak diky 😀

cukruska1920
31. jan 2012

@yvetulka ja byvam na zaciatku klokociny takze za 10 minut som tam 🙂

yvetulka
31. jan 2012

@cukruska1920 my az hore na dieloch

karinka2105
31. jan 2012

ahojtee,tak opat vnrrr,konecneee na tyzdenn
ak by niekto chcel zajtra doobeda behnut vonnn,tak sa ozvite nechce sa nam ist samym 🙂

didiana333
31. jan 2012

Ahojte baby z Nitry a okolia... 😉 Ja síce niesom priamo z NR,ale som tu skoro každý den...a niektoré z vás aj určite poznám z videnia,lebo robím na chrenovej,v Centro....Môžem sa aj ja k vám pridať? 😵

slavkav
31. jan 2012

Dr. Obert momentalne neberie nove pacientky - tiez som sa tam chcela prihlasit. koncom roka ma este mohli zobrat, len som to nestihla.
Dr. Jakubickova - aj my chodime, zatial spokojnost

dadulajda
31. jan 2012

@yvetulka Ahoj ahoj, ako sa mate?? este ste chori?? 😒
@anieli_1 Ahoj, tak to uz je pecka ze 2 neplanovane, to sa mi uz hadam nestane 😉 😀 A mala je poriadna sikovnica, asi chce dobehnut Alexa. moj maly je tazsi ako deticky v jeho veku, tak je aj lenivsi. Neskor sa aj otacal na brusko a nechcem ho ani nutit, nech sa mu chrbatik nekrivi. 🙂
@micicka ahoj, ked uz spominas to kakanie, dneska sa mi "neplanovane" maly pokakal. 😅 lebo mava tak kazdy 10-ty den kaku a teraz sa po 4 dnoch. Az som sa smiala ked tlacil.hehe 😀 Maminku veeelmi potesil, lebo prikrmujeme uz a stale hladam ze co ho zapeka.Aj ked dr.hovori ako je to normalne..nezda sa mi to.

yvetulka
31. jan 2012

@dadulajda uz sme zas chori, to je na porazenie toto aj so skolkou.furt len ten kasel. a vy ako? rastiete? co mu uz davas papat? ze ho zapeka?

sasulec
31. jan 2012

Ahoj dievcence,vidim,ze nova generacia Nitrancatok,spominam spominam na nasu particku,my uz sme velkaci,tak sa opatrujte 😵 😵 😵

tvojezlatko
31. jan 2012

Aj my byvame na klokocine ;)

tvojezlatko
31. jan 2012

@yvetulka my mame mudr.holecovu na poliklinike a tiež som spokojná.

anieli_1
1. feb 2012

@dadulajda ako ja som normalne vydata vsetko len sme dost plodny 😀 😀 dr povedal ze proste su take pary ze mozu robit vselico a aj tak otehotnie my sme si davali velky pozor po alexovi a aj som brala antikoncepciu len som to nejak zanedbala tak ze to vynecham a zacnem znova a to medzi tym nejak asi tyzden som ju nebrala ked vznikla nikolka ale aj to sme si davali sakra velky pozor ale tak co uz..........no a oni su obaja taky ze rychlo rychlo vsetko maly mi sam behal v 10mesiacoch 😝

anieli_1
1. feb 2012

@didiana333 vitaj 🙂

karinka2105
1. feb 2012

@anieli_1 ahoj,tak som v nr,mozeme sa stretnut ak budes chciett,mame skoro rovnako stare deturence

anieli_1
1. feb 2012

@any23 ahoj mojka ideme dnes?? 😉

anieli_1
1. feb 2012

@karinka2105 jasne akurat som sm pisala aj andrejke (any23) ci ideme.........

karinka2105
1. feb 2012

@anieli_1 tak povedz kde a kedy🙂)

any23
1. feb 2012

@dadulajda @didiana333 vitajte medzi nami kočky 🙂

@anieli_1 ahojky moja no čo, dneska idete? 🙂 my klasika o pol 11tej 😉