Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
babulky vy uz takto o porode? 😉 to je dobre som sa chcela spytat ci uz niektora z vas rodila na kramaroch v ba a ake mate tam skusenosti,,,,lebo by som tam chcela rodit 🙂 🙂 🙂
a este jedna otazocka ake beriete vitaminky? ja som pocas tehu este ziadne nebrala ani kyselinu listovu, lebo doktorka povedala ze ked mi netreba tak nemam brat,,,neviem sice preco,,,,ale teraz som sa pytala ci nemam pre babatka nieco brat a povedala ze si mam pozistovat a nieco kupit v lekarni,,,,
viete poradit???? 😖
ludia prišla som vás skontrolovať či tu bezo mna velmo nebujačíte 😀 😀
ja som pred chvílou dorobila capalinky a hned som dostala taký strašný hlad že až, ale dala som si 3 chlebíky s maslom a pol pohára papriky v oleji 🙂, už čakám kedy príde kyselina
no tak ja zase idem, ale nevystrájajte tu lebo ja sa vrátim 😀
pusinqa a ktora ze je tvoja?
servus juko25 na ty odkal si sa sem dostal..... 😀 😀 😀 vitame ta medzi nami....
nanulik ja idem robit škvarkové pagáčiky dúfam, že sa podaria 😉 držte prsty 😀
jaj dnes som spráskala 2 balíčky syrových korbáčikov a ešte som si kúpila aj mozzarelu sa na ňu teším, len si musím pre ňu najprv urobiť v žalúdku miesto 😵
kathi jaká šumná fotečka, íha parádna, páči sa 🙂
silvi ja som chodila k štefánikovej
amadora neprišli ti ešte tie veci z MMB? ja som tam dnes našla tehu tepláky celkom sa mi pozdávajú a je to asi ten istý predajca, reku čo na tie veci v reáli hovoríš
stefanikovu poznam ta tam behala vedla do izby tam mala svoje cakatelky
fiha skvarkaciky to neni len tak frisko
pusinqa nic lepsie som nenasla...musi stacit... 😉
mi bsme zase naspät v nemecku sme dneska prisli a maminka nam tiez nabalila este teple oskvarkove pagaciky... 😵
amadora no pravdepodobne sa tam stahujeme takze nie trnava ale Londýn 😉
Tak, ja uz konecne aj tehu riflicky /H&M/ mam 😀 Renatka, asi tie, co mas aj ty, boli posledne, tak som sa rozhodla 😝 sice ma ta cena riadne serinka, ale nezmestim sa uz do nicoho, drobec rastie do krasy 😉 a tak, ako by to nestacilo, kupila som si tmavosede tricenko v Orsayi a 50 evri v prdeli 😝 Este ma drazdi tyrkysova kabela v Deichmane za 14 evri, tu si kupim zajtra, ako zadostucinenie za dobre vysledky zo skriningu. Takze musia byt dobre! 😝 a konecne sa nebudem trapit so suchou nosovou sliznicou, lebo som si kupila Physiomer - sprej z morskej vody. Takze sa tesim, pekny dnicek za mnou. A co ideme papat? 😀
baby, co uz mate deti... taka otazka pomimo... kolegyna je sice uz na materskej, termin ma 9.5., ale kvoli peniazom chodi stale do prace.. vcera bola u doktora, ze krcok ma skrateny na 1cm, ze nech len odpociva, lebo by bolo fajn, keby male este aspon 2 tyzdne nosila... ale ona chodi do roboty dalej... dufam, ze mi tam neporodi v nejakej dohladnej dobe... 😖
no moze byt ze ti tam dojde zachranka pre nu
alenkam a otazka je ktora?volako ju nemozem najst? 😀
kathi ze asi medzi riadkami 😀
kathi76: dakujem. no som sa tu zjavil len tak necakane!
lenok: tak pochvala ti, papat? mangelka urobila vynikajucu svieckovu na smotane.....
no pomali zacina panelak, odsudene mafstory, tak ja sa lucim
prajem prijemny vecer!!!
Juko, tak ma cakaj 😉 aj ja som chcela robit svieckovu, tak ale co sa budem trapit, ked je u vas navarene, nie? 😀
silvika dik, mas to u mna... 😉
jurko a nas nepozyvas? svieckova je moje the best,,,by som nic ine nemusela jest 😝
panelak zvladam aj pri vas 🙂
Pusi ešte neprišli, čakám každý deň ako na deň súdny 😀
Alenkam no odvaha kolegyňa 😠 By som tak neriskovala....
