icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
21. dec 2010

@bonninka no ika tu moc nechodí...

vejinka
21. dec 2010

@malemimi kludne chod 😉

nivejka
21. dec 2010

@jana_toky ...aj Lili si cucá stále ručičku a s tých slín má okolo pusinky také niečo ako ekzém 😢 ...už neviem,čím jej to mám natrieť--lebo si to aj tak zlíže--doteraz mala pusinku úplnu čistučkú a teraz toto ☹

nivejka
21. dec 2010

@malemimi ..jáj Sofinka je šikulka šikovná--ako doteraz len tak troška a teraz všetko odrazu---vidíš a ty si sa bála 😉
inak Lili sa dnes doslova hrala s hračkami--normálne som nechápala-sedela v kočíku a hračky mala tak - vlastne pod rukou a ona ich normálne chytala a držala v ručičke a pritom si akokeby hmmmkala 😀 .....je to krásne,ked pozeráme ako naše krásne detičky robia pokroky zo dňa na deň 🙂

nivejka
21. dec 2010

@ziza55 ...aj Paťko je pekný Herkules 🙂 ....chlapci ---"doslova" napredujú neuveriteľnou rýchlosťou--papkáčikovia 😀

nivejka
21. dec 2010

@bonninka ...zlatíčko veru aj mne porad,ktoré tie kapky sú dobré na prechladnutie?

nivejka
21. dec 2010

@bonninka ..ja milujem tú tvoju češtinu--ti to vieš tak super podať,že padám zo stoličky 😀 😀 😀 😀

nivejka
21. dec 2010

@hirunka ...pekne priberáte-teším sa s tebou 😉 --Alessia je ohromná bojovníčka a ešte nám všetky detičky predbehne 😉

nivejka
21. dec 2010

@vejinka ...caho belo moja 🙂 .....máš krásnu profi fotečku a ráno vyzeráš nejako sviežo--ja som ako mechom praštená 😀
...to máš také letisko???--myslím posteľ 😅

hirunka
21. dec 2010

@nivejka dakujem...........no vsak dnes sa trosku hrala.......svagor doniesol tak latkovy pas to sa da priviazat a susti to a vseliake zvuky to vydava........tak si to tak mackala a kukala na to a tak

ziza55
21. dec 2010

baby myslite ze klokanka je dobra vec?vyuzijeme?rozmyslam ze by sme kupili...hm?alebo myslite ze zbytocnost?

malemimi
21. dec 2010

no sme tu máme
5100g
58cm
38 cm hlavičku.... 😀

malemimi
21. dec 2010

@vejinka no som skoro dostala vynadané že ona nás preto tak objednáva aby sme neboli medzi chorými deťmi a je tam aj menej nás takže aspoň viem na budúce....
@nivejka ty ju dávaš sedieť? no vidíš akú máš šikulu
hihi no tak dúfam že to pôjde len tak dalej 😉

malemimi
21. dec 2010

aj na predchádzajúcej ale aj tu drží hračinku a aj si s ňou hrká 😀

horalka777
21. dec 2010

@ziza55 v klokanke ti bude maly "visiet za rozkrok" ☹ a o.i. v klokanke mas drobca dalej od tela, nie je to ani take pohodlne na nosenie... doporucujem akykolvek ergonomicky nosic 😉 mne v jednom takom prave mala spinka, vyuzivam ho na 100%. Vid obr. :D

malemimi
21. dec 2010

@horalka777 jaká si tam zlatá

horalka777
21. dec 2010

@malemimi dik, snazim sa to aspon hodit do vyrazu, kedze kvoli kojeniu zasa budem este dlho vyzerat ako brav 🙄 😀

malemimi
21. dec 2010

holky to je úžasné ako drží hlavičku hore som šťastná 🙂 🙂 😀 😀

malemimi
21. dec 2010

@horalka777 hihi trdlo 😀

malemimi
21. dec 2010

no viete čo mi malá spravila?! mám ju na rukách hafošovi kopem loptu ...pri tom randál ako neviem kde a čakáme ako vždy na mm a potom vždy idem kúpať a poviem vám že ona mi zaspala na ramene?! no takže kúpanie sa posúva a dúfam že bude hajať potom ...no ale uvidím kedy sa zobudí lebo je hladná tak snáď čoskoro...budiť ju nemienim

lenkaoravcova
21. dec 2010

@bonninka Ale realne mozes mat toho mliecka ovela viac len odsavacka nevztiahne to co babo, ale ak ho neprikladas a malz si netaha sam tak pravdepodobne do tych 3 mesiacov odide, ale ak kojis a odsajes 10 nevadi mliecka moyes mat dost ja tiey neodsajem takmer nic a malemu uplne staci on si to vytiahne 🙂

lenkaoravcova
21. dec 2010

@nivejka skus niveu sos, mne nato zaberala vzdy 🙂 pri starsom synovi, nato je fakt super

lenkaoravcova
21. dec 2010

@ziza55 ja som ju kupila pri prvom synovi a pouzili sme asi 2 krat na letnej dovolenke, mal vtedy 4 mesiace, no mne bol v tom tazky a to on zrovna nebol valibuk, proste ked to ma clovek dlhsie na chrbte mna y toho bolel chrbat, ono este v lete ked je teplejsie alebo na jar sa to da, ale v takejto zime to asi moc nevyuzijes a v lete ti uz bude v tom tazky. Ale je to vec nazoru, ja som to teda nevyuzila.

emily327
21. dec 2010

ahojte tak ja som poobede ako mi mala spinkala, tak som zehlila a ozdobovala perniky 🙂 A toto je vysledok. Vecer vam napisem a precitam si vas cmuk

ziza55
21. dec 2010

@lenkaoravcova
@horalka777 ahaaa..tak diky kocky za nazory..ja som to chcela len tak na doma...lebo niekedy maly nonstop chce byt na rukach...takze nic nespravim bez neho 🙂

ziza55
21. dec 2010

@emily327 jeeeeeeeeej sikulka..manzel si uz iste pochutnava co? 😉 ...u mna nakoniec ztych pernikov nic nebude...ved nic nestiham...este nemam ani upratane...kurnik...zajtra idem na skusku do skoly...a potom horsa upratovat..nevadiii...spravim buduci rok

emily327
21. dec 2010

a toto su vsetky co som stihla na tieto vianoce 😉 Viac uz nepeciem nic, musi stacit aj tak medovniky nemozem, malej nerobia dobre ☹

ziza55
21. dec 2010

@lenkaoravcova mne v noci maly spal 7hodi a ked sa zobudil...cicky som mala total naliate...ale vypil iba jeden...druhy som odsala 150ml...dobre cooo?inak som rozmyslala...ked budem chciet aby sa tolko nenalievali...co mam robit?dakujem
@bonninka cicka..drzim palceky stym kojenim aby sa to rozbehlo...ale nebud smutna ak nie...ved natom svet nestojiiiii... 😉

malemimi
21. dec 2010

@emily327 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pošli nám zopár haha 😀 😀
juu no keď vidím to linecké tak si budem musieť dnes dať..do kelu mi žiadne na Vianoce neostanú ☹ ☹

malemimi
21. dec 2010

holky ja viem že je to tropické ovocie... ale môžem pomelo ? 😀