icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

vicsstef
21. dec 2012

@janulka_s neviem preco by sa tie homeopatika nemohli uzivat dlhodobo, mas nejake info o tom?

janulka_s
21. dec 2012

@vicsstef Len sa pytam 😉

tinasc
21. dec 2012

@ingeborgnicol mne stále prízvukujú, že ešte je maličký, že si na všetko musí zvyknúť... takže asi je to tak, máme ešte maličké detičky, treba asi vydržať a nejako sa to snáď spraví, dúfam a pevne verím 🙂 🙂 🙂

ingeborgnicol
21. dec 2012

baby homeopatika sa vraj dlhodobo mozu uzivat iba t senovka a enedikt a ricinus nie. neviem preco treb sa opytat mne laktacka zvysila senovku na jednu dvku az na 4x3 denne, alebo 5x3 denne. srastne teraz mi 20 eurova dvka vdrzi na necely tyzden....j dnes mi treba kupit novu. des a hruza.

sestricka daj mi vediet co laktacka povedala dobre? na to dokrmovanie. cize ty ju dokrmujes tiz iba raz denne po kupkani? apotom jej to staci? ja tiez cez cievku, ale oli sme naucni n cievku cez klobucik a teraz a velmi trapim s cieckou na holy prsnik, malej sa nepai vypluva, ale ucie sa.

zase si to pretaca nazad, vcera sme boli hore do 03.00 a rano som ju musela budit nasiu o 09.00 a do teraz chrape iba som ju dva krat oudila na jedlo. a pojdem ju obudit na vychadzku, aby sme nesli popobede, nech ju mozem budit popoludni, aby nespala. a vonku by spala zas ak by sme sli poobede.
a zas v noci nebudem mat mlieko, vcera sme museli dat o dokrm viac a uz som uvazovala aj o tretom, pretoze to som ju 24 hodin koojila v kuse, kedze nespala.....

ingeborgnicol
21. dec 2012

@adel22 gratulujem k zvladnutej ceste a zelam aj ja krasne a kludne sviatky.

kaculiatko88
21. dec 2012

@adel22 ahoj. Pekne, že odporúčaš vaničku do auta, ale keď ťa zastavia policajti tak si zaplatíš peknú pokutu. vaničku v aute môžeš použiť len z pôrodnice domov inak len vajíčko.

alyze
autor
21. dec 2012

@kaculiatko88 ahoj, to naozaj len vajicko je povolene v aute ?

janulka_s
21. dec 2012

Baby, spia vase deticky s vami v posteli? Pouzivate zavinovacku alebo spaci vak?

ivka228
21. dec 2012

@janulka_s nas spi v noci vo svojej postielke, ale nadranom po kojeni okolo 5-6 ho uz dam medzi nas, lebo uz ma taky roztrhany spanok. A niekedy aj pocas dna ulozim maleho do nasej postele co by som asi nemala, ale jemu sa v postielke byt nechce. Vzdy sa tam po 5-10 minutach zobudil. A spi zatial v zavinovacke.

adel22
21. dec 2012

@kaculiatko88 Existuju vanicky urcene specialne do auta sluziace na prevoz!!!Taku mam aj ja a nikto mi nemoze dat pokutu!!!

kaculiatko88
21. dec 2012

@alyze áno v aute musíš mať dieťa v autosedačke.

kaculiatko88
21. dec 2012

@adel22 ešte som o nich nepočula.

adel22
21. dec 2012

@janulka_s Spi s nami,ale snazim sa to zmenit :( A pouzivame vak, je to super!

adel22
21. dec 2012

@kaculiatko88 http://www.miminkovo.sk/concord-sleeper-2011-p-...
Tuto mam ja, a aj Jane ma podobnu....aj ine kociky........🙂

ingeborgnicol
21. dec 2012

Aj moja priatelka ma vanicku, ktora sa upina na pasy a je urcena na prepravu dietata.

Do zavinovacky uz davame my len v noci, cez den nechce byt uz vnej. teda u nas opacne.-) ale myslea som to tak, ze ked ide spat tak v zavinovacke a ked je hore tak bz. ale nechce by v nej uz sa vzpiera a roztahuje rucikami a krici, npaci sa jej.....asi jej ju uz ebudeme dhsie davat. a spinkame v koliske. ja sa bojim SNUD preto ju nenechavam v nasej posteli iba uplne vynimocne. ale laktacne poradkyne radia kvoli vzajomnej blizkosti a prepojenosti spat spolu

kaculiatko88
21. dec 2012

@adel22 ďakujem dobre vedieť

janulka_s
21. dec 2012

Diky za odpovede, ste zlate. My spime spolu a zavinovacku mame tiez len v noci a cim dalej, tym mrnrj sa jej to paci, rozmyslam nad spacim vakom a myslim si, ze casom sa jej zapaci aj v postielke. Spime spolu kvoli vzajomnej previazanosti, aby som mala viac mliecka a pod.

tinasc
21. dec 2012

@janulka_s hej náš drobec spí s nami... nechce sa mi každú minútu za ním v noci behať k postieľke... tiež nie som z toho nadšená, ale čo už... snáď sa to zmení...

tinasc
21. dec 2012

@adel22 aký vak používate? na spanie, či babyvak?

adel22
22. dec 2012

@tinasc Hej, na spanie🙂 Dostali sme v porodnici, ako pozornost podniku🙂

janulka_s
22. dec 2012

@adel22 Fiiiha, pekna to pozornost 😉

adel22
22. dec 2012

@janulka_s Na ja, Deutschland🙂

slady
22. dec 2012

@janulka_s ja spim s malou a moj muz v deckej so starsim synom 😀 nezvladal nocne sichty moje, a pritom mala velmi pekne spinka. tiez sa snazim naucit na postielku. mame fajnu zavinovacku ale nechce v nej byt tak spi v spacaku s rukavmi 🙂

slady
22. dec 2012

@adel22 aj ja mam taku vanicku a co viem moze sa v nej vozit babo. mimochodom, vitajte doma 🙂

tinasc
22. dec 2012

@adel22 tak to je super pozornosť 🙂

ingeborgnicol
22. dec 2012

Zienky pekne spinkame! vera sme sa zobudili az o 4tej na papkanie rano. respektive o 24 som ju zobudila ja a potom sa ona zobila o 4 a ý a tak to islo...dopoludnia spinkala ale popoludnajsi rezim si zenila, mala dva spanky a vecer po kupkani iba dve papkania a hajka pekne. takze sa nam to asi konecne otocilo drzkajte nam paluchy! 🙂))

tete
23. dec 2012

@sestricka1 ahoj ja tiez kojím cez klobúčik a malý mi aj teraz za 11 dní pribral 530g co si myslím je dosť, čiže ja som spokojná s kojením cez klobúčik. 🙂

sestricka1
23. dec 2012

@tete ja som netvrdila ze tym mi mala nepribera, to bol nazor laktacky...vam prajem len priberanie aj s klobucikmi 🙂 my uz tiez chvalabohu priberame lepsie

sestricka1
23. dec 2012

Novopecene mamicky prajeme vam krasne Vianoce plne pohody a lasky v kruhu najblizsich... Myslim ze sme si vsetky spravili tie najkrajsie Vianoce koli nasim ratolestiam 🙂

tete
23. dec 2012

@sestricka1 ja somlen chcela povedat, ze nam to ide s klobucikom 🙂 dakujeme aj Vam prajem aby ste rychlo rastli 🙂