icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

ivinka77
16. mar 2013

@ingeborgnicol inak to je ten ''zazracny'' zajkovsky overal, co v nom ricala jak tur a potom som zistila, ze ma chvostik 🙂 ozaaaaaaj a ako dlho budes sama ??? prid do BA na vylet 🙂 ked sa nudis 🙂

tinasc
16. mar 2013

@slady to aj mojemu asi vyhovuje, že v tom overali má kapucňu na hlave, vždy otočí hlavičku a zaborí sa do nej, tak asi to mu vyhovuje, len som ešte neskúšala dať mu to na noc, lebo by sa v tom asi do rána uvaril 😀

ingeborgnicol
16. mar 2013

@ivinka77 prisla by som nuda jak hovado, ale 4 hodky cesty s babatinkom brrrrrrr ee dakujem za pozvanie ale niekeedy nabuduce ked bude o par desatroci vecsia 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a ja o par desiatok kil chudsia. uz hodinu si hovorim ze si ISTE nepojdem urobit palacinky som zvedava dokedy vydrzim...

ingeborgnicol
16. mar 2013

Ake mate najvecsie pauzy v kojeni? ja uvazujem ze posledny krat kojim 18.30 ( ak sa to pobehovanie za nou aby si predsa vzala prsnik da nazvat kojenim) a potom by som kojila az okolo 2:00 rano ak by som neodsavala. ale ja odsava o 21.00 a 23:00 vy mate ake oauzy? mne sa uz nechce odsavat som z toho unavena, ale ked ja mam tie problemy s mlieckom...

slady
16. mar 2013

@ingeborgnicol jej tak vidis tam bude ten pes zakopany, ja som taky lenivec ze mne by sa ani za nic nechcelo teraz ist robit palacinky, radsej tu budem mrncat ze by som si nieco dala ale tazi sa mi vstat z gauca, to chce len trochu lenivosti a hned sa ti bude lahsie zhadzovat 😀

slady
16. mar 2013

@ingeborgnicol dojid na prazdniny, ty budes varit, ja konzumovat, aj vlk sa nazerie aj ovca schudne 😀 ci? hehe, joj to by sa mi zislo 🙂

ivinka77
16. mar 2013

@ingeborgnicol neboooooj zmakla by... nasa ani nevedela, ked sme sli na vychod...a to bolo uz pred mesiacom... decka to tak nevnimaju... inak mi ani nehovor... ja cely den podla vzoru slady len salatujem a ovocujem a pred pol hodkou som to vzdala a zarvala som tlacenku + cibulu + vela cerstveho chlebaaaaaaaaaaaaa 🙂

ingeborgnicol
16. mar 2013

No ja by som si ich urobila ja velmi rada varoim a mam dvoch nenazratych chlapov,som zvyknuta,ale odolala som,nesla som si urobit,kukla som do zrkadla a idem soi dat caj a zaprazenu polievku.

slady
16. mar 2013

@tinasc moja sa neuvarila a to som ju este aj prikryla, ale my mame zimu v dome, my mame tych 19-20 cez den, takze v noci ani neviem na kolko to klesa, ale kosa tu je riadna, no aspon mam deti otuzile 🙂

slady
16. mar 2013

@ivinka77 ja tiez milujem chleba so vselicim a s cibulou ale po tej virozke som este daka nijaka, na nic nemam chut... aj ked tie palacinky by som si dala silno!! keby nebolo kvoli nim treba pol hodinu stat za sporakom...

mirkov
16. mar 2013

@ingeborgnicol opat strajkuje? ☹ ja som kojila o pol deviatej co nechcel zaspat lebo sme prepasli 2 hodiny co bol hore.
Normalne bez kojenia v noci vydrzi 3 - 4,5 hod viac zatial nie

ingeborgnicol
16. mar 2013

@mirkov no bojuje s tymi didkami este stale,ale netvarila sa ako hladna ani cez den sa netvari. Keby ja som si tam videla dnu,co sa jej tam nepaci.tolko krat ju mam aj ja chut napichnut ju na flasku.....v noci sa mi koji najlepsie,vtedy nebojuje nikdy

mirkov
17. mar 2013

@ingeborgnicol cely vcerajsi den a dnesnu noc papalz prsnika ukazkovo. Dnes rano zas bordel. Strcila som mu flasu a ani odtial sa mu nepaci. Uz mam toho dost. Idem ho naucit na flasu, lebo cakat, ze sa to zlepsi tak skoncimna psychoske.🙂

ingeborgnicol
17. mar 2013

@mirkov no pozri ty vies ako si na tom.mne ako zarytej privrzenkyni dojcenia je to luto.ale spokojkna musis byt aj ty,nielen dieta,tak drzim palce.my bojujeme dalej.

ingeborgnicol
17. mar 2013

No a este k gine ford. Vcera som skusila opat nakrmit o 22.30 podla nej,ci malicka nevydrzi celu noc. Nevydrzala. Vstala o 3 na jedno papkanie.potom az rano,ale predsa vstala,tak uz to praktizovat nebudem.

