icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

pusinqa
7. apr 2010

mobilo vytrč brucho, malého vystrč dopredu a tvár sa zúbožene nech ťa pustia 😀 ja som tak išla že len ráno na krv ale tam bola rada na krv na celý deň, našťastie nás zbadala známa lekárka a pošikovala ma šikovno dopredu. veď uvidíš kedy budeš mať výsledky a čo všetko budú zisťovať, ja som na ne dosť čakala ale mne robili nejaký podrobný rozbor

pusinqa
7. apr 2010

mobilo to môžeš mať rôzne druhy poruchy, zvýšenú alebo zníženú funkciu, rôzneho stupňa, z rôznych príčin, z výsledkov budete múdrejší, má to veľa foriem a prejavov
u nás to má manžel zo stresu

mobilo
7. apr 2010

pusinqa malého nemusím ani vytrčit on keď niekde je tak vždy h učí, že všetci sa pozerajú on má taký hlas no je všade..
a už je hore ide sa jon..
pa 😉

nanulik
7. apr 2010

ja som sa začala liečiť ešte v puberte a beriem aj teraz lieky, lebo keby som nebola bolo by velké riziko že by aj bábo na to ochorelo.

bratrancova žena na to ochorela v tehotenstve.

ale radšej chod k doktorovi aby ti urobili vyšetrenie

svet1
7. apr 2010

Babulkyyyyy - ja uz idem domooooov 😀 😀 😀 Juchuuuuu
Pekne hajat idem dnes so sliepkami, lebo uz na oci nevidim!
Mozno sa este vecer ukazem 😉

amadora
7. apr 2010

Nanu super! A krásna foto 🙂

Prenatal box nemám ani ja ešte ale nejak mi ani nechýba, nebolo v ňom nič také čo by som nejak zúžitkovala takže ani byť nemusí pre mňa 😀

Mobilo aj vy máte termín 13-teho? Super 🙂

Inak k tomu 3D sono, mne vtedy môj gynekológ povedal že to nemá žiadnu diagnostickú úlohu, že je to len o "zážitku", ale teda ten doktor čo mi ho robil, klobúk dole - bol úžasný, pozreli sme 3D, natočil video, urobil fotky a potom to prepol na normálny 2D ultrazvuk a pomeral bábu stehennú kosť, popozeral chrbticu, nosovú kostičku, povedal nám váhu, dĺžku, termín pôrodu (presne sa trafil), takže pre mňa to malo aj veľký diagnostický význam a preto sa určite chystám znovu k nemu aj teraz 😵

petra269
7. apr 2010

amadora a v ktorom týždni sa robí to 3D sono?

bamb27
7. apr 2010

petra, mne doktor povedal ze okolo 25tt je najlespie 3D-4D ..ale asi je to fakt len o zazitku, mojmu doktorovi tehotenskemu to ani nejdem vraviet ze tam idem, teda ak pojdem, ale asi budem zvedava... take sono ma moj obvodny lekar, no ja na teraz chodim k inemu a ten sa aj minule rozculoval ze co su to za somariny tie 45 ci 76D sona, ze to je len na prilakanie pacieniek.. asi ma pravdu, no ale co, ludia vyhodia peniazky aj za vacsie blbiny... taketokino je podla mna parada.. len treba mat stastie, aby mimi malo svoj ukazovaci den ...ked spi alebo je úrilis aktivne tak je to o nicom 😅 ..vraj teda

petra269
7. apr 2010

ja to tiež chcem kvôli tomu zážitku a fotky z toho máš pamiatku na celý život. a presne ako hovoríš bamb,za iné blbosti peniaze vyhadzujeme...
ja idem aj preto, kebo sa náhodou ešte dovtedy stále nechcelo ukázať že čo bude, tak na 3Dcku sa hádam už nedá zahambiť 🙂 Dnes sa teda krpaté na zvedavú maminku dobre vybodlo, žiadne kukanie medzi nôžky nebolo 😝

bamb27
7. apr 2010

ja som si vymyslela ten isty dovod Peti, ze keby sa este neukazalo... ale aj preto ze na bezne sono chodim do nemocky kde muz asi so mnou nemoze a bude mi robit len ten najskromnejsi sono program ze 10,20,30tt ...hoci moj muz az tak netrva na tom ze by to chcel vidiet ...teda chce ale uz nazivo, nedockavec 😉
idem domkooov, majte sa tu krasne packo 🙂

