Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Bamb... a jasan, ze bude.. inak nemozzze byt 😉
Juko... ty si superman!!! Tak toto mojho mm ani nenapadne... "ved sak si kup, co potrebujes, zlatko"... 😉 😀
lenok že macherka 😀 😒 šak mám z toho také nervy že až a to máme mať do konca mája napísané prvé dve kapitoly bakalárky, použitú literatúru a obsah 😖 a ja nemám ešte ani prd 😖
ved aj ja hovorim mojej nech kupí ale s niecim ju ako ze aj ja prekvapim si to zasluzi.....
ale minule som sa ta uz chcel nieco spitat no bola si unavena tak ze teraz sa poinformujem!
si pisala ze si si kupla tehulske nohavice a ja mam taku otazku ze v NR a kde. lebo tu na okoli u nas nic a v BA zbytocne ze drahe!! 😎 😎 😎
Dobré ránko 🙂
No veru dnes sa ťažko vstávalo (ešte že ma môj drahý synček nechal pospať do 7:20 🙂 ) do takého počasia a navyše ma od včera bolí hlava tak mi je 😝
Ale za to som mala ráno krásny zážitok, ako som ležala na chrbte v posteli a mechúr aj črevá plné 😅 tak bábo asi malo málo miesta a tak sa mrvilo a 106 a krásne to bolo cítiť aj keď som si dala ruku na brucho 🙂 Len škoda že tatko nebol doma aby to cítil tiež 😒
Kočky ja sa odhodlávam zavolať si pre výsledky z tých genetických testov a nie a nie 😒
oooooooooo, ja koza! že kočky! už musím písať kočky a kočkoš 😀
amadora: 😀 😀 😀 😀 dakujem!!!!
vďačne 😀
výsledky sú v poriadku, teším sa ako blcha 😵 😵 😵
juko... prepáč, som zabudla, že žienky a mužík... sa stráááášne ospravedlňujem ☹ prepáč, prepáč, prepáč...
veru mala by som sa šetriť, som rozmýšlala, že poviem môjmu dokimu, nech ma vypíše do konca týždňa, aby som si oddýchla, ale neviem, či nebude protestovať, ale hádam nie...
inak tie rifličky sme si my s lenok kupovali v NR v Mlynoch v H&M. tam je tehu oddelenie a majú tam výborný výber, tak môžeš mangelke odporučiť...
amadora, teším sa s tebou 😉
Renatka ďakujem ti 🙂
amadora: tesim sa stebou aj ja!
renatka9: ok je to v pohode len ze aj ja som tu! 😝 😝 ok !!! hmm nepoznam moc NR nevies povedat ulicu alebo adresu aby navi nas tam zaviezol v stvrtok sa chystame ked mangelka ide k dokimu!!!
noo tak ano setrit by si sa mala aj svojej hovorim robi 6 dni v týždni uz jej nadavam treba mysliet aj na babo, potrebuje oddych aj on
baby a mužík... a to kúpacie vedierko je v hodné už od narodenia, alebo len pre väčšie bambína?
Juko ďakujem 🙂
juko, musíš hladať nákupné centrum Mlyny, určite ťa tam dovedú tabule, je to najnovšie nákupné centrum... ale pre istotu, tu máš aj mapku a komplet link:
http://www.mlyny-nitra.sk/menutop/kontakt
inak tam je to H&M na prízemí (teda aj na prvom poschodí, keďže je poschodové, ale tehu oddelenie je na prízemí) a úplne hore je ešte obchod Ma-ma a obchod Pre-deti, tam sú tiež tehu rifličky a oblečko, ale najviac sa mi to pozdávalo v tom H&M-ku.
ahojte vsetci!
dufam, ze ste si uzili vikend (aj ked pocko nic moc 😒 ) a ja teraz uz sedim zasa v praci.... straaasne sa mi nic nechce 😝
Citala som, ze ste tu uz preberali dokonca aj kociky 🙂
Lenok, Renatka ja som bola v H&M tu v Blave a absolutne som tu nevidela nieco ako tehotenske oddelenie... skoda, asi budem musiet tiez skocit do NR...
