Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
mobilo ako si písala s tým pôrodom my sme tiež išli okolo 7-ej večer ja od nedorobených očiek ale mala som len také bolesti ako keď máš Men. že pre istotu skontrolovať, sme si boli istí že prídeme späť, lebo od naštudovaných kontrakcií to malo ďaleko, aj nález bol len začínajúci, len hmla ako sviňa, ja som normálne chcela ísť domov, mm že on nejde v takej hmle, akurát mala službu ale lekárka čo sme s ňou boli dohodnutí na pôrod tak nás nechala v nadštandarke na noc spolu že ráno uvidíme ale asi nás pustí domov, o druhej ráno mi už nebolo všetko jedno každé 2-3 min. bolesti, ale sestrička zmerala že to ešte nie sú kontrakcie, ale lekárka ma kukla že o čosi to pokročilo a šupli nás na čakačku, tam o 4-ej ráno už prituhovalo, reku volaj ju, mm že nie šak sme s ňou boli pred dvoma hoďkami, že povedali že to ešte nie sú kontrakcie, že je to ešte na pár dní, tak som ho potom vyslala hľadať aspoň sestričku, na Silvestra ale nikde nik, došiel sám, potom došla asistentka kukla nás a nič, tak sa jej mm pýta že čo a ona že: "ideme rodiť" ako keby sa nechumelilo, a ja som bola v tom že také bolesti budú ešte 2 dni a o pár minút už bolo hotovo o pol piatej sa narodila. tak som vlastne asi nemala za celý pôrod podľa nich ani kontrakcie 😀 ale mne sa tiež zdá že to išlo rýchlo
askorka vaničku máme aj my, len ako kúpať v tomto novom byte bude dilema 😒 , do kúpelňe sa nezmestíme a v kuchyni máme len sklápací stôl ale tam to nejako vymyslím 😉
ahojtee a dobréé ránko 😀 ...tak pomenila som zase tabulku a podoplnala tých čo mi napísali IP....dalšie zmeny píšte do IP 😉
pusinqa jaaaj neboj dobrych ludi sa vsade vela zmestii 🙂
rosannar ahojceeek 😀
juko aj ja chcem takeho muza ktory by mi navaril 😉 ale ja maaam takeho napoli on vie jedine objednat pizzu a kupit nieco uz spravenee 😀
ros vďaka
my sme dnes začali 13-ty týždeň 🙂
pusinqa tak gratulujem 🙂
askorka23 : ale tak nie som jediny!! 😉
no vidis ale tvoj muz vie objednat fantasticku pizzu a kupit nieco vynikajuce.. on je vtom dobry neeeee 😀 😀 ved toj to iste!!
pusi... 13nast, panboh pri nas 😉
juko no ale mohol by sa posnazit neee? 😠
lenok dobre si to povedala 😎
askorka23: ja neviem 😀 vies zatial som est elen tehul muž !!! 😝
lenok: dobreeee 😎
cafte, cafte, ja som uz od 7 hore, ale nevedela som sa vyhrabat z perin, vonku je hnusne, mm mi usiel na vyjazd a predpokladam, ze sa neukaze zase cely den...este ze mam fotku 😀
no a k tym bruskam, tak ja som merala obvod pasu pred tyzdnom, to bolo ze 96 cm
sak nam uz to bruseno zacina zavadzat aj pri tutu-mutu
manee: ze dobre ranko!!!! 😀
pusinqa presne mne tiež stále nič, nič a potom zrazu, že ak chcete zavolajte manžela ide sa rodiť a chudák skoro nedobehol--prišiel biely ale zvládol 😅 😅
dobre, dobre, viem si predstavit aj lepsie....ranajky som za 10 minut videla 2x, uz zase....ci este stale? dokedy? 😖 😖
dnes mi zase neni moc dobre idem rýchlo variť ..ešte aj to počasie je škaredé 😝 😝
manee: hups 🤐 ze neprijemne!!!! nechcel by som 😀 😀
neboj, po troch mesiacoch by si si zvykol. A vy doma nemate takeho tehu- 😅 radosti?
manee 😀
manee: ako kedy 😀 ale uz su na ustupe.... uz len malo kedy!!! 😝
Manee ja som také radosti mala včera, vošla som s malým do Lidla na nákup a zrazu mi ostalo sakra blivno, len som obzerala ktorú prázdnu krabicu schytím ak to neprejde 😀 Rozdýchavala som čo to dalo, aj cestou domov v aute. A doma som sa rýchlo bežala vyobjímať s WC misou 😀
Mne je dnes nejako hrozne smutno, normálne som nanič ☹ Neznášam keď je manžel preč cez víkendy. Neviem, cez týždeň mi to príde nejako inak ale víkendy neznášam keď sme sami ☹
amadora: no ved ja sa so zenou vidim strasne malo!! ☹
aj teraz ona je v robote a ja poobede odchadzam a pridem len v pondelok netesi ma to lebo je sama doma a ja nemozem byt pri nej keby nieco .... ☹ ☹
no dobre drahi moji, idem ja volaco porobkat
a amadora, ak ti bude privelmi smutno, tak sa pritul k synkovi.. 😀
Palacinky hotofka, Nanu, dik za inspiraciu 😉
Idem si uvarit Caro, vylozim nohe hore a pockam na mangela. Snad skusku bude mat uspesne za sebou 😲
inak, aby som sa furt nestazovala, tak nase tehu ma aj vyhody, mam lepsie vlasy aj plet 😀
a nemusim chodit do prace.....

ok 😎
mal by som uz ist varit.... ale nesce sa mi!_!!! 😲 😲