Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
tinkarisko no aj mna to caka zachvilu 😀
Baby uz sa blizime k 200-tes strane 😀 😉 🙂 😎 😵
tinka je to take zvlastne jemnulinke.... obcas to citim ako take tukanie na maternicu a obcas ako jemnulinke zatahanie za maternicu 😵 😵 citim to hlavne ked sa nehybem
jaj uz sa tesim, ked bude drobec vacsi a zase bude mat stikutku 😀 tomi mi v brusku prestikutkoval polku tehotenstva 😀 😀 😀 kade sme chodili tam sa mi bruseno natriasalo 😀 😀 😀
Ahoj askorka23 no a to myslis ze to uz fakt budeme citit uz? No ja som zvedavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. 😅
cryonae 😀 no pri Sofinke som pohyby citila 15+3tt a pri Philipkovi 16tt. 😉
tinka no uvidime 😀 ja som taktiez zvedavaaa 🙂 🙂 🙂
ja uz sa na to tak presne nepamatam, ale tiez to bolo urco najneskor v 16tt 🙂
cryonae no tak to sa tesim. 😀 No to sa neviem dockat.A ty si odkial ked sa mozem opytat? 😀
cry 😀 ja som nedockavy cloviecik 🙂
askorka23 no tak to aj ja som zvedavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uz
ahojte...aj ja uz asi tak tyzden citim niekedy take bublinkovanie-steklenie v bruchu...hlavne ked lezim v klude vecer.... 😵
astorka a tebe uz povedali ze co budes mat?To uz aj mne mozu povedat? 🙂 Ja idem 14.4 na UTZ tak som zvedavaaaaaaaa
tinka ja som bola na genetone ci ako sa to vola 😉
tinka ak budes mat stastie a babo exhibicny den, tak uz je to vidno 🙂
ja som z kramarov momentalne, ale original z dubravky
baby uz idem lebo za zamotkam 😀
ahojte bambulky, ja sa hlásim až teraz, lebo dnes od doobedia pomáham na tej svadbe. až teraz ma maminka s mojim mangelíkom nasilu poslali oddychovať, aby som sa šetrila. privítanie som zvládla v pohode a všetkým sa páčilo, že ich víta taká bruškatá budúca mamina 🙂 aj som si nachystala na ženícha, také dve prekvapenia, ktoré nikto nepoznal, takže to nemal také jednoduché so zametaním. inak mimochodom nevesta bude mať v júli bábo, takže sme tam stáli dve bruchaté oproti sebe 😀
no a potom som pomáhala s drobnosťami, ale poviem vám, že mi ide odpadnúť chrbát a nohy si necítim, tak teraz oddychujem a o pol jedenástej ešte raz pomôžem a idem spinuškať, lebo zajtra zase ideme kamoške na oslavu, lebo jej malá mala narodky, takže náročný víkend.
inak včera si u nás chystali mladomanželia balóniky a jeden im tam praskol a ja som sa tak strašne zľakla, že ma až na ľavom boku začalo tlačiť a trošku pobolievať, aj som sa veľmi začala báť... ale vtedy som zase ucítila pohyby . 😅 je to úúúžasné, také šteklenie a hladenie (alebo bublinkovanie, ako to lenok a matamisi nazvali) 🙂 nádherný zázrak.
inak ešte akurát dnes odpadol môj dedko, on už je 27 rokov nevládny, lebo ho zrazilo auto a dnes skoro skolaboval, ani mi to nikto nechcel povedať, len môj ukecaný ocino sa predo mnou preriekol, tak ma to dosť vzalo, ale musím myslieť pozitívne, lebo drobček sa musí u mňa mať dobre...
inak prajem vám príjemný zvyšok večer, nech drobčekovia vo vás sladko spinkajú a rastú do krásy
😉
ahojte išla som uspať syna a uspala som aj muža..tak som teraz sama 😅
ja som syna tiež cítila skor a teraz sa mi tiež zdá, keď napr. sedím a mám trošku stlačené brucho také bublinky 😉
aj moj syn mal stále v brušku čikutku a zostalo mu to aj keď sa narodil 😉
no idem ja do postieľky za mojími dvoma chlapmi pekný večer a dobrú nocku
Ikon gratulujeme 🙂
Cryonae aj náš pravidelne štikútkal, už som aj na to zabudla, si mi to teraz pripomenula 😀 Hádam každý deň navečer sa mi vždy brucho natriasalo 😀
Ja tie pohyby cítim druhý či tretí deň, občas také zatlačenie na maternicu a občas také "zaklopanie" 😵 Už aby to mohli cítiť aj tatkovia 🙂
Renatka tak zajtra celý deň poctivo oddychuj 😉 A s dedkom ma to mrzí 😒
manee ako vankúš?
inak ja mám posledný týždeň kŕče v pravej ruke, to som nezažila, kebyže v nohách ok, dám magnézium ale len v pravej ruke. nemáte niekto tiež kŕče aj v ruke. ja sa v pondelok opýtam, som zvedavá čo mi povie 😒
jaj ikon aj ja gratulujem a teším sa, kedy už aj ja tak intenzívne budem cítiť 🙂
amadora, jasné budem sa snažiť oddychovať čo najdlhšie, len keby tá oslava zajtra nebola... ale čo už, hodinku-dve si tam odkrútime a ideme domenkov oddychovať...
pusinqa aj vy už máte vankúšik? ja ho používam asi od nejakého 8.tt a je to super, ale celú nos nikdy na ňom neprespím lebo ho zhodím z postele a vymením za mangelíka 😀
No nazdar, nazdar!
Dnes ste ti zase dost popisali!!!
Prajem peknu noc a prijemne stavanie!
Aj tak tu budem prvy!!!!!
a ja druhá 🙂
No tak ze krasne nedelne ranko vam prajem!
Dufam kazda vyspinkana do ruzova!!!!!!!!
bré ránko ludia
renatka prepáč ale som ta predbehla 😀 , ved včera som bola v posteli už o ôsmej 😀
práve som si urobila na ranajky rybičkovú nátierku a čierny čaj. mnam 🙂
ahojte 🙂
no dnes teda ohromné počasie 😒
ja som sa ešte pred spaním dobre vynervovala lebo sused si o 22:20 zmyslel opravovať motor na aute a túroval, túroval čo to dalo 😠 😠 😠 zlý sused je horší ako vred na zadku 😝
amadora ja by som vyšla von a povedala mu. alebo oplieskať nejaký klúč o hlavu 😀
ked som bývala u našich tak sa susedia rozhodli večer o jedenástej malovať a v garáži miešali farbu vrtačkou, normálne sme im išli povedať že nech si aspon dvere zavrú, ale potom prestali
aj tu je škaredo, nebo je úplne sivé 😒
Juko no dobre ranko. No este by sa dalo spat ale pes ma zobudil.
No tak pekne!
Ale aj u nas sa uz tak zatahuje asi bude fakt prsat!!!! Nechcem dazd, ne mam to rad!
Bre ranko, krasosky a krasos 😉
Tak aby mi luto nebolo, byvanie v 11 poschodovom panelaku je doooost o nervy....
Uz od pol 8 sa tu v kazdom druhom byte klepu rezne, tak mam nervaaaa 😠
Ked sme my byvali v bytovke, rezne sme vzdy klepali den vopred, aby sme nikoho nezobudili vo vchode, a teraz naaa.... tu maaas.. a aby ste seccci vedeli, ze dnes budeme zrat rezniska....a hned ich hadam vyklepem aj 20! 😠 😝 co su totok za ludia? 🙄
No, ale spinokalo sa mi jak v bavlnke, az na ten moj plny nos... vraj mam alergiu, som sa docitala, len sa tak este dozvediet, ze na koho alebo co?? 😕
Snad sa dnes nerozprsi, dame s drahym spacir aspon po parku... 😉 🙂

Ahoj cryonae to uz v 15tt citis pohyby? 😀 Tak to aj budem za tyzden citit? No to je super potom.Aky je to pocit? 🙂