Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
no idem ja prádlo prevesiť dovnutra balkóna ak bude v noci pršať nech nezmokne...spracem po drobcovi hračky umyjem, nakrémujem a idem do hajan 😉 😉 😉 zajtra bude snáď lepšie dobrú nocku
Nanu, ten olejcek Hipp neviem zohnat v polke Nr, tak som to vzdala a kupila si levandulovy olejcek Johnson/ 2,39 eur, a som nan tak nadrzana, ze mne po nom staci aj taky poranny orgac bez styku 😉
no som vás prelúskala baby a teda vám poviem, toto je horšie ako "receptár na nedeľu", 4 strany len o jedle 😀 😀 😀
ďakujem vám za gratuláciu ku škôlke aj k pohybom 😵
inak dnes mi prišli tie tehu kraťasy, tak sa vytešujem, sú perfektné a hrozne pohodlnučké 🙂 len ma moja mama zaklincovala keď som jej poslala fotku kde ich mám oblečené že či už idem rodiť, že mám obrovské bruško 😅 😀
Ama, mamy tomu prd rozumeju 😉 ked nas ony nosili, furt boli stiahnute v hroznych diolenovych satach, pripadne kvetovanych satovkach 😀 ja si tiez tie moje new drahe mamarifle neviem vynachvalit, cely den som v nich bola 😀
😀 😀 😀
Krasne ranko sa vam praje dievcata!
ako dnes je sobota no vela vas tu nebude asi!!
ahojte 🙂
Lenok no ide o to že mám fakt veliké bruško na 4. mesiac 😅 Mám 95cm v obvode, tam kdesi kde bol kedysi pás 😀 😀 😀
Juko aspoň nebudeme mať toľko čítania 😉
Ľudia ja od včera mám hot-dogovú mániu, večer som zožrala 2 a 2 dnes na raňajky 😝 😀
Dobre ranko vsetci co porabate? Urcite doma a rozpravocky 🙂 ze?
amadora: tak to je pravda 😀 , ale potom sa len nudim, na dnes som mal ine plany ale zenuska musela este do roboty a tak ako vzdy nudim sa!!! a aj na vareni eje este skoro! a ja neviem spat 😎 😎
Amadora no to mam aj ja taky problem,ze mam velke brusko na 4mesiac a lekarka mi povedala,ze to nevadi,ze to su hormony.
tinkarisko: jasne ved ide sissi!! 😀
Juko no ale to nepozeram 😀 😅 to sa mi moc nelubi
za chvylu bude kacerovo .....
Bre ranko, particka.
Na ranajky bundas kenir /chlebik vo vajicku/ a kakavko, na obed palacinky a na vecer uvidime. Nemienim stat celu sobotu pri sporaku 😝
Dnes nas bude veru poredsie, ale ak bude prsat, ako hlasili, mozno sa tu opat namnozime 😉
Krasny dnik vinsujem
Juko no to je lepsie 😀
tinkarisko: hi hi 😀 aj ja to mam rad!
lenok: na ranajky bolo kabanos na obed ražniči sa posnažime kym mangelka je v robote... uvidime co sa z toho vykluje na koniec 😝 😝
Tak vidim,ze je to sabe tak idem nieco robit teda. 🙂 Tak si potom piseme papapapapapa
matamisi ze ony su nejake friske a ked budeme rodit tu bude asi 1000 stran 😀 😀 😀
ja trdielko mala som predchzadzajucu stranu ale aj tak nestiham vas citat... 😀
askorka ja to typujem tak na 4. temu, kym sa prepracujeme do oktobra 😀
cryonae no veru.... 😀 😀 😀 ked to takto bude pokracovat 😀
no tak uz chyba len 812 stran.... 😀 malickost teraz este vela chodi do roboty a podobne ale ked sa bude doma bude tak nuda tak to bude frcat..... 😅 😅
juko no to neni vela 😀
stojdulka no ja som chcela vaničku na vaňu, a potom som zistila že máme rohovú tak asi budeme musieť niečo také ako si našla ty, celkom pekné, pošli link ak môžeš 😉
jankaa a ty buď rada že môžeš zatiaľ oddychovať pri dvoch sa potom budeš mať čo obracať 😎
renatka mám inak nový rekord už 3 noci síce vstanem štandard o pol tretej ako na budík ale len cik a spím, ale začala som si dávať prvú večeru s rodinkou spolu a druhú sama normál porcia o deviatej večer a kúsok to pomáha 😝
mno zacalo sa to: 2010. 24. jan o 18:50 teraz je : 10. apríl. 08:51 😅 😅 😅
no treba si svihnut!!! 😀
ale to sa rozbehne ked sa tu zbehneme!!! uz pisem ako zena pane Boze 😝 😝
jako no hej to si treba svihnut.... 😀
sorry napisala som jako malo to byt juko 😀
aha jako juko 😀 😀
juko 😀
pusinqa mi máme po vaničku po Philipkovy 😉

nanulik ja som sa pri synovi natierala olejčekom pre bábetka nivea je tam písané, že aj prevencia proti striám a neurobili sa mi vobec 😉 a je lacnejší myslím okolo 4 eura to sa mi zdá veľa 10 eur