Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
no a moja zenuska dostala chut na cernohorsky rezen.. tak a podme ze do restiky!!!!! 😎 no len dufam medzy tim nedostane chut na pecenu klobasu ako minule potom podme ze nikema k vode!! 😎 pekny den na obzore. mozno aj na ryby este pojdeme dnes!!!! 😀 😀
prajem vam zatial prijemny dnik. 😅
ros magdalenocka má pravdu to sa berie že si v 13-om tt. keď máš 12 a voľačo, keď už začneš celý 13-ty a voľačo to sa berie že si už v 14-om týždni v poradí
pusinqa: blava je zbytocne strasne draha, preto radsej HU alebo A !! 😒 alebo fakt ze NR no este treba zistit od NR-iek kde presne sa najdu tie obchody!!
ja inak robim ked robim! to sem asi nenapisem ale pracujem v obalsti sluzieb !!! 😝
ros, naozaj to tak je... 12+0 je prvy den a 12+6 je siedmy .. 12+7 nie je to je uz 13+0.. a ked mas ukoncenych 12+ tak to znamena ze si uz v trinastom, dobre to ukazuje, neboj nic 😉
juko, mne este ked chutilo jest tak mi muz musel o 10 vecer ist kupit cheese do mekaca.. ved to je normalka u nas teraz, ale asi si sa uz zmieril
Zdravicko... veduce a veduci 😀
Taaak... ja vysmaata jak to lecoooo 😉
Citajte spravicky... nase..
Meranie je suprove, v zatylku doki nameral len cca 1 mm... takze v poradecku sme, velke/y sme cca 7 cm, citronik bol kludnucky, asi spokojne spinokal po sosovicke 😀 😉 hlavicku tiez meral a povedal, ze oki... mozem uz aj oficialne cestovat a teda sa asi dotehnim k rodicom aspon na tyzden... 😀 Pribrali sme 4 kg, takze nove gate sa uz moze len natahovat, tlak 110/75, moc oki, a fotecka na svete...
23.4. ideme na krvicku, nieco na Downa a dalsia poradna az 14.5. 😉
Som najstastnejsi clovek pod slnkom, a vsetky Vas vyboškavam... postavte sa do radu 😉 😀
lenok no super... uz aj stojim v rade s licom otrcenym 😅
Bamb... smusik... si prva... 😉
lenok: ze by vybozkavat nem prsoim ale tesim sa stebou!!!!! 😀 😀 😀
tak teraz ta asi nem budem tirat s mojimy otazkami .. no sak nabuduce!
aj ja scem
spiruanka a počas materskej teda nemusíš prerušiť živnosť, že? až počas rodičovskej, nie?
rosanar.. ale ved ak mas 12+1, uz to mas zacaty 13tt predsa... 😉
Pusi.. nastav liiico... taaaak... cmaaaq... 😉 😀
Juko... mas otazky? Naaa, sak daj... popasujeme sa s nimi...
sa s tebou lenok tešákujeme
ja mám dnes vyhľadávací deň, som našla že
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/miculienka/a...
