Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Cryonae super že výsledky máš ok 🙂 A ja som závisláčka na vlhčených ako mám malého, aj s nimi upratujem aj ruky utieram aj všetko možné, nedala by som ich za nič 😀
Renatka tak sa zajtra drž 😉 A skúmavku si vylož už teraz ku WC aby si nezabudla 😀
Pusi no dúfam že postrehnem kedy to tam bude. A ja som nekojila vôbec 😒 Ja som druhý deň po pôrode dostala zápal a tkz. kamenné prsia a sme došli. Sestričky mi všelijako pomáhali ale ako mi neskôr povedala laktačná poradkyňa tak mi žiaľ nechtiac viac uškodili ako pomohli a len zápal podporovali a tým som nakoniec mlieko stratila úplne. Takže tohto sa bojím teraz 😒
Svet 😀 Drátenku do podprdy a občas len s cicami potriasť 😀
Inak mne sestrička vravela že v 15tt mi budú robiť ďalšie krvné testy na ďalšie genetické ochorenia, tak som zvedavá 😕
Andrea, este nakupy neriesim...
Bolo mi odporucene, ze kocik s nafukovacimi velkymi kolesami, a ziadne umelohmotne male dvojkolieska, lebo vraj v snehu sa namakam ako debil... ako debil... 😀
A nam je tiez jedno, co to bude, ci chlapec, alebo dievcatko. Ani neviem povedat, co by ma potesilo viac. A niekedy sa tak zamyslim, ze nejakeho tusaka nech vycitim.. ale fakt netusim 🙂 Ale trosilililincek si myslim, ze chlapec. 😀
Cryo... super.. blahozelam k Tvojim suprovym vysledkom 😉
Nam sa velmi paci Baby Smile znacka, nepamatam teraz presne typ, ale urcite nechceme 3-kolku... vsetky su lahke a daju sa zlozit na slusne rozmery.
A asi nie len na prsia budem musiet zacat pouzivat nieco mastnejsie... tusim cela svrbim 😀
amadora júj moja, to veru nič moc, mne tiež 3 po tom čo som ich naháňala a sťažovala sa aj lekárovi, sestrička či mi má dať ten oxytocín, reku už nie ty krava, manželík medzitým všetko vyzistil, doniesol nahrievač, gelove obklady teple a studene, odsávačku, aj keď mne to lepšie išlo ručne a dala som sa dokopy, potom som čítala že tam majú aj nahrievač aj odsávačky a mne tie úžasné sestričky nepomohli ani nič nedali, poraď si sám, tiež si teraz dopredu zistím číslo na nejakú laktačnú poradkyňu
Amadora, ta dratenka znie ako super napad 😀 😀 😀
ja krémujem elasti-q a som závisláčka na tej fasa vôni, po malej ani jedna stria, len tie z dospievania nie a nie zmiznúť 😀
ja som dnes spala celúúú noc, no zázrak a aj klop klop nevoľnosti trochu povoľujú, len musím papať ako treba, v sobotu na nákupoch ma musel mm dopovať tvarohovými pirôžkami čo tam predávali každú hoďku a pol
ja o chvíľku letím na poradňuuu
bamb... ja myslím, že to necíti... ale pokiaľ náš drobec bude po tatovi, tak by sa na to určite urazil... lebo ja mám totiž doma urážlivú váhavú váhu 🙂
Pusi... mne ten elastiq neskutocne smrdi... vadi mi teda statocne, pouzila som ho 3x.... a to mi nic ine nesmrdi, aj na zhoreny olej som si zvykla... 😝 mastim sa olejcekom Johnson levandulovy aj pyzamko mi vonia..
ja si veru tiez musim nieco na mazanie kupit, lebo mam z DM nejaky lacny kremik, a upodozrievam ho z toho ze som bola po nom cela vyhadzana a okrem toho mi smrdi.. esteze mam vzorku elastiq.. teda uz skor nemam ako mam, ale lenok.. levandulove vone ja mozem, to sa mi bude este lepsie spinkat ako sa mi spinka.. tak snad ten olejik?
no vidis renatka... tak by som to neriskovala... co ked nahodou 😉
lenok no to je sranda, ja som sa zas naňho tešila že druhé tehu hurá krémujeme 😀
pusinqa.... ja tak ako ty krémujem elasti-q, ale aj detský občas na noc hodím, aby som išla spať poriadne masná 🙂 a inak tie strie z dospievania mám aj ja a toho sa veru už nezbavíme 🙂
ja som dnes neprespala celú nos, som sa musela ísť o druhej najesť... som natlačila rezník so šalátom a išla som spokojne ešte na pár hodín spať...
