icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ziza55
13. feb 2011

@yvett14 este som aj take darceky..pohariky a hodiny kupila a supravicku pre maleho ked bude vacsi...a tenisky dvoje este..ale tie nemam nafotene..lebo by sa v tom este utopil...chi..jasne o 2mesiace mozme znova 🙂 ..chcem sa tam registrovat a z casu nacas objednat..tak sa potom mozes pripojit ivi

ziza55
13. feb 2011

@yvett14 no akaaaaa kocenda ty si iviiiiii 🙂

me
14. feb 2011

@emily327 - myslela som veľkosť tých capačiek 🙂

me
14. feb 2011

Prajem pekného Valentína všetkým, ja na ňom síce nič moc nevidím, ale nejaká maškrta poteší 😀 😀 😀

me
14. feb 2011

@yvett14 - nóóó sympaťaci ste riadny 😉

malemimi
14. feb 2011

@emily327 jee takýto pult v kuchyni chcem aj ja ...mne sa to strašne páči 😉

holky moje dieťa spalo túto noc 11 hodín.... 😲 čiže od kúpania do 5hod rána ...som sa vyspala 🙂

malemimi
14. feb 2011

@mona777 viete ako učí moj mm malého zvieratká?
ako robí kravička? krav krav krav
ako robí medved? med med med
ako robí kozička? koz koz koz
ako robí dado? dee dee dee
chudáčik
...................to myslíš vážne??? 😀 😀 😀 😀

malemimi
14. feb 2011

@emily327 hmm no ja neviem ako to je s tými nastrelenými .... 😒 nevadí už to máte za sebou....
@me juu my ešte zúbky asi ee ale niekedy mám pocit že už jej pôjdu lebo ma kúše do bradavky a niekedy to festne zabolí... 🙄 😀

malemimi
14. feb 2011

jaj a šla som kožnej a dala nám salicyl a pityol a ešte dačo ...a zase mi povedala že mám držať diétu 🙄

emily327
14. feb 2011

@yvett14 😀 😀 si ma dobre pobavila,ze tatinovi nemusis 😀 Sak som mu ani nedala xixi
ale dakujeme so Sonickou, bola sladka 😉 cmuk

@me objednala som velkost 17 lebo 18 mam asi 3 tak nech ma na teraz. 🙂 Tie 18 nam budu dobre tak za 2-3 mesiace, podla toho aku malu ma Sonicka nozicku 🙂 Bude po mne, ja mam tiez malu nohu 🙂

@me podobne s tym Valentinom 🙂 Aj tebe moja cmuk Ja ho tiez nemusim....

@malemimi poziciam ti ten pult??? 😀 😀 urobime babsku zurku a mozes nan prist zatancovat 🙂 coze??? to fakt? Co ti ta kozna povedala? aku dietu? Povedala ti,ze mala ma alergiu na nieco co ty jes???

nivejka
14. feb 2011

@mona777 ....jééé..čo sa ti nepáči--ved máš kuchyňu ukážkovú--nádhernú 🙂 ----plávačku mám aj ja tu istú--mne sa strašne páči,ale je na nej vidieť každý fľak 😒

nivejka
14. feb 2011

@malemimi ....to vážne ti toľko Sofinka spinkala??--no krása....u nás je to zase v starých koľajách--nemáme horúčky a tak sa budí v noci každé 2hod aj skorej niekedy--no porážka!
prečo musíš držať diétu??????????

jammka
14. feb 2011

@malemimi to je super, ze Ti takto pekne spinka, ja sa tiez super vyspim, mne kazdu noc spi "len" 10 hodin 😀
aku dietu mas drzat? to akoze obmedzit nejake jedla, kvoli moznej alergii, alebo??

malemimi
14. feb 2011

@emily327poziciam ti ten pult??? urobime babsku zurku a mozes nan prist zatancovat coze??? to fakt? Co ti ta kozna povedala? aku dietu? Povedala ti,ze mala ma alergiu na nieco co ty jes???
........................no nehovor mi to viac krát lebo fakt prídem a zatancujem... 😀 😀 😀
no ona aj na začiatku povedala že nemám nič jest ale to debilina lebo na nete som našla o tej ,,seboroická dermatitída,,že to je z nadmerného mastenia a nič o jedle tam nie je aspoň som nenašla... a jem aj pomelo a nikdy vtedy sa jej to nezhoršilo, takže....

@nivejka no ja som nechápala keď som sa zobudila o 5 ráno že koľko je hodín.... pamätáš som písala predtým, že niekoľko dní po sebe sa mi budila o 22 potom o 2 ráno a teraz to celé respala 😀 😀
no skrz tie chrastičky čo má malá...

@jammka no presne nič vaječné mliečne žiadne syry a neviem čo ešte...takže nič nemôžem jesť 😀 😀

malemimi
14. feb 2011

@jammka no moja spával po kúpaní tých 7hodín potom sa napapá a spí do rána do 07

nivejka
14. feb 2011

tak my dnes máme 4 mesiace.... 🙂 🙂 🙂

tanija133
14. feb 2011

@me Mne sa pacilo to tmavomodre bodycko s kravatou s povolenie kakat do plienky...Svetove....To by som hned kupila 🙂

tanija133
14. feb 2011

@nivejka Ach , krasnuska Lilinka.....Blahozelame k 4 mesiacikom... 😉

nivejka
14. feb 2011

@tanija133 ....dakujeme 🙂 🙂 🙂

emily327
14. feb 2011

@nivejka krasna je princeznicka mala 🙂 Gratulujeme a posielame velky boztek cmuk 🙂 :-*

malemimi
14. feb 2011

@nivejka my sme mali v sobotu... 😉
jaké vlásky ma haha vyzerá ako ježko !! 😀 😉 v čom ju to máš? jaká je už veľká strašne to letí.....
a gratulujeme 😉
čo chystáte na valentína mužom ...ja asi vo vani so sviečkami a v prádielku a sexíkom 😖 totiž som bez penazí dnes by mala alebo zajtra prísť materská...

nivejka
14. feb 2011

@emily327 ...dakujem zlatíčko.. 🙂
@malemimi ...hmmm no dobrý nápad s tou vaňou,ale keby som tam ja vliezla mužovi,tak by nastalo jedine cunami vo vani....a nechcem si muža utopiť 😀 😀
Lili sedí v kočíku--v športovom--zatiaľ je na doma---a nožičkami vytláča madlo--to zbožňuje 😀
no a vlásky má fakt ako ježo 😀

jammka
14. feb 2011

nepouziva niektora z vas plienky z lidla, tie toijours? od dnes su v akcii za celkom dobru cenu a rozmyslam, ze by som ich vyskusala, ale nemam na ne ziadne referencie... 😉

jammka
14. feb 2011

@nivejka gratulujem k 4. mesiacu, Lilien je zlatucka 🙂 nejak nam to rychlo leti...

tanija133
14. feb 2011

@jammka Ja tiez neviem co su to za plienky, ale pojdem jedny kupit a vyskusam..... 😉

nivejka
14. feb 2011

@jammka ....dakujem 🙂 ...inak tie plienky som mala raz...dedo kúpil....boli hrubšie ako som zvyknutá u pampersiek---viac som cítila moč-boli mokrejšie ,ale inak nám nijako neškodili--ja osobne by som ich už nechcela,ale treba vyskúšať,lebo každému pasuje niečo iné 😉

tanija133
14. feb 2011

@nivejka tak ked su hrube tak ich nechcem, sice dobra cena, ale Pampersky to urcite nie su 😉

emily327
14. feb 2011

@jammka
@tanija133 susedka mala tie z Lidl a su velmi papierove, hrube a tvrde, nesaju tak moc a kakanicku. Su za super cenu,ale ta aj zodpoveda kvalite. Ja zostavam verna Pampers 🙂

jammka
14. feb 2011

@nivejka
@tanija133
ja tiez pouzivam pampersky a sem tam huggies, ale pampersky mi pridu lepsie, fajnovejsie🙂) takze tie som zvyknuta na tensie...

yvett14
14. feb 2011

@ziza55 no dakujem pekne za pochvalu, hihi ale to tie kilečka trošku pomenili 😢 😢 😢 no ale čo narobim už len nežrať, hihi
a k tomu objednávaniu, ja by som aj objednávala ale 3 karty som skušala a vždy bola nejaká chyba pri platbe tak neviem prečo či ja som taká mumavá 😝 😝 😝