ak by ste niečo také niekde videli, počuli a tak pri zháňaní výbavičky dajte vedieť, lebo ja mám dilemu nie s postieľkou, ale s vaničkou a toto by nám vyriešilo celý problém, len kde také nájsť 😒
lenok zo sridieeeečka gratulujem a tiež stojím v rade aj s mojím podnájomníkom 😎
tak môžeš ísť nakúpiť, to čo si si slúbila, ak budú dobré výsledky 😉
Ahojte 🙂
Dostala som sa ku vám až teraz a vás prelúskať, fú, ťažký oriešok 😀 My sme dnes boli v škôlke pre rozhodnutie a dopadlo to tak že od 1.2.2011 máme doma škôlkára, tak sa teším 😵
Pusi Julinka je asi riadne číslo 😀 😀 😀 A ďakujem za povzbudenie, ja len že malé bude mať nejaké 4 mesiace keď Majko pôjde do škôlky tak dovtedy sa budem mať čo obracať 😒 Ale tak hádam aj Majko mi pomôže a už pri druhom budem dúfam vedieť čo a ako tak to dáko zvládneme 😅
Alenkam rýchlo sa vylieč 🙂
Svet to nemyslíš vážne? 😕 Asi by ma piclo 😠
Únava je aj moja verná spoločníčka 😀 Čokoláde občas neodolám ale potom ľutujem lebo mám po nej blivno v ústach ešte tri hodiny 😝
Lenok gratulácia k úspešnej poradni, teším sa s tebou 😵
Inak mňa asi tretí deň občas, hlavne keď dlhšie sedím tak reže v brušku, neviem či ma to len tlačí brucho alebo čo a potom vždy lietam na WC, dúfam že je bábo ok 😒 A dnes som tak matne cítila niečo ako pohyby, skôr také akoby bábo zatlačilo na bruško a uvoľnilo 🙂
amadora... tak gratulíren, že máš dom škôlkarika 🙂
lenok... a robil sono už len zvrchu?
Renatka ďakujem pekne 🙂
amadora gratulujem ja chcem dat syna neskor do školky uvidíme ako to zvládnem s dvoma ale so synom som si prežila svoje takže pokiaľ nebude ako on zvládnem ľavou zadnou..dúfam 😝
vy toho tolko píšete ja nemám šancu dooeda sme boli vonku teraz buva ..začalo sa tu mračiť dúfam aspoň pršať nebude
am tak super že po troške "pohybujete"
lenok juko už má príjemnejšie starosti ako ti dávať otázky už voľakde tlačí rezeň 😀
dajme si anketku keď nechcel prezradiť čo môže robiť v oblasti služieb? vojak, SBS?
lenok krásna kytica 😉
ros vidis ani si nevedela a uz si o tyzden dopredu, to potesi 🙂
lenok super, sme radi....je dobry pocit vidiet krpca a vediet ze je vsetko ok...a termin ti nechal ten isty?
Reni... Ama... cmuky, cmuk 😉 dakujem Vam baby... vsetkym... aj Jukovi... 😉
Reni... robil mi odspodu... slabo videl cez bruseno... meralo sa mu tazko, takze tak... ale nabuduce uz len zvrchu, povedal... A Cecilke som dvihala telefony, ked brala babam krv... to si uz zazila? 😀 uplne sialena dnes bola, aj zvonenie na mobile som jej nastavovala 😀
spiruanka nestraš, že druhé býva tažšie ako prvé veď to už nerozchodím 😅 ja dúfam bude ľahšie taký malý drobec čo za chvíľku výde 😉
Lenok supeeer, tešíme sa s tebou 😅 😅
Jeee ty už si 4kg+, ja závidííím. Ja u toho dokiho furt 0+, asi má pokazenú váhu 😉
Mobilo.. diky, kupila som si v Lidli, kvetinky mali zlacnene na 0,99 EUR, tak som si chmatla hned dve... oranzove gerberky a zltucke tulipaniky 😉 juj, krasne su.. ale pre mna by dnes bol krasny aj bodliak 😀
Magdalenocka, termin nezmenil, povedal ze taky 14tt... ale to sa este bude upravovat podla mna... 2 tt tam lietaju uz od zaciatku... 😉 😀
Pusi... ked je na nete, tak len asi nejaku kanclicku ma.. mozno spojar 😉
lenok musím aj ja íst pozriet do lidla, teda pokiaľ tam so synom dorazím, lebo on miesto behania buď beží alebo rozpráva 😅 😅 šintrisko moj 🙂
Megi, Peta... aj vam cmaaaqy sendujeeeem... 😉
inak mna dnes preháňa 😒 a ráno som bojovala s myšlienkou íst zvracať neísť zvracať nakoniec som predýchala....syn už keď sa pozrie na wc tak vždy sa ma spýta: grsi? zlatý že?

juko si ma s tou blavou "potešil", ale šak keď nič nebude skočíme niekedy do NR, mužík sa aj zblázni 😉
a ty inak čo robíš keď robíš?