Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@lenkaoravcova no zatial to bolo iba raz a dnes to bude po druhy krat. Ona vie v postielke krasne spinkat aj doobeda, takze sa nebojim,ze nebude chciet byt v postielke. A to len teraz, co som chora. Mne nevadilo,ze som bola nevyspata a ze som k nej vstavala. Viem,ze postielka je jej miesto na spinkanie 🙂 Uz je velmi vnimava a vie,co a ako, ze kociarik je ze ideme na prechadzku,ze postielka na vecerne spinkanie atd... s tym grganim mas asi pravdu 🙂
@sofia2008 fuuha zlatino to mi je velmi luto,ze to takto skoncilo s tym kojenim ale je to velmi velmi divne.... A to,ze nechce jest iba pocas spanku... fuha to je uz fakt na zamyslenie. Vravela si to aj lekarke? Myslim,ze to by mali riesit lekari a prist na to, ze preco sa to deje. Ved casom bude spavat menej a menej a ak ti bude odmietat aj prikm.. dufam,ze sa tak nestane, velmi velmi drzim palce, aby aspon cez lyzicku krasne papkala 😉 cmuk
@me ani mne Sonicka nevedela prve 3 tyzdne chytit bradavku, ja som denne kojila s klobucikom a za tym hned odsavala a davala jej z flase, bolo to cca 10 krat za den poviem ti velmi vycerpavajuce. Preto klobuk dole, ktore odsavaju a tak krmia, je to hrozna drina a clovek je fakt vdacny za kazdu kvapku mliecka.....
@me presne tak, nezvykla si na flasu a to mi kazdy vravel,ze uz mi prsko nikdy nechyti a chytila 🙂 Za co som vdacna susedke, len ma hneva,ze mala mohla papat uz od zaciatku z prska,keby sa mi viac v porodnici venovali. Pediatricka kukla, mate male bradavky dobre kojte bez, az susedka sa prisla pozriet na moje prsia a povedala,ze mam krasne bradavky, len mala ma malinku pusinku,ze si nevie chytit a tak nas cakali tyzdne boja, aby sa vedela sama krasne prisat. Ale stalo to za to 😉 Je to uzasne ked ju kojim,ten pocit je na nezaplatenie. 😉
@lenkaoravcova No , toho sa tiez trosku bojim, ze sa ho uz nezbavim, ale to budem riesit potom....Poznam zopar deticiek, ze ked boli kojene spavali s maminkou,a ked sa prestali kojit zacali celkom bezproblemov spavat v postielke...Ved uvidime, co nas este caka.... 😉
@ziza55 Tak ako ti pisala mona, nie to nemozes dat dokopy. Zozaciatku som odstriekavala , ked som potrebovala ist nieco vybavit,tak tato nakrmil, ale uz neodstriekavam, vsade maleho uz vlacim so sebou...Tak je to najlepsie...a mam take asi 3 davky v mrazaku , keby nahodou...ale uz budu aj stare zachvilu , ved uz maju aj 3 mesiace. Mne sa tiez dobre spi bez tata... 😀
@emily327 Ano je to ine.....aj ked kazde obdobie ma svoje caro, aj ked boli babatka bolo to krasne....Ale teraz su uz take velke babetka , su take vnimavejsie, komunikujme s nimi,uz sa aj da trosku vypozorovat ich osobnost, uz pozname co chcu , co nechcu, co sa im paci , co nepaci, smeju sa...... 😉
@emily327 my sme uz aj boli u dr., ale mala je ok, zdrava, pribera, tak mame krmit, ked spi..ved inak sa ani neda..ani sa nezamyslam, co bude dalej..uz teraz je to na prasky..ja verim, ze aspon prikrmy jej budu chutit 😒 uz nech je 17.3. a zacneme prikrmovat..to bude dalsi boj..no ved uz nejako musi byt 🙂
@mona777 no super som ani nevedela ze som az taka dobra heh.no ono dost ruky z toho bolia ale viem ze erik ma z neho pravidelnu stolicu chuti mu a uz nechcem zazit dalsie vysetrovanie ak sa mi nahodou zapali cici.to my uplne stacilo takze ked omakam a zistim ze je je tvrda tak odstriekavam ale zasa nie vela tak 50-90 viac nie.

@mona777 aj ja ta obdivujem ked mam zar denne odstriekat tak nevladzem ale ja rucne 😉