Kočky som písala mužovi že ma chytila panika ako budem zvládať dve deti (dnes je malý ako čert tak ma to tak chytilo) a odpísal mi že aj on sa bojí, lebo že už teraz je toho na mňa veľa... povzbudenie, že? 😠 Ach chlapi 😀 Sorry Juko 😀
am, to vies.. hrozne jej kleslo brusko.. sme jej dnes dohovarali.. sla domov okolo pol druhej, ale zajtra zase na siedmu pride... ☹
neboooj.... da sa ja dve deti... zvladli to ine.. zvladnes aj ty... 😎 mozno budes menej prispievat na konika... 😀
čauko som tu len na skok, mne sa dnes snívalo že sa narodil chlapček a že odo mna drahý odišiel lebo sa mu nepáčilo vela roboty okolo bábatka 😢
a inak som sa do knihy za celý den ani nepozrela 😕 😅 najskôr som robila palacinky a potom som bola taká unavená že až a ked som si dala chlebík na olovrant tak je mi od vtedy zle 😕
ahojte nestíham Vás dočítať som tu len na skok hádam zajtra stihnem, keď drobec zaspí cez obed.
som len chcela, že som bola na tej endokrynologií---strašne veľa ľudí tak som šla za sestričkou- samozrejme všetci pozerali na mňa no čo už..
Vysvetlila jej, čo je vo veci a ona pozrela na tie moje hodnoty a chytila sa za hlavu, že strašne vysoké na lieky..zobrala mi ešte raz krv a v utorok tam mám isť zase objednala ma na presný čas tak aspoň niečo pozitívne. Jaj a pýtala som sa či to može mať súvis s tehu a ona, že ani nie...že vačšinou vtedy to býva ok.
potom sme išli domov a mne prišlo tak zle v aute ledva som domov prišla a hneď to bolo po dlhej dobe zvítanie s misou..len len som to stihla. som myslela, že výťah pokrstím no horor ☹ a teraz mi tiež nieje moc dobre tak pojdem buva....
Ahojte, ja mam pravidelne objatia s porcelanom, v priemere 3xdenne, uz ma vsetko boli...dostala som sice cipky, ale nepomahaju. Od vcera mam zvlastne bolesti v brusku, som z toho dost nervozna. Zajtra idem na kontrolu k doktorovi, tak som zvedava, co mi povie. Mal by mi brat aj krv (este mi doteraz krv vobec nebral - co sa mi zda zvlastne), tak som zvedava, ako zajtra pochodim.
Prajem Vam vsetkym pekny vecerik.
kati neblázni práveže si tam peknučká 😉
u nás tiež veselo, som večer dostala do brucha také strašné kŕče, že sme zvažovali pohotovosť, ale reku počkám či to do hoďky neprejde či to nie je len trávenie, tak som v rámci možností pocvičila, potom ma prehnalo a už je ok, ale vystrašilo ma to dobre a ani som nič také bruchabôľové nejedla, ale aj tak som už zvedavá na pondelok či bude všetko ok
mobilo tak daj potom vedieť ako si dopadla
u nás večer aká showka bola malá našla v práčke odpadnutý veľký gombík z jej bundy a začala si ho strkať medzi polovičky , rehúňala sa a hovorí nám "to mám čípku" a držala až sa jej riť triasla, behala a rehúňala sa, sme sa skoro po zemi váľali a tá behala s ružovou maxi gombičkou 😀
ja k tomu porodu este,ze ked som rodila tak ku koncu som uz nevladala tlacit a to si len pamätam,ze mi sestricky tlacili brucho a doktor vytahoval malu.vazila 4490 g a vsetci sa cudovali ako som mohla normalne rodit a to som pribrala 10 kg 😕
Spiru...panecku, a to si ju cim krmila v brusku? Brala si nejake vitaminy? Tak to by mna isto roztrhlo :-O
spiruanka, ty si hrdinka dnesneho dna. Tak to si mala riadnu babu. Moj chlap je riadny maco asi taky ako Juko, tak len tajne dufam, ze ja take babatisko velikanske nebudem mat, bo ja som taka stuplica

tak to nebola tá moja, ale vraj tam je aj jedna taká mladá celkom dobrá, tak to možno bola ona