icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

tinkarisko
10. apr 2010

Ahojte tak a som tu zas 😀 😅 Co je nove?

lenok
10. apr 2010

Manee, nemusime, ale ten zarobeny obnos mi fakt neskutocne chyba ☹

Tinka citaj, dozvies sa 😉

manee
10. apr 2010

ja som ochotna obetovat tie prasule. Hlavne, ze som tehu 😀 😀

lenok
10. apr 2010

Ved nie je o com, len je trooosku tazsie 😉 ale ooovela krajsie 😀

manee
10. apr 2010

tak, tak

askorka23
10. apr 2010

amadora 😖 nic prijemne

lucinuska1
10. apr 2010

Ahojte, mate nejaka skusenosti s mierne krvavym vytokom pocas tehotenstva? Otalam, ci ist na pohotovost, alebo nie.. Nechce sa mi zostat v nemocnici... 😔

askorka23
10. apr 2010

lucinuska no pre istotu chod ja s tym nemam skusenosti 😉

matamisi
10. apr 2010

lucinuska....ja ked som mala hnedy vytok pred mesiacom a nesla som hned doktorovi len som mu volala a on mi povedal okamzite do nemocnice mam ist,ale ja som vecer nechcela ist tak som isla az na druhy den a dobre mi tam vynadaly,ze ci som normalna ,aby som prisla tak neskoro... 😔 povadaly ked je vytok hnedy tak sa ma ist okamzite k doktorovi... 😝
v nemocnici si ta nenehaju ak nemas silny vytok...tak radsej chod,aby bolo vsetkov poriadku... 😉

amadora
10. apr 2010

Lenok veď ho stále cmučkám a objímam chudiatko moje 😅 😀 Ale tak je to iná láska a ten partner chýba 😒 Je preč už piaty deň a ešte minimálne dva dni bude ☹ Neznášam tú jeho robotu 😠

amadora
10. apr 2010

Lucinuska okamžite choď!!! Nemusí to byť nič vážne, ale keby nebodaj bolo a ty to zanedbáš tak si to budeš vyčítať celý život. Držíme palce!!!

askorka23
10. apr 2010

lucinuska presne baby to dobre povedala budem drzkat palce 😉

juko25
10. apr 2010

No ražniči sa uz pecie!!! kym pride mangelak bude to mat hotové 😀 😀
ja som ale sikovnýýý !!!!! 😅 😅 len som zabudol tak poslit ........ 😉

amadora
10. apr 2010

no my máme už špagety s morca-dellou v brušku, jeden drobec spí a ja s druhým drobcom pôjdem tiež o chvíľu 😀 a poobede sa zobudím a bude mi na tyčku, paráda 🙄 ale čo narobíme... len dúfam že tie špagety nepôjdu von, to by nem bolo moc príjemné 😀

askorka23
10. apr 2010

amadora tak spinkajte aj moji spia 😉

manee
10. apr 2010

ahojte, poculi ste, co sa stalo v Rusku? Havarovalo lietadlo s polskym prezidentom....tragedia. Vsetci na palube zahynuli. Pokoj ich dusiam...

amadora
10. apr 2010

Manee pozerala som to, aj v TV aj na nete. ☹

mata2121
10. apr 2010

Ahojteeee,

ja som celú noc rozmýšlala nad palacinkami, taku chuť som na ne dostala 😀 Ale už sú aj v brušku, mňam 🙂 TAké dobré so šlahačkou a čokoládkou a k tomu som urobila kyslú zemiakovú polievku. No dnes som so sebou spokojná veru.

Inak u nás svieti krásne slniečko, ale vonku je zima teda a vetrisko fučí, no hrôza.

mobilo
10. apr 2010

lucinuska mne doktorka povedala na začiatku tehu: ak budete mať hnedý, ružový výtok alebo krvácanie hneď do nemocnice 🙄 tak by som radšej šla

manee
10. apr 2010

lucinuska, ako nahle sa objavi zafarbeny vytok, okamzite treba ist. Nic to nemusi znamenat, ale moze to byt aj otazka zachrany zivota. Dufam, ze ti to dobre dopadne a drzim silno prsteky

askorka23
10. apr 2010

manee hej vsetci o tom hovoria vsade kam prepnem tam su but titulky alebo mimoriadne spravy veru tragedia 😔

nanulik
10. apr 2010

ahojte ludkovia no čo aj som vám chýbala 😀

už som doma zo školy. mali sme ráno tu skúšku. niečo som napísala a podla knihy by to malo byť dobre. zázračne som si na to spomenula 🙂

mata 2121 aj my sme mali palacinky a kyslú zemiakkovú 😀

nanulik
10. apr 2010

ja som sa na vás tešila a tu nikto. fnuk 😖 kašlete na mna 😖
idem si pustiť simsa 😕

askorka23
10. apr 2010

nanulik ale nie ved je tu nejako prazdno veru 😉

ikon
10. apr 2010

ahojte,

hlásim prvé pohyby 😉 začali včera večer, ked som ležala - také riadne (už týždeň som mala také vlnenia v bruchu) a dnes ich už cítim aj počas dňa, nielen keď ležím, ale aj keď chodím....jupí

lenok
10. apr 2010

Ikooon, supis pupis, radujem sa s Tebou 😉 mne sa drobec ohlasil na Velky piatok, odvtedy je tisko 😲

cryonae
10. apr 2010

hello kocky,
ja uz tiez par dni citim pohyby babatka 😵 😵 najskor som si nebola ista, ale uz som, je to uuuuuzasneeeeeeee, velmi sa z toho tesim 🙂
inak neviem, ci ste sti vsimli, ale po kekse ked mate paradny orgazmus, tak maternica uplne stvrdne a mozete si ju krasne prehmatat cez brusko, ja to milujem 😵

ta polska tragedia je strasna 😢 normalne som slzu vyronila pri kazdych spravach

lucinuska bola si v tej nemocke???!?!

askorka23
10. apr 2010

cryonae no tak to je tragedia 😢 a ti politici maju aj deti a ked si predstavim ze sa budu pytat kedy pride tatinko?ta je mi do placu ☹ ☹ ☹

cryonae
10. apr 2010

tak nad tymto sa snazim nezamyslat, lebo mi rovno drahy moze priniest za kybel vreckoviek

askorka23
10. apr 2010

cryonae hrozna tema 😢 sup zmenme temu 😉