amadora
7. apr 2010

Peti tak okolo 25tt, ja som bola v 26tt

Bamb náš malý skoro celý čas spal čo sme tam boli ale aj tak to bol neopísateľný zážitok pre mňa ja pre manžela, takže určite to nebolo o ničom 😉 A ako vravím, u nás to nebolo len o zážitku ale fakt to doktor pekne popozeral aj z diagnostického hľadiska či je všetko ok. 🙂 Fakt odporúčam 🙂 A my sme práve tam zistili že budeme mať chlapca, lebo inak sa nechcel ukázať 😀

petra269
7. apr 2010

Bože zastavte ma niekto, mne dal dr. aj videjká malého jak sa hýbalo a ja si to tu vkuse prehrávam a vytešujem sa 😀

pusinqa
7. apr 2010

peti to máš parádnu zábavu 🙂

petra269
7. apr 2010

hej mám, ale už nech som doma a pozerá to so mnou aj budúci tata

lenok
7. apr 2010

A pretoze som chabrava a zvedava, rozvarili sa mi cestoviny, kym som vas docitala 😝
tehotenska demencia je rozbehnuta v plnom prude... do ritkaroviec 😝 😀
mozem varit odznova a o to dlhsie trpiet hladom 😖

nanulik
7. apr 2010

nič si z toho nerob, to sa stáva aj v lepších rodinách 😀

lenok
7. apr 2010

😀 Aj ja som od novembra brala Norprolak kvoli zvysenemu prolaktinu, nedarilo sa nam, a hlad ho... ze tehu 😀
Ale uz neberiem, snad je to ok 😉

nanulik
7. apr 2010

nejako to tu viazne a inokedy server nestíha čo píšete ako keby vás za to platili 🙂

lenok
7. apr 2010

Na, a de ste secky? Ja mam taky plny nos, ze ledva dycham! Myslite, ze sa mozem naparit nad morskou solou?

nanulik
7. apr 2010

lenok ja ked som soplila tak som si kúpila Quixx, pre tehotné je úplne bezpečný a je z morskej soli. mne to pomohlo

idem si robiť grísovú kašu s grankom

lenok
7. apr 2010

Nanu, neser tigra 😀

ja som zasek neodolala jarnej cibulke a redkovke. Cil nalozim zemiakovu kyslu a zbohom rodina 😀

nanulik
7. apr 2010

ja robím šošovicovú so zeleninkou a s údeným mäskom a zajtra budú capalinky 😀

nanulik
7. apr 2010

ludia pomoc strašne ma bolí lavé ušo 😖. vnútri a bolí to ako svina aj ked prehltam

lenok
7. apr 2010

Jaj, prievan ci mandle? Nanu, daj si tam vatu, nech ti tam nefuka. De si neska bola? Na vetre?

nanulik
7. apr 2010

to ma bolí už od včera 😒 asi si dám vatu.

amadora
7. apr 2010

aj my sme dnes mali šošovičku na obed, aj zajtra bude, na indický spôsob 🙂 a teraz som tiež jedla jarnú cibuľku, mám sexi dych 😀 idem umyť zuby lebo tú chuť neznesiem v ústach 😝

lenok
7. apr 2010

Zistila som, ze som zabudla kupit jabkovy juice /jediny, z ktoreho ma nepali zaha/, tak sme behli k susedom Lidlovym 😉 a samozrejme, ze som neodolala zmrzke, ze Tofee, tak zase zerinkam 😝 hrdlo nehrdlo, terapia sokom a bude! Pomoc, zastavi ma niekto? Nieco? 😀

amadora
7. apr 2010

uf lenok, odvaha 😀 ja som presne po tej tofee lidlovej zmrzke dopadla minutý týždeň tak ako som dopadla a som povedala že zmrzlinu nechcem ani vidieť 😀

nanulik
7. apr 2010

jáj kyselina aj mna stále trápi, ale dens som hovorila drahému že som na tom ešte dobre. lebo môžem sa volne pohybovať po meste, lebo jedna známa je v takom istom štádiu ako ja a na nu ked to príde ani z postele nevstane. a našťastie som zatial ani neblinkala 😕

ludia zakážte mi prístup!!!prišla som do kuchyne len variť polievku a už som za pc a v sobotu skúška. aj som sa učila ale chcem si to ešte opakovať. jáj do frasa čo budem robiť. totok je čistá závislosť

amadora
7. apr 2010

nanu neopováž sa sem ešte nakuknúť!!! pomohlo? 😀 😀 😀