ivinka77
17. mar 2013

my sme dnes vstali v rekordnom case... ze 6.10 :( uff a to len vdaka blbym cestaarom kua...od 6 v nedelu vrtat cesty zbijackou, to je fakt TOP napad !!! :(

ivinka77
17. mar 2013

ozaaaaaaaj baby od vcera nam slzi ocko :( neviete co s tym ? ma ho trosku cervene, ale ziadny hnis. len take akoby hustejsie slzicky...

tinasc
17. mar 2013

@slady tak to je super, ale aj tie moje sú otužilé, len v noci máme v izbe dosť teplo, teda aspoň ja sa potím...

tinasc
17. mar 2013

@ivinka77 že v rekordnom my sme hore od 5.00... teda krpec už zase spinká, ale ja už nie 🙂

ivinka77
17. mar 2013

@tinasc tak ale vies....my vstavame 7-7.30

ingeborgnicol
17. mar 2013

@ivinka77 No. Ja by som sla k lekvarke, lebo fotku nevidim, nenatahuje mi to, ale podla toho co opisujes to moze byt infekcny zapal a moze dostat aj druha, ale nech ti poradia baby co maju mensie deti a viac skusenosti.

My tradicne vstavame o 7.00 a omentalne sme uz v polovici prveho spanku, tak ja si mazam vlasy umyt. my slobodne matky to mame tazke 🙂)))) ale inak bez chlapa nuda jak hovado clovece

ivinka77
17. mar 2013

@ingeborgnicol a kedy sa toi chlop vrati ? inak zajtra ideme do piradne, tak sa na to ocko opytam...snad to bude oki

evamarcel
17. mar 2013

@slady no ako ste spali tuto noc bez overalu? Ja davam este poslednu moznost skusit overal a ak toto nepomoze a zas budeme hore kazdu hodinu tak ideme revat celu noc ja uz nevladzem ja nechapem co jej je sak ju krasne nakojim pred spanim z oboch prsnikov az sa odtahuje oc ma dost a za dve hodinky je hore a reve ani cez den vela nespi chodi na 19tu spat a tie prve dve hodinky to bol tejto noci jej najdlhsi interval to sa budi kazdu pol hodku az hodku ...tak toto vstavanie ma polozi na lopatky

evamarcel
17. mar 2013

@ingeborgnicol a ako si ju dnes ulozila spinkat rano zas do postielky a sama s kludom zasapala? Som sa rozhodla ze ked nam tato noc zas zla tak ju necham revat je to aj pre jej dobro nemozeme sa v noci budit kazdu hodinu

janulka_s
17. mar 2013

@ingeborgnicol Vlasky sa menia rovno za nove, vyzeraju, ze budu trosku bledsie, ale nepredpokladam uplne bledunke.

ingeborgnicol
17. mar 2013

@evamarcel ano ulozila som ju do postielky o 0810 a mrncat zacala o 08.20 a o 08.25 uz bolo ticho. a zobdila sa o 10.40 taka hladna s takym revom ze az do BA ju muselo byt pocut 😀 😀 😀 😀 😀 😀
No to je fakt na psychiatriu ze tolko vstavate, niekde musi byt problem, ale ani ja netusi kde...pocuj a ako csto a kolko cez den kojite? nema malo papkanie ze si to napriklad vynahraduje vecer?

@ivinka77 no vrati sa az 30.06

ingeborgnicol
17. mar 2013

@janulka_s aha no asi bue viac blondavejsia, mojmu synkovi sa tak menili a rovno za kucerave a blondate. a take mal az do skoly, a teraz ma hnede a rovne ako droty 🙂))) vlastne sa mu vlasy zmenili dva krat.

Ake bude mat moja dcerka netusim, lebo jej ani nehustnu, ani neplesiveju ani sa nemenjia, ma nadalej taku riedku "prehadzovacku" sa smejeme ked ej umyjeme vlasky 😀 😀 😀 😀 😀 a ani nove nevidim rast an ihustnut nic, te Buh dufam jej take neostanu 🙂

ingeborgnicol
17. mar 2013

@evamarcel nie 10.40, ale 9.40 🙂))

ivka228
17. mar 2013

@evamarcel Ahoj tak noc z piatka na sobotu nebola bohvieco. Sice sme mali len 2 kojenia, ale vstavali sme 5x dokopy, cize zasa som mala rozkuskovanu noc. Ale dnes to bolo asi este horsie. Opat sme sa vratili k trom kojeniam ☹ a este pomedzi to dalsie vstavania ☹ ☹ ach jaj. A ty ako? nejaka zmena sa ti podarila?

evamarcel
17. mar 2013

@ivka228 kdeze ja som uz zufala mne sa akurat tak dari vstavat cim dalej tym viac....este skusim tuto noc dat overal ci bude spat lepsie ak nie tak asi necham vyplakat a to uz ozaj lebo ja nevladzem a malej spanok tiez nie je velmi dobry ...a vidi sa mi ze to aj tie cumle su len naskodu ...len co sledujem ingeborgnicol vidim ze bez cumla sama zaspava krasne spava