icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

obituary712
7. sep 2016

@stevvvka Ja mám tiez často hnačky od 27tt a doktor povedal, že je to hormonmi. Niektoru zapeka, niektorá hnackuje. Občas aj veľa magnezia prezenie. Je to v pohode. Čokoládu horkú alebo cierne uhlie-ja mam Carbofit.

janka_mu
7. sep 2016

@luciferkax joj ja nechcem podcenovat streptokoka pri porode, to urcite treba liecit a dat pozor na babatko. Riesim iba pouzivanie aniballu.

vik_i
7. sep 2016

@njanan ahoj, ja som teraz v 34tt a Dr mi bude robit vyter v 36tt plus odber krvi a nejake prietoky či čo..

pehavcek
7. sep 2016

žienky našla som tento článok. Myslím, že je to tam vcelku dobre vysvetlené a sedí to aj s tým čo nám hovorili na kurze. Sú tanm spomenuté aj nevolnosti a hnačky. Jednoducho treba spozorniet.
http://www.fertility.sk/sk_SK/tehotenstvo/prizn...

njanan
7. sep 2016

@zuzka71291 Ahoj 🙂 ty máš až 23.09. poradnu? ja idem teraz v piatok, po dvoch týždňoch. No uvidím, či to už bude robiť. Len sa tu toho veľa písalo, tak som myslela, že som už po termíne 🙂 Rozhodla som sa pre RS 🙂 ty budeš asi tu v RA 🙂

njanan
7. sep 2016

@vik_i , luciferkax ďakujem dievčence za reakcie 🙂 budem múdrejšia teraz v najbližšej poradni🙂

vik_i
7. sep 2016

@njanan za máličko😊ja som tu o tom tiež už čítala a len čakám kedy to bude robiť aj mne a ako to dopade. Do koľkých dní by mali byþ výsledky, neviete niektorá?

jersey87
7. sep 2016

@janka_mu kupovala si ten aniball cez internet alebo to maju i niekde v obchode?

jersey87
7. sep 2016

@pehavcek super clanok. Dozvedela som sa nieco nove. 🙂

jersey87
7. sep 2016

@vik_i ja som vysledky na streptokoka mala do tyzdna. Este mi aj povedali, ze keby nieco nasli, tak budu volat. Ale bolo to v pohode a kedze som si na dalsi tyzden isla vybavit papier na matersku, tak mi hned aj vysledky povedali.

pehavcek
7. sep 2016

@jersey87 tak som rada 😉

lienka182
7. sep 2016

ahojte dievčatá 🙂 tak poradňa za nami 🙂 ďalší termín 😀 neviem ako to tá lekárka na sone vypočítatala, ale vraj podľa veľkosti maličkej začínam 36tt. a prvý termín môže byť 7.10 😀 podľa menštruácie mám termín 17.10. môj lekár povedal, že ten je najpravdepodobnejší...
Maličká sa má super 🙂 všetko máme ok 🙂 a váha 2800 gramov 🙂

lukