icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

tinkarisko
10. apr 2010

Ahoj cryonae to uz v 15tt citis pohyby? 😀 Tak to aj budem za tyzden citit? No to je super potom.Aky je to pocit? 🙂

askorka23
10. apr 2010

tinkarisko no aj mna to caka zachvilu 😀

askorka23
10. apr 2010

Baby uz sa blizime k 200-tes strane 😀 😉 🙂 😎 😵

cryonae
10. apr 2010

tinka je to take zvlastne jemnulinke.... obcas to citim ako take tukanie na maternicu a obcas ako jemnulinke zatahanie za maternicu 😵 😵 citim to hlavne ked sa nehybem
jaj uz sa tesim, ked bude drobec vacsi a zase bude mat stikutku 😀 tomi mi v brusku prestikutkoval polku tehotenstva 😀 😀 😀 kade sme chodili tam sa mi bruseno natriasalo 😀 😀 😀

tinkarisko
10. apr 2010

Ahoj askorka23 no a to myslis ze to uz fakt budeme citit uz? No ja som zvedavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. 😅

askorka23
10. apr 2010

cryonae 😀 no pri Sofinke som pohyby citila 15+3tt a pri Philipkovi 16tt. 😉

askorka23
10. apr 2010

tinka no uvidime 😀 ja som taktiez zvedavaaa 🙂 🙂 🙂

cryonae
10. apr 2010

ja uz sa na to tak presne nepamatam, ale tiez to bolo urco najneskor v 16tt 🙂

tinkarisko
10. apr 2010

cryonae no tak to sa tesim. 😀 No to sa neviem dockat.A ty si odkial ked sa mozem opytat? 😀

askorka23
10. apr 2010

cry 😀 ja som nedockavy cloviecik 🙂

tinkarisko
10. apr 2010

askorka23 no tak to aj ja som zvedavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uz

matamisi
10. apr 2010

ahojte...aj ja uz asi tak tyzden citim niekedy take bublinkovanie-steklenie v bruchu...hlavne ked lezim v klude vecer.... 😵

tinkarisko
10. apr 2010

astorka a tebe uz povedali ze co budes mat?To uz aj mne mozu povedat? 🙂 Ja idem 14.4 na UTZ tak som zvedavaaaaaaaa

askorka23
10. apr 2010

tinka ja som bola na genetone ci ako sa to vola 😉

cryonae
10. apr 2010

tinka ak budes mat stastie a babo exhibicny den, tak uz je to vidno 🙂

ja som z kramarov momentalne, ale original z dubravky

askorka23
10. apr 2010

baby uz idem lebo za zamotkam 😀

renatka9
10. apr 2010

ahojte bambulky, ja sa hlásim až teraz, lebo dnes od doobedia pomáham na tej svadbe. až teraz ma maminka s mojim mangelíkom nasilu poslali oddychovať, aby som sa šetrila. privítanie som zvládla v pohode a všetkým sa páčilo, že ich víta taká bruškatá budúca mamina 🙂 aj som si nachystala na ženícha, také dve prekvapenia, ktoré nikto nepoznal, takže to nemal také jednoduché so zametaním. inak mimochodom nevesta bude mať v júli bábo, takže sme tam stáli dve bruchaté oproti sebe 😀

no a potom som pomáhala s drobnosťami, ale poviem vám, že mi ide odpadnúť chrbát a nohy si necítim, tak teraz oddychujem a o pol jedenástej ešte raz pomôžem a idem spinuškať, lebo zajtra zase ideme kamoške na oslavu, lebo jej malá mala narodky, takže náročný víkend.

inak včera si u nás chystali mladomanželia balóniky a jeden im tam praskol a ja som sa tak strašne zľakla, že ma až na ľavom boku začalo tlačiť a trošku pobolievať, aj som sa veľmi začala báť... ale vtedy som zase ucítila pohyby . 😅 je to úúúžasné, také šteklenie a hladenie (alebo bublinkovanie, ako to lenok a matamisi nazvali) 🙂 nádherný zázrak.

inak ešte akurát dnes odpadol môj dedko, on už je 27 rokov nevládny, lebo ho zrazilo auto a dnes skoro skolaboval, ani mi to nikto nechcel povedať, len môj ukecaný ocino sa predo mnou preriekol, tak ma to dosť vzalo, ale musím myslieť pozitívne, lebo drobček sa musí u mňa mať dobre...

inak prajem vám príjemný zvyšok večer, nech drobčekovia vo vás sladko spinkajú a rastú do krásy

😉

mobilo
10. apr 2010

ahojte išla som uspať syna a uspala som aj muža..tak som teraz sama 😅
ja som syna tiež cítila skor a teraz sa mi tiež zdá, keď napr. sedím a mám trošku stlačené brucho také bublinky 😉
aj moj syn mal stále v brušku čikutku a zostalo mu to aj keď sa narodil 😉
no idem ja do postieľky za mojími dvoma chlapmi pekný večer a dobrú nocku

amadora
10. apr 2010

Ikon gratulujeme 🙂

Cryonae aj náš pravidelne štikútkal, už som aj na to zabudla, si mi to teraz pripomenula 😀 Hádam každý deň navečer sa mi vždy brucho natriasalo 😀

Ja tie pohyby cítim druhý či tretí deň, občas také zatlačenie na maternicu a občas také "zaklopanie" 😵 Už aby to mohli cítiť aj tatkovia 🙂

Renatka tak zajtra celý deň poctivo oddychuj 😉 A s dedkom ma to mrzí 😒

pusinqa
10. apr 2010

manee ako vankúš?
inak ja mám posledný týždeň kŕče v pravej ruke, to som nezažila, kebyže v nohách ok, dám magnézium ale len v pravej ruke. nemáte niekto tiež kŕče aj v ruke. ja sa v pondelok opýtam, som zvedavá čo mi povie 😒

renatka9
10. apr 2010

jaj ikon aj ja gratulujem a teším sa, kedy už aj ja tak intenzívne budem cítiť 🙂

amadora, jasné budem sa snažiť oddychovať čo najdlhšie, len keby tá oslava zajtra nebola... ale čo už, hodinku-dve si tam odkrútime a ideme domenkov oddychovať...

pusinqa aj vy už máte vankúšik? ja ho používam asi od nejakého 8.tt a je to super, ale celú nos nikdy na ňom neprespím lebo ho zhodím z postele a vymením za mangelíka 😀

juko25
10. apr 2010

No nazdar, nazdar!
Dnes ste ti zase dost popisali!!!
Prajem peknu noc a prijemne stavanie!
Aj tak tu budem prvy!!!!!

renatka9
10. apr 2010

a ja druhá 🙂

juko25
11. apr 2010

No tak ze krasne nedelne ranko vam prajem!

Dufam kazda vyspinkana do ruzova!!!!!!!!

nanulik
11. apr 2010

bré ránko ludia
renatka prepáč ale som ta predbehla 😀 , ved včera som bola v posteli už o ôsmej 😀

práve som si urobila na ranajky rybičkovú nátierku a čierny čaj. mnam 🙂

amadora
11. apr 2010

ahojte 🙂

no dnes teda ohromné počasie 😒

ja som sa ešte pred spaním dobre vynervovala lebo sused si o 22:20 zmyslel opravovať motor na aute a túroval, túroval čo to dalo 😠 😠 😠 zlý sused je horší ako vred na zadku 😝

nanulik
11. apr 2010

amadora ja by som vyšla von a povedala mu. alebo oplieskať nejaký klúč o hlavu 😀
ked som bývala u našich tak sa susedia rozhodli večer o jedenástej malovať a v garáži miešali farbu vrtačkou, normálne sme im išli povedať že nech si aspon dvere zavrú, ale potom prestali

aj tu je škaredo, nebo je úplne sivé 😒

tinkarisko
11. apr 2010

Juko no dobre ranko. No este by sa dalo spat ale pes ma zobudil.

juko25
11. apr 2010

No tak pekne!
Ale aj u nas sa uz tak zatahuje asi bude fakt prsat!!!! Nechcem dazd, ne mam to rad!

lenok
11. apr 2010

Bre ranko, krasosky a krasos 😉

Tak aby mi luto nebolo, byvanie v 11 poschodovom panelaku je doooost o nervy....
Uz od pol 8 sa tu v kazdom druhom byte klepu rezne, tak mam nervaaaa 😠
Ked sme my byvali v bytovke, rezne sme vzdy klepali den vopred, aby sme nikoho nezobudili vo vchode, a teraz naaa.... tu maaas.. a aby ste seccci vedeli, ze dnes budeme zrat rezniska....a hned ich hadam vyklepem aj 20! 😠 😝 co su totok za ludia? 🙄

No, ale spinokalo sa mi jak v bavlnke, az na ten moj plny nos... vraj mam alergiu, som sa docitala, len sa tak este dozvediet, ze na koho alebo co?? 😕

Snad sa dnes nerozprsi, dame s drahym spacir aspon po parku... 😉 🙂