Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@malemimi ..jáj Sofinka je šikulka šikovná--ako doteraz len tak troška a teraz všetko odrazu---vidíš a ty si sa bála 😉
inak Lili sa dnes doslova hrala s hračkami--normálne som nechápala-sedela v kočíku a hračky mala tak - vlastne pod rukou a ona ich normálne chytala a držala v ručičke a pritom si akokeby hmmmkala 😀 .....je to krásne,ked pozeráme ako naše krásne detičky robia pokroky zo dňa na deň 🙂
baby myslite ze klokanka je dobra vec?vyuzijeme?rozmyslam ze by sme kupili...hm?alebo myslite ze zbytocnost?
@ziza55 v klokanke ti bude maly "visiet za rozkrok" ☹ a o.i. v klokanke mas drobca dalej od tela, nie je to ani take pohodlne na nosenie... doporucujem akykolvek ergonomicky nosic 😉 mne v jednom takom prave mala spinka, vyuzivam ho na 100%. Vid obr. :D
@horalka777 jaká si tam zlatá
@malemimi dik, snazim sa to aspon hodit do vyrazu, kedze kvoli kojeniu zasa budem este dlho vyzerat ako brav 🙄 😀
holky to je úžasné ako drží hlavičku hore som šťastná 🙂 🙂 😀 😀
@horalka777 hihi trdlo 😀
no viete čo mi malá spravila?! mám ju na rukách hafošovi kopem loptu ...pri tom randál ako neviem kde a čakáme ako vždy na mm a potom vždy idem kúpať a poviem vám že ona mi zaspala na ramene?! no takže kúpanie sa posúva a dúfam že bude hajať potom ...no ale uvidím kedy sa zobudí lebo je hladná tak snáď čoskoro...budiť ju nemienim
@bonninka Ale realne mozes mat toho mliecka ovela viac len odsavacka nevztiahne to co babo, ale ak ho neprikladas a malz si netaha sam tak pravdepodobne do tych 3 mesiacov odide, ale ak kojis a odsajes 10 nevadi mliecka moyes mat dost ja tiey neodsajem takmer nic a malemu uplne staci on si to vytiahne 🙂
@nivejka skus niveu sos, mne nato zaberala vzdy 🙂 pri starsom synovi, nato je fakt super
@ziza55 ja som ju kupila pri prvom synovi a pouzili sme asi 2 krat na letnej dovolenke, mal vtedy 4 mesiace, no mne bol v tom tazky a to on zrovna nebol valibuk, proste ked to ma clovek dlhsie na chrbte mna y toho bolel chrbat, ono este v lete ked je teplejsie alebo na jar sa to da, ale v takejto zime to asi moc nevyuzijes a v lete ti uz bude v tom tazky. Ale je to vec nazoru, ja som to teda nevyuzila.
@lenkaoravcova
@horalka777 ahaaa..tak diky kocky za nazory..ja som to chcela len tak na doma...lebo niekedy maly nonstop chce byt na rukach...takze nic nespravim bez neho 🙂
@lenkaoravcova mne v noci maly spal 7hodi a ked sa zobudil...cicky som mala total naliate...ale vypil iba jeden...druhy som odsala 150ml...dobre cooo?inak som rozmyslala...ked budem chciet aby sa tolko nenalievali...co mam robit?dakujem
@bonninka cicka..drzim palceky stym kojenim aby sa to rozbehlo...ale nebud smutna ak nie...ved natom svet nestojiiiii... 😉
holky ja viem že je to tropické ovocie... ale môžem pomelo ? 😀

@bonninka no ika tu moc nechodí...