Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
no ale už sa budí , prchám, dobrú noc
@emily327 Ale co si , nech teba nikto nesudi aka si matka .Nech sa kazdy stara o seba. Snazis sa byt pre Sonicku ta najlepsia maminka. Vsetky sa snazime, je nas tu popec prvorodiciek, ucime sa vsetky a je normalne ze mozme niekedy spravit aj chybu. ...A to ze chodis s nou na dlhe prechadzky to je iba dobre, aspon si tam buduje imunitu, nemohla z toho ochoriet....Ja tiez maleho vlacim kade tade,lebo vonku najlepsie spinka.... 😉 Musis si oddychnut a vsetko bude zasa OK... 😉
@emily327 ahoj moja..to co za ovcu mas susedu 😠 aj moja uz mala pred mesiacom sopliky a dr. kazala byt vela vonku, na cerstvom vzduchu, lebo chladny vzduch robi babatku dobre, ked je nachladene..a mimochodm je nachladenie VIRUSOVE ochorenie, cize, ked sa clovek nachladi, to neznamena, ze bol zle obleceny, ale chytil virus, u nas ho doniesol manzel z prace, jemu dokopy nic nebolo, ale mala to schytala..nevsimaj si take reci..ja som s malou vonku za kazdeho pocasia aspon 2 hodiny kazdy jeden den, okrem hmly a silneho vetra, aj ked leje, aj ked bolo -15, tak dr. vravela, ze mozem byt 30min..nevsimaj si blbe reci 😠
ked ti mozem poradit, daj okolo postielky mokre plienky, daj vyssie matrac a daj ku postielke velky hrniec s vriacou vodou s morskou solou a za par dni bude ok.
Mne tu dr. v Nemecku povedala, ze deti do jedneho roky mozu mat nadchu aj 10krat..
@lenkaoravcova na 6 týžnov mame narok všetci, ja mam skrátenú tú povodnu materskú už o par týždnov
@me napr. tu je sliz popísaný: http://www.nosime.sk/sk/vsetko-o-plienkach/sliz...)
@mona777 inka to mas super ze aj napriek tomu ze iba odsavas mas stale mlieko, ja som po 3 nemala vobec ked som iba odsavala, a teda ako to zvladas a ide ti to super vazne 🙂
@lenkaoravcova lenže to odsávanie ma ubíja - ničí a revem stále ked mu ponúknem prso a on sa mi smeje do ksichtu alebo reve 😢
@ziza55 ja to s prechadzkami neprehanam, ked velm mrzne alebo prsi, tak ja von nechodim. Ale myslim,ze je lepsie byt s dietatom na cerstvom vzduchu ako v prekurenom byte ☹ Vyzera to na virusove ochorenie..... No uvidime.
na to sa uz velmi tesim,ze ked sa otepli a deturence uz budu sediet,ze ich bude vidiet v tom kociariku, lebo teraz im trci iba nostek z fusaku 😀 Ja mam pre malu plny kufor oblecenia, tak sa uz tiez tesim,ze jej to budem moct obliekat a bude to aj vidno 🙂 Moja mala princezna 🙂 Mozme sa maminy realizovat xixi aj my mame take topanocky len do kocika, co nie su na chodenie. Ale my sme kupovali vacsie, lebo sme vedeli,ze do pol roka su nan nanic 🙂 Presne ako ty, uz ked bude dietatko von z fusaku 🙂 Nemyslela som to v zlom,ze investovat do kvalitnych topanociek, ja som len bola prekvapena,ze ked rodic kupi topanocky znackove ako adidas, puma, nike atd.,ze su dobre pre dietatko a jeho nozicku a zistila som,ze to tak nieje preto som ti to napisala,ze treba si davat pozor. Ze nie vsetko co je znackove je aj dobre pre nase babo. Ale je pravda,ze znackove veci su nadherne a vyzeraju inac ako z mileticky 😀 Ja mam tiez vela kvalitneho a znackoveho oblecenia 🙂 Ale co sa topanociek tyka, tak to nemam sajn ake su dobre pre detsku nozicku, ked zacina chodit, alebo uz chodi :-/ No zatial mame cas to riesit 😉 Len tak ma to napadlo,ze to napisem 😉
@ejuska85 dakujem moja, presne to si myslim aj ja. Lepsie byt s dietatom von ako v prekurenom byte, kde sa bacili mnozia ovela rychlejsie. No kaslem na to, viem,ze nic zle nerobim a chcem malej len to najlepsie a ako si napisala je nieco vo vzduchu 😉 Dakujem :* cmuk a ako ti je dnes?
@mona777 to ti verim, ze to je velmi narocne 😒 ani sa mi chce verit ze to naozaj to dieta moze tak odmietat prsnik to sa akoze stava po tom abscese alebo co hovori doktorka cim to je?
