icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

yvett14
10. feb 2011

tu pracujem http://www.facebook.com/pages/DIAMANT-Dudince/1...

na jedálni, su tam foto so silv.bufetoveho stola a kolegyne s veducou

yvett14
10. feb 2011

@mona777 takže to nešlo nikomu lebo samotná yvett tu nie je!! hihi

mona777
10. feb 2011

@yvett14 aaale je - práve ona mi odpísala 🙂

mircova
10. feb 2011

@me 🙂 snáď sa to upraví 🙂 neboj nevyľakala 😀

yvett14
10. feb 2011

@mona777 svinucha tak to mohla preposlať mne,ťapa 😖

mona777
10. feb 2011

@yvett14 takže nam vybavíš nejaké kúpele - nie 🙂 Dudince sú tuším na ženské veci jak stvorené

nivejka
10. feb 2011

@jana_toky ..uff moja ja som nejako prekukla tvoj problém s prsníkom... ☹
tak ti želám čo najskoršie uzdravenie--nech už vôbec nebolí a nech si čoskoro fit 😉
tiež nám vlásky pekne dorástli má už asi 2cm dlhé,ale to je všetko hore a pekne husté, ale tie boky a vzadu --jáááj pomoc to ma dohola--nemôžu jej nijako narásť,lebo aj ked začnú ,tak si ich tým tretím úpne vyholí--no ani mašinku nepotrebuje---vyzerá ako nejaký vojak z filmu--frizúrou 😀
ja neviem sa mi zdá strašne spavá--každú 1 1/2 musí spinkať......no dnes mi ráno po hodine zalomila a spala 2hod v kuse a to som každú chvíľu chodila na ňu pozerať,či jej niečo neni...zobudila sa nakoniec tým,že som jej už nezapla pesničky--ked je ticho--hned je hore.....normálne som sa bála a aj sa bojím,že či to nebude niečo vážnejšie ☹

nivejka
10. feb 2011

@emily327 ....zlatíčko...my sme ušká dali normálne prepichnúť u doktorky...........nepoužívaj lieh...,ale kúp si Betadine--je to vo forme roztoku aj mastička je---ja mám doma obidve--a tým som vytierala malej dierky a poviem ti,že za týždeň po prepichnutí boli bez hnisania proste nič krásne čisté....síce to farbí do červena,ale mne sa to dalo vyprať.....
inak ten Betadine mi kázala dr.pre staršiu--to je na dezinfekciu kože..napr.cez leto,ked sú všelijaké drobné nehody....aj sme využili....

nivejka
10. feb 2011

@mircova ...ahoj moja 🙂 .....no moja malá sa tiež tak prehýba ako hovoríš a pretočila sa mi len raz z bruška na chrbátik,ale to bola fakt len náhoda,lebo odvtedy nechce ani za nič na svete.....a to jej hovorím každý deň,že ideme cvičiť--no kašle na mňa 😅

nivejka
10. feb 2011

...............predtým ako nám začali tieto teploty bola Lili doslova posraná každý deň aj 3x za deň......no a teraz zrazu nekaká a to jej vraj idú zúbky--je to možné??.....lebo viem,že pri zúbkoch sú vysoké teplotky-(ako u nás)...a hnačky--no a mi zrazu nič.....ked jej chcem pomôcť,tak jej ide málo a je to žlto-zelené a také ako želatína---predtým mala stále vodové--tak teraz neviem, ako má správne kakať... 😒

ziza55
10. feb 2011

@yvett14 co je to to Dds moja?

ziza55
10. feb 2011

@emily327 jasne bolo by zbytocne kupovat ked ste zdedili celu3kombinaciu 🙂

lenkaoravcova
10. feb 2011
lenkaoravcova
10. feb 2011

@jana_toky no kocik mi zniesol muz do auta takze dnes znesiem deti a ideme von, lebo aj starsieho syna musim vyvencit. Maly je vo vode uplne spokojny velmi sa mu to paci 🙂

nivejka
10. feb 2011

@lenkaoravcova ...jééééééé dakujem...si zlatá 🙂

lenkaoravcova
10. feb 2011

@emily327 aj ja mam s isofixom oboje sedacky, ja este mesiac a Leo pojde tiez do tej vacsej lebo predavame vajicko susedke ked porodi 🙂

lenkaoravcova
10. feb 2011

@nivejka neni zaco 😀

yvett14
10. feb 2011

@mona777 moja oni su na srdce a kosti takže až ked budeš trutkošiť s mm na plné pecky a prideš o klby tak možeš do Diamantu, hihi ale bud rada že také problemy nemáš!!! a kurier došiel?? hihi 😅 😅 😅

yvett14
10. feb 2011

@ziza55 doplnkové dochodkové sporenie, jeden s pilierov neviem ktorý!! 😅 😅 😅

mona777
10. feb 2011

@yvett14 @ziza55 @jana_toky @me pred hodinou prišiel tovar-doviezol kurier - este som to neotvorila - boli sme vonku na prechádzke a teraz ideme papat

nivejka
10. feb 2011

@yvett14 ....moja už si dávala Diankin moč?....mm mi kúpil tie sáčky a teraz neviem čo dalej...to mám byť ako čerstvý ranný moč?...či ako....alebo jej to mám nalepiť večer pred spaním--lenže to jej asi ten sáčok praskne....
zajtra ráno ho mám zaniesť dokine a tak potrebujem radu 😅

malemimi
10. feb 2011

tak my sme pred chvíľkou prišli domov hihi bolo super 😉 a malinká zase spinká na balóne a nohy ma bolia ako koňa 😀 😀

malemimi
10. feb 2011

@emily327 hej prepichované a som jej dosrala jedno uško tým že som jej o to asi zavadila neviem či s oblečením alebo rukou a vtedy tam mala aj hnis a som jej to vytláčala lebo jej to puklo a revala strašne ale vytlačila som to celé dala lieh a potom kalciovu masť a teraz akurát sa jej to už zceluje tak je dobre ....

malemimi
10. feb 2011

@nivejka hmm netuším teda ako by mala kakať a čo to hovénečko ....

jana_toky
10. feb 2011

@mona777
uz som ich vyzdvihla, je to Amoksiklav, snad zaberie, ale este skusim vydrzat bez, ak ked teplota je 38 😝

jana_toky
10. feb 2011

@yvett14 ano, presne tak 😉

jana_toky
10. feb 2011

@me no, este skusim den vydrzat a uvidim ako to bude. Kamoska mi poradila homeopatika, ale nezohnala som ich ☹

jana_toky
10. feb 2011

@mircova
no, ak to chces, aby ti urobil zamestnavatel, tak oni si davaju terminy, do kedy musis poslat ziadost... 😀

jana_toky
10. feb 2011

@nivejka
dakujem.
Inak aj mne Adamko v poslednej dobe kazde dve hodky zalomi. Som myslela, ze je to Fenistilom, co bral kvoli kozicke, ale som ho od pondelka vysadila a je to tak stale. Aj dnes do obeda zalomil na dve hodky, az mi to bolo divne. Sa asi dohodli nase deturence 😀

jana_toky
10. feb 2011

@nivejka
Baby, poradte, ani ja neviem, ktory ten moc mam zobrat doktorke 😲 , dikkkk 😀