Ano, ano... bamb... ja som rada, ked nieco, co odporucim, ma uspech 😉
J&J som minuly tyzden videla v DMke v akcii.. nejake 2,30 €.. ale mne sa paci aj kamilkovy aj ten aloe.. takze dam na striedacku... a ta levandulka nema konkurenciu, fakt... 😉 uz som ho aj kamoske/susede, co mame spolocny termin, odporucila, tak mi pisala, ze sa musi ovladat, aby si ruky neoblizovala 😀 😀 😀
aj ja používam elasti-q a som s ním spokojná....síce už mám nejaké následky po predchádzajúcich tehu, no teraz už mám pocit že sa tak strašne nenaťahuje koža i ked prsia mi narástli riadne už som skočila o dve veľkosti... 😉
lenok... smrdí??? mne tiež krásne vonia? nekúpila si si nejaký po záruke? 😀 😉
renatka veď som čítala že si dnes mala nočnú "službu" ty 😀 , ja som sa na večer napchala šatátom s tuniakom, vajcom, rajčinou, mozarelou a bolo fasa
na dva razy vycikaní, lebo my šikovní chceme odliať zo skúmavky a vylejeme ju skoro celú do hajzla, no letím od vás pozisťovať novinky
renatka, obdivujem tvoj apetit... ja ak sa k nejakemu jedlu nedonutim tak by som snad cely den nejedla.. nieto este v o druhej v noci 😉..ved mne ani oblubena pizza ani cheese uz nejde ...a co je zvlastne som zistila asi nejaku anomaliu ci co... ked sa najem normalne na obed, tak tazoba na mna pride az o par hodin
Aj ja mam elasti-q, krasne voni, a ako tu citam... asi aj ja ho zacnem pouzivat aj na prsia... 😀
svet to musíš všetko prsia, zadok, boky, brucho, nech to maže 😀
tak som naspat z obeda. Mnam to bolo 🙂
Ja tiez pouzivam elasti-q, ale tiez mi trochu smrdi... 😖 ...
ahojte..🙂
no clovek sa tu aj zasmeje niekedy.. 😀
kyblik kupaci nekupujem, nemali sme ani pri malom, mame vanicku, normalnu klasicku, pred narodenim maleho som na MK zalozila dokonca temu, kde som robila prieskum u mamiciek, ze v com kupali a co sa ako osvedcilo..tak toto mi poradili, nadavali na tie kombi pulty-ze prebalovak+ kupak, ze je to hrozne male, dtto aj na kybliky..takze my ostavame pri klasickej vanicke.. 😉 ale v NR v porodnici, ze je kyblik velmi popularny..len som pocula, nerodila som tam.. 😉
akurat lehatko do vanicky mame plastove, to nam poradila predavacka ked sme kupovali vanicku, take s prisavkami a da sa dat aj do velkej vane, ked je dieta uz velke, nas syn si tam tronil ako baron a ja som si setrila ruky, velmi sa mi to osvedcilo..nie latkove, ani nie tie rozne penove, iba toto jedine plastove..
mne s kojenim tiez sestricky neradili, ale mozno preto, ze som sa nepytala, nebol ma nikto ani pozriet, ze ci si viem maleho prilozit..zachranila ma moja pevna vola, nastudovane info o kojacich polohach z netu, jedna super online laktacna poradkyna z ciech a napriek vselijakym problemom, aj zapalu prsnika, som zvladla kojit 2 roky..dolezita je podpora od okolia-manzel, pribuzni- ked uz pridete domov z porodnice..t.j. nepocuvat "babske" reci..niekedy tie rady totiz nie su dobre mienene..niekedy ani detske doktorky nevedia dobre radit, radsej predpisu umelac a maju pokoj..dolezite je najst aj dobreho pediatra pre dietatko, vselico to dokaze ovplyvnit.. 😉
Naaa... este je v zaruke... ja nemooozem za to, ze mi nesedi... 😝 😉
pusinqa - to treba teraz hned mazat aj zadok a boky? To bude kazdy vecer a rano dost nadlho, nie? 😝
bamb... ale napriek môjmu apetítu, to nejak na váhe nejde hore, až som z toho nervózna... a to ste ma mali vidieť na tej svadbe, čo som v sobotu pomáhala, zo všetkého čo lúbim mi odkladali a najviac mi chutilo, keď mi maminka odložila z ovocných mís napichané ovocie na špajlách.... mňaaaam... boli tam jahodky, kiwi, banániky, hrozno, mandarínky.. no supeeeer, to som si nabrala asi 5 kusov špajlí a v noci som po tme tráfala do pusy a hádala po slepačky, čo to práve žujem, či jahôdku, alebo banánik 😀
Reni, ty uz aky si fajnsmeker 😀
Andys, to ta vona moze byt ovplyvnena aj nasim spolocnym terminom... 😀
Pusinqa - kdo maže, ten jede, žeeee???? 😀 😀 😀
mne elastiq tiez prekazal pri prvom tehu, mastil mi velmi pyzamo, co sa mi nepacilo, pouzivala som potom enju..ta mi teraz tiez nevonia, ale tak co uz, ked sa prvyraz osvedcila, nebudem menit.. 😀 prsia som si netoto..ani pri prvom a obstali dobre, nemam strie..napriek tomu, ze boli riadne, po porode 75E/pred otehotnenim boli Ccka/, tak si viete predstavit.. 😀 postupne sa vratili na Dcko a tak aj teraz su, uvidime, co bude, ked sa zasa naleju..inak vsetkym prsnatejsim velmi odporucam tehotenske a kojacie podprsenky, kupit hlavne kvalitne, nelutovat peniaze..oplati sa.. 😉

tie topanocky su peckove! A kedy tak zacnete cosi kupovat pre babenka? Moja mamina minule, ze kocik sa az po porode kupuje, nie? Sa divam, no a potom kto ho bude kde zhanat a nahanat... a potom ze vsak vlastne aj ona mala skor a sme traja surodenci, tak mozno najstarsi nemal, ale my sme potom uz mali nachystany. 🙂
Ja inak tiez sem-tam kukam tie kociky... a kedze sa najviac vyuziva prveho polroka -a to bude zima, tak by sme mali zhanat cosi s velkymi kolesami. Ale fakt netusim, ze co a aky a odkial. Ma cas... 🙂