Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@ziza55 no my tak podobne mame za sebou asi najhorsiu noc, stale mrncal a jest nechcel, ma islo porazit zaspal az ked som si ho uplne k sebe pritulila a ked som sa trosku vzdialila zase rev ☹ Asi brusko zase jeduje ach jaj.
ahojte kamošky 🙂 ..............
už včera poobede to vyzeralo,že Lili už nemá soplíky,ale dnes ráno pro odsávaní som sa nestačila čudovať,čo som z nej vytiahla 😖 --tak sa snažím stále odsávať a teraz som jej dala aj kvapky do nosíka....
všetkým Vám dakujem za povzbudenie za tie očičká 😉
Ten nas malicky ma nove moresy od vikendu, zacal si cucat rucicku, ci palcek 🙂
holky malá začána robiť pokroky...včera kecala odušu tak dlho ešte nekecala a začína zdvíhať hlavičku na brušku a aj na hračky sa pozerá...tak konečne to aj u nás ide a novinka je ešte že sa ma niekedy chytí za prsty keď je na chrbátiku a priťahuje sa 😀 😉
@tanija133 tak jsem si říkala, když jsi psala o těch kapkách, že za půl dne se to Miškovi zlepšilo, tak že to snad není ani možný. Každopádně včera večer jsem naběhla do lékárny a kapky koupila. A měla jsi pravdu! 😵 Už po prvním nakapání se to ohromným způsobem zlepšilo, takže moc díky za radu 😉
Holky je tu vůbec někdo, kdo rodil sekcí a stále plně kojí? Já si včera zkusila poodsávat, tak se mi pocitově zdálo, že bych toho mléka možná mohla mít i víc, ale "nadojila" jsem jen 10 ml,...tak mi to kojení jde asi už úplně do kytek ☹
caute baby..........no dnes sme boli u pediatra.......malinka je zdrava......konecne vieme vahu vazi 4550 g tak nam pekne pribera za dva mesiace pribrala 1600 g.......co je uplne super 😀
ahojte my sme tusim najtazsi 😉
do kelu mne chyba fotka vrrr
myslíte že keď mi povedala doktorka že mám prísťm na 16 h mám ísť vtedy ja by som chcela ísť už teraz lebo mala mi zaspí...

@hirunka jeej vy sa uz kupete vo velkej vani?mala je krasna...buchticka uz nech je len a len zdravucka 😉
@nivejka jeeejda ani nevrav stym revom moja...dnesny den mi vzal 3rroky zo zivota....maly je od rana taky nepokojny...furt len reve...rozhadzuje rukami a nohami...zlosti sa na vsetko..., aj na cecek..chvilu pocuca a potom taky rev...susedia si myslia ze ho tu zabijam...xixi...juj vobec neviem co mu moze byt..skoro vobec nespal...asi tak 3xpo 15min..teraz je v lehatku..ale zas place tak letim za nim..achjaj...snad noc bude lepsia 😒