Nové maminky z Nitry
ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂
ahojte maminky, chcela by som vas poprosit o radu, nedavno sme sa sem pristahovali a hladam pre 3,5 rocneho synceka pediatricku na klokocine. viete mi niekoho odporucit? zatial som pocula chvaly na mudr. Selecku a Krauskovu. mate s nimi niekto osobnu skusenost? dakujem.
@dadulajda ahoj vitaj medzi nami.....ak vies behat autom tak kocikovanie sa da zvladnut a chrenova neni tak daleko 😀 ..............aj ja mam neplanovane tehu a to rovno dve ale sme radi ze ich mame a je to takto lepse ako ked vidim niektore ako sa snazia a apotom uz eln tou psychikou je to zle...........a mame skoro rovnako stare deticky ale mala mi uz sedi skoro mesiac aj si sama sadne to asi ako pozoruje strasieho 😀
@yvetulka my chodime do polikliniky doktorke belicovej
@jajuska1411 a ste spokojni? aka je?
@yvetulka velmi dobra ja sa nestazujem nic nezanedbava taka ludska da sa s nou poorzpravat nestazujem sa aj ked cakaren by mohla byt menej preplnena ale to asi vsade je vela 😉
@jajuska1411 sak hej, pri detoch je maly predpoklad, ze bude cakaren prazdna. nevies nahodou, aky je jej vztah k ATB? nerada by som, aby ich pri kazdej blbosti predpisovala, ked ich neni treba.
@yvetulka vies co neveim ti povedat lebo my mame necelych 15 mesiacov a este sme nastastie tak vazne chori nebolimusim si zaklopat 😀 vlastne okrem poradni sme tam boli len raz navyse kvoli hnackam aj tie sme mali kvoli zubkom takze nam vtedy dala iba kulisek.atb sme este zatial nemali.
@yvetulka ja chodim k Dr. Jakubickovej na Spitalsku a ked sa pytas na tie ATB tak ona urcite nedava len tak ked je soplik...a ked uz da tak da take ze zaberu hned a netreba viac druhov...som s nou nadmieru spokojna...
@cukruska1920 diky, ale to uz je pre nas daleko, hladam tu na klokocine. ale aj tak diky 😀
@yvetulka ja byvam na zaciatku klokociny takze za 10 minut som tam 🙂
@cukruska1920 my az hore na dieloch
ahojtee,tak opat vnrrr,konecneee na tyzdenn
ak by niekto chcel zajtra doobeda behnut vonnn,tak sa ozvite nechce sa nam ist samym 🙂
Ahojte baby z Nitry a okolia... 😉 Ja síce niesom priamo z NR,ale som tu skoro každý den...a niektoré z vás aj určite poznám z videnia,lebo robím na chrenovej,v Centro....Môžem sa aj ja k vám pridať? 😵
Dr. Obert momentalne neberie nove pacientky - tiez som sa tam chcela prihlasit. koncom roka ma este mohli zobrat, len som to nestihla.
Dr. Jakubickova - aj my chodime, zatial spokojnost
@yvetulka Ahoj ahoj, ako sa mate?? este ste chori?? 😒
@anieli_1 Ahoj, tak to uz je pecka ze 2 neplanovane, to sa mi uz hadam nestane 😉 😀 A mala je poriadna sikovnica, asi chce dobehnut Alexa. moj maly je tazsi ako deticky v jeho veku, tak je aj lenivsi. Neskor sa aj otacal na brusko a nechcem ho ani nutit, nech sa mu chrbatik nekrivi. 🙂
@micicka ahoj, ked uz spominas to kakanie, dneska sa mi "neplanovane" maly pokakal. 😅 lebo mava tak kazdy 10-ty den kaku a teraz sa po 4 dnoch. Az som sa smiala ked tlacil.hehe 😀 Maminku veeelmi potesil, lebo prikrmujeme uz a stale hladam ze co ho zapeka.Aj ked dr.hovori ako je to normalne..nezda sa mi to.
Ahoj dievcence,vidim,ze nova generacia Nitrancatok,spominam spominam na nasu particku,my uz sme velkaci,tak sa opatrujte 😵 😵 😵
Aj my byvame na klokocine ;)
@yvetulka my mame mudr.holecovu na poliklinike a tiež som spokojná.
@dadulajda ako ja som normalne vydata vsetko len sme dost plodny 😀 😀 dr povedal ze proste su take pary ze mozu robit vselico a aj tak otehotnie my sme si davali velky pozor po alexovi a aj som brala antikoncepciu len som to nejak zanedbala tak ze to vynecham a zacnem znova a to medzi tym nejak asi tyzden som ju nebrala ked vznikla nikolka ale aj to sme si davali sakra velky pozor ale tak co uz..........no a oni su obaja taky ze rychlo rychlo vsetko maly mi sam behal v 10mesiacoch 😝
@didiana333 vitaj 🙂
@anieli_1 ahoj,tak som v nr,mozeme sa stretnut ak budes chciett,mame skoro rovnako stare deturence
@karinka2105 jasne akurat som sm pisala aj andrejke (any23) ci ideme.........
@anieli_1 tak povedz kde a kedy🙂)
@dadulajda @didiana333 vitajte medzi nami kočky 🙂
@anieli_1 ahojky moja no čo, dneska idete? 🙂 my klasika o pol 11tej 😉

@danula.ch plne s tebou suhlasim co sa tyka Dr. Oberta 😉