renatka9: dakujem moc krasne!!! 😀
renatka, uplne aj pre najmensie mimi je vedro.. aha, citaj http://www.ekoporadna.sk/poradca-ekospotrebitel... 😉
Renka, vedierko sa odporuca od malinkata, vtedy je tam pokrcene a evokuje to v nom maminkine brusko... nezosuchne sa, neutopi sa... ked je vacsie, uz sa tam nezmesti, musi do vanicky.. 😉
Veru, Juko.. smer Mlyny a iste kupite... Ja uz mam vyhliadnute fajne handry v Kenvele, Gate, Orsay... juuuuj, len za vrece peniazov... 😀
ahojte tehulky.. a juko... 🙂
vidim, ze za vikend ste toho popisali... my kociky zatial neriesime.. ani mena.. vraj je skoro podla mojho... ale som si povedala, ze ok... od buduceho tyzdna ako zakonita ho skusim nacat... 😀
inak, piatkove nekurenie v robote sa prejavilo.. od soboty teplotujem a lezim.. a to sa v sobotu vydavam.. dufam, ze to cim skor prejde... 😖 dvakrat do dna si dam paralen, ale teplota sa drzi okolo tyc h37,2... neviete ci mozem nieco do nosa? ved ja uz pomaly ani nedycham... ☹
predstava svadobnych foto s vydratym nosom... no dakujem pekne... ☹
alenkam. myslim ze Pinosol mozes http://www.docsimon.sk/tovar/pinosol-nosne-kvap... ...to su vlastne asi jedine nosne kvapky ktore mozeme.. pekne sa liec, nech si cim skor fit, dufam ze si doma 😕
Alenkam kľudne môžeš, povedala mi to kamarátka lekárka a aj kamoške to povedal jej pôrodník, cez nos sa to k bábätku nedostane, takže pokiaľ to normálne dávkuješ ako treba tak sa nie je čoho báť 🙂 A rýchlo sa vylieč!
jasne, ze doma.. do roboty mi ma nedonutili ist... 😠
Juuuj... Alenka,... moja draha.... skore uzdravenie, nevesticka, nech si fit, a nech mate krasne slnieckove pocasicko 😉
Ja som si kupila Physiomer - morsku vodu do nosa... stoji sice 8,30 ale je to 135ml...
Len lezkaj... nech choroba het... a si PN, ci dovolenku mas?
Bamb kvapky pre tehotné sú viaceré, Mar, Quixx a podobne 🙂 Ale ako píšem, môžu sa aj normálne spreje.
lenok: ok.. uz to mam natukane do navi najdeme to!! no ja asi mam v tom stastie moja Kenvelo a Orsay nem musí, no Gate oblubuje!! uvidime co bude vo stvrtok co pokupime.... vrece neberiem len taky malí vrecúšik.. 😅 😅 😅
ale dakujem 😀 😀
ama.. tak dik, aspon budem vediet... som priiilis opatrna 😉 ...hoci tie slane vody nepovazujem za kvapky do nosa..
ahojte....mne ta morska voda do nosa vobec nepomohla. mala som pocit, ze este viac mi ho zapchalo. som funela ako slon.....od vcera mam strasny bolehlav...az ma napina....neviem kam strcit hlavu...
teraz neviem co si mam kupit... morska voda na takuto nosnu zapchu asi nepomoze... som cely vikend chodila okolo muconasalu co mam doma, ale som sa neodvazila... nepisali, ci mozem ci nie...
caute baby,
amadora gratulujem k super výsledkom, ja sa takto budem odhodlávať zajtra poobede.
vedierko pre bábätko chcem aj ja, super že ste dali tie linky, 2 známe kúpu v tom a chvália si.
dnes je to počasie fuuuuuuuuuuj, len zaliezť do postele a spať, ale čo keď v práci postielka nie je 😒 ☹

ano lenok, to je ono.. uz vidim aj to nase dieta take vysmiate ako to na obrazku 😅