@tanija133 dakujem moja za podporu, kaslem uz na to, len niekedy ked je clovek zufaly a do toho ho este aj obvinuju, nie je lahke byt matkou... je to neskutocna zodpovednost.... ja si tiez nemyslim,ze to bolo z prechadzky, skor je to virusove ochorenie. :*
@sofia2008 dakujem moja, ved to,ze je to virusove ochorenie, tiez si nemyslim,ze to bolo z prechadzky. Ja nechodim von ked je velmi chladno - mrzne a ked prsi. A je pravda,ze som von vzdy 2 hodky. Dakujem :* za povzbudenie.
@mona777 zlatinko to mi nejako uslo, ty iba odsavas a davas malej svoje mliecko z flase???
http://www.rak-obuv.sk/?utm_source=azet.sk&utm_...
@emily327 zlatko toto sú slovenské výrobky, sú to topánočky aké sme nosili ešte my, ale samozrejme že kráčajú s dobou,ide o klasické prvé topánočky v ktorých sa má učiť chodiť, lebo sú vyššie a sú na šnurovanie alebo potom od protetiky, keď chceš 100% vhodnú obuv na prvé kroky tak tu ti dávam dva varianty
Dobre ranko, tak u nas je to tak,ze mne malinko hrdlo povolilo, este malinko boli ale vsetko mi to ako vzdy sadlo na nos, tak nechcite vidiet akych slimacikov bez domceka smrkam ☹ Ale je dobre,ze to ide von. Malinka s nami spinkala prvy krat celu noc v posteli a poviem vam, krasne som sa vyspala. Iba som vytasila cecik a nakojila a mala spinkala dalej. Vobec jej netrvalo ani minutu aby zase zaspala, nie ako ked ju davam von a dnu do postielky.... Tak super. Nechcela velmi zaspat, tak sme jej pred spanim este odsavali, chuda velmi plackala, tak ju mm zobral,ze ju ide uspat u nas na posteli a ked uz bolo dlho ticho tak som ich sla pozriet a oni obaja spali 😀 krasny pohlad. Bala som sa,ze noc bude o odsavani a plackani ale predstavte si,ze nic z toho as nekonalo. Ani rano, malinka nemala ziaden soplik,nic. Nechcem to urieknut, tak dufam,ze to tak bude aj cely den.A ako sa mate dnes vy?
jéžiš tie topánočky sú milé, volakedy bola len jedna varianta, väčšinou biele a teraz sú aké vymódnené, celkom sú milé, a tie papučky sme milovali pri Emmke, veľmi dobré na nosenie, tie budem kupovať a ako prvé topánočky určite vyberiem z týchto, prípadne ak by mala protetika vhodnejšiu cenu ale to asi nie
@emily327 super ze si mala taku dobru noc,mne bola strasna zima mala som teplotu 37,5 dala som si paralen spotila som sa teplota klesla ale rano som sa zobudila s 38,3..najedla som sa dala paralen potom 38,mukoplant asi pomohol vykasliavam,v hlave mi picha a risko nechce spat.davala som mu lavy prsnik ze je hladny nechcel ho tak som odsala a dala z flasky,ale asi nebol hladny grcol a ja spokojny.prisla mama ze dohliadne riska lebo ocino ide o 15tej do prace.a to sme mali mat dneska narodeninovu oslavu segry a jej syna lebo na stvrtokodchadzaju a pridu az na vianoce,aj tortu dala upiect.no jednoznacne je nieco vo vzduchu a tak som sa tesila na tortu.taka to chora som bola naposledy v skole na zs.poradte baby kolko mozem paralenu do dna a kolko dni ho mozem uzivat?pisu na letaku ze kojace len 24hod ho mozu uzivat berem ho od vcera.a mozem citron v caji?v noci fukalo bolo teplo a rano sa clovek zobudi a sneh.necudujme sa ze sme chore.
@emily327 tak super..ze je vam uz trosku lepsie 😉
jasne ze lepsie ako v prekurenom byte...esteze nekurime moc..cez den mame max 22-23stupnov a v noci 20...sice ked ku nam niekto dojde tak mrzne..vravi ze mame zimu ale mne je to fuk..co ludia hovoria..hlavne ze nam tak vyhovuje..a maly si tiez zvykol..inak aj ty by si nemala davat na reci ostatnych az tak velmi...vies 1000ludi 1000nazorov..ja som si kedysi tiez moc veci pripustala a obvinovala sa ked mi niekto daco povedal...ale uz sa snazim byt proti tomu imÚnna..a je to lepsie..kaslat ma nejaku susedu...musis to brat tak ze je to jej nazor..vypocut si ho a neriesit velmi..ona ti na chlebik neda..ty si matka a vies co je pre sonicku dobre..a co jej naopak dobre nerobi 🙂 tak hlavu 🙂 hore mamina

@emily327 urcite niesi zla matka,namiesto toho aby ta suseda povzbudila tak ta hani.nevsimaj si ju.tiez niekedy pocuvam ze som s malim dlho vonku ale ved niesu -20mrazy.teraz je nieco vo vzduchu tomu nezabrani nik aby sme neochoreli.muzicek mi doniesol calibrum pre kojace a mukoplant od kasla tak snat zaberu.si starostliva a dobra matka tak kasli na reci susedy,ked ti nepomoze nech ta aspon nedeprimuje