icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

vejinka
21. dec 2010

@nivejka ahoj mno 180 na 210cm.je to super.heh ze sviezo ja ten pocit nemam skor seba prirovnavam k zombie...

ziza55
21. dec 2010

baby tak uz mam nejake tie fotky...take obycajne...nic extra , lebo ona je iba taka zacinajuca fotografka ale aspon nieco...maly spal na kazdej..iba jedina s otvorenymi ocami...xi

malemimi
21. dec 2010

@ziza55 to sú krásne fotky ! mne sa strašne páčia foto kde sú všetci nahatý...neviem prečo proste je to krásne !!! 🙂 😉

vejinka
21. dec 2010

@malemimi juuj to ma nenapadlo aj my sme minule dosli skor a presne toto nam povedala 😖

malemimi
21. dec 2010

@vejinka mnoo 😉 neva hihi

vejinka
21. dec 2010

@ziza55 kraaaaaaaaaaaaaaasa 😵 😵 😵 😵 to sa este aj babka fotila? 😉

vejinka
21. dec 2010

@malemimi ale krasne priberate my sme mali obvod hlavy 38 tusim pri narodeni..ale uz niesom ista 😅

malemimi
21. dec 2010

@vejinka no si spomínala tuším =D hihi =)

ziza55
21. dec 2010

@vejinka
@malemimi diiiky kocky 😉
@vejinka aaano chichi...aj babka a svagrina...oni su unesene...prve babo v ich rodine...tak sa tesia a hned sa snami nanominovali 😅

malemimi
21. dec 2010

holky neviete či to pomelo môžem?

malemimi
21. dec 2010

@ziza55 za máličko

ziza55
21. dec 2010

@malemimi tak to je fajn ze meria aj hlavicku tvoja lekarka...ja ked som jej povedala ci moze maleho zmerat,,,myslim celkovu dlzku...kukala na mna jak truba...ze oni maju iba taki provizorny meter na tej posteli taky nakresleny...tak tam maleho pridrzala...sestricka vystierala nohy a doktorka ho natahovala...tak vravi...ze 55cm..potom sestricka ze...nie doktorka ma pokrcenu nozicku...natiahneme....je to skoro 60cm...tak som si mohla vybrat.. 😅 ....su divne a merat obvod hlavicky??to mozem snivat...xixi...to si ho lepsie pomeriam doma sama ako pani doktorka

malemimi
21. dec 2010

@ziza55 aj hrudníček meria a má 37 cm 😀
hmm to máš blbé... 😒

ziza55
21. dec 2010

@malemimi noo..mam najaku smolu na vyber pediatricky ☹ ...hm...no esteze je maly zdravy a nic od nej extra nepotrebujem...klopklop...aspon zatial

malemimi
21. dec 2010

holky nejak si nikdy nepamätám či som si dala už tabletku železa a neviem či sa niečo môže stať ako som si dala dve za sebou 😒 😒

vejinka
21. dec 2010

@malemimi budes mat ciernejsie hovienka 😀 😀 😀 😀 😀 ale uskodit nemoze 😉

vejinka
21. dec 2010

ja zabudam na ten vigantol a potom ma dva dni po 4 kvapky potom zasa zabudnem a takto to mam furt ☹

malemimi
21. dec 2010

@vejinka jaj no ja som jej ešte nedala to až od 3 ms lebo my sme vtedy dali to dečko a to ma pôsobenie 3 mes
😉

malemimi
21. dec 2010

@vejinka a koľko dávaš teda kvapiek lebo niekto alebo niekde som počula že už stačí jedna kvapka a nie dve ...ale čo je na tom pravdy

vejinka
21. dec 2010

@malemimi netusim...my mame davat 2 denne

emily327
21. dec 2010

@malemimi to pomelo by som nejedla

emily327
21. dec 2010

@malemimi
@vejinka my od zaciatku davame vigantol 1 kvapku.

emily327
21. dec 2010

@ziza55 pekne fotecky

emily327
21. dec 2010

@malemimi ty este stale beries zelezo? nema sa to len tych 6 tyzdnov po porode? ci mas zle vysledky krvi???

emily327
21. dec 2010

@malemimi inak mate idealnu vahu moja 😉 ani nie malo ani nie vela 😉 cmuk super, hlavne,ze ste v poriadku.

yvett14
21. dec 2010

@ziza55 pekná fotečka tá nahatá. mne sa takéto foto vždy páčilo. je to také prírodné- super!! takí krásnučkí všetci

yvett14
21. dec 2010

@malemimi akurát som to napísala, je to krásne foto, kamoška bola s priateľom tak nafotené a mali s toho takú krásnu foto nad postel- širokouhlú- aha máme návrh na darček na buduci rok!! hihi

emily327
21. dec 2010

@ziza55 mam na teba otazocku- je v podunajskych niekde nejaky FOTOLAB? Alebo obchod kde vyvolavaju foto? A tiez je tam notar? Ak ano, pls kde. Dakujem pekne cmuk

yvett14
21. dec 2010

@nivejka moja žiadne nervy za tie očičká maličká je krásna a očičká má ako lusk, amen s chlapcami ked na nich kukne. má krásny pohlad a ked bude staršia a hodí fasádu..... jaj!! je krásna!! a kreslila som deti čo fakt mali oči blízko seba ale maličká..... no to nehrozí, dr. je čúza!!!

tanija133
21. dec 2010

@mircova Dakujem... 🙂