Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@me presne to vravela doktorka aj mne s nicim necakat ani po jednom zeleninu ze vsetko kludne mozem zacat
@mona777 nakoniec tusim dobre ze som odolala 🙂
@lenkaoravcova čo ti ja viem - ale už neobjednam. ale tenisky pre detičky sú krasne-fakt
@zuzana_m prosim ta a plienky si ako zrusila u maleho daj radu 🙂
@ziza55 ak si taka maniacka skus next.co.uk detske vecicky, ja tu stranku zbounujem tovar menia snad kazde 3 mesiace a perfektna kvalita nedam na detske veci odtial dopustit a aj objednavam
@mona777 to ti akoze pridala 6 tyzdnov to nejkao nevychadza ci?
@lenkaoravcova áno 6 týždnov pridali ale kebyže si nechám tú pomýlenú dobu tak 8 tyždnov 😀 😀
@mona777 to verim ja mam tiez take iste malinke nike ako boli na tej stranke a stale sa na ne neviem vynadivat 🙂
@mona777 ved ale pises ze si mala ist 5.4 a ides 26.4. to nie je 6 tyzdnov
@lenkaoravcova ja som mala 22.2 plus 6 týždnov na 5.4 ale pomýlili sa a mi napísali do 26.4 - tak to myslím 🙂
@mona777 aha a to si nejako skoro sla na matersku ked si mala len do 22.2 nie?
@lenkaoravcova práveže neskoro - mne skrátili materskú lebo som nešla 6-8 týždnov pred plánovaným porodom na materskú ale o Týžden neskôr 1.9. a mallý sa mal narodiť 1.10. - tak preto mi sociálka skrátila materskú 😠 niežeby boli radi že robím na cigánov dlhšie ale oni ma za to že robím ešte potrestali 😠 😠 😠 , inak by som bola o dva týždne dlšie - ešte že sa david narodil o týžden skôr, inak by som bola prišla o 3 týždne materskej 🙄
dnes som vymastila s mojim Davidom ráno - som mu dala piť z flaše tak že som ležala pri nom a ked pil zavše som flašu vybrala z úst a dala som mu prso - a pil - ale ked zistil že pije z prsa tak sa uhol - takto to vyšlo 3 krát. Večer som to chcela znova ale ma prekukol - pre istotu si odvrátil hlavu odomna na druhú stranu a tak pil z flaše - betár jeden

@ziza55 čo si vypila ked bola navšteva 🙂 😀