Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Prajem pekného Valentína všetkým, ja na ňom síce nič moc nevidím, ale nejaká maškrta poteší 😀 😀 😀
jaj a šla som kožnej a dala nám salicyl a pityol a ešte dačo ...a zase mi povedala že mám držať diétu 🙄
@yvett14 😀 😀 si ma dobre pobavila,ze tatinovi nemusis 😀 Sak som mu ani nedala xixi
ale dakujeme so Sonickou, bola sladka 😉 cmuk
@me objednala som velkost 17 lebo 18 mam asi 3 tak nech ma na teraz. 🙂 Tie 18 nam budu dobre tak za 2-3 mesiace, podla toho aku malu ma Sonicka nozicku 🙂 Bude po mne, ja mam tiez malu nohu 🙂
@me podobne s tym Valentinom 🙂 Aj tebe moja cmuk Ja ho tiez nemusim....
@malemimi poziciam ti ten pult??? 😀 😀 urobime babsku zurku a mozes nan prist zatancovat 🙂 coze??? to fakt? Co ti ta kozna povedala? aku dietu? Povedala ti,ze mala ma alergiu na nieco co ty jes???
@emily327poziciam ti ten pult??? urobime babsku zurku a mozes nan prist zatancovat coze??? to fakt? Co ti ta kozna povedala? aku dietu? Povedala ti,ze mala ma alergiu na nieco co ty jes???
........................no nehovor mi to viac krát lebo fakt prídem a zatancujem... 😀 😀 😀
no ona aj na začiatku povedala že nemám nič jest ale to debilina lebo na nete som našla o tej ,,seboroická dermatitída,,že to je z nadmerného mastenia a nič o jedle tam nie je aspoň som nenašla... a jem aj pomelo a nikdy vtedy sa jej to nezhoršilo, takže....
@nivejka no ja som nechápala keď som sa zobudila o 5 ráno že koľko je hodín.... pamätáš som písala predtým, že niekoľko dní po sebe sa mi budila o 22 potom o 2 ráno a teraz to celé respala 😀 😀
no skrz tie chrastičky čo má malá...
@jammka no presne nič vaječné mliečne žiadne syry a neviem čo ešte...takže nič nemôžem jesť 😀 😀
@nivejka my sme mali v sobotu... 😉
jaké vlásky ma haha vyzerá ako ježko !! 😀 😉 v čom ju to máš? jaká je už veľká strašne to letí.....
a gratulujeme 😉
čo chystáte na valentína mužom ...ja asi vo vani so sviečkami a v prádielku a sexíkom 😖 totiž som bez penazí dnes by mala alebo zajtra prísť materská...
@emily327 ...dakujem zlatíčko.. 🙂
@malemimi ...hmmm no dobrý nápad s tou vaňou,ale keby som tam ja vliezla mužovi,tak by nastalo jedine cunami vo vani....a nechcem si muža utopiť 😀 😀
Lili sedí v kočíku--v športovom--zatiaľ je na doma---a nožičkami vytláča madlo--to zbožňuje 😀
no a vlásky má fakt ako ježo 😀
nepouziva niektora z vas plienky z lidla, tie toijours? od dnes su v akcii za celkom dobru cenu a rozmyslam, ze by som ich vyskusala, ale nemam na ne ziadne referencie... 😉

@yvett14 este som aj take darceky..pohariky a hodiny kupila a supravicku pre maleho ked bude vacsi...a tenisky dvoje este..ale tie nemam nafotene..lebo by sa v tom este utopil...chi..jasne o 2mesiace mozme znova 🙂 ..chcem sa tam registrovat a z casu nacas objednat..tak sa potom mozes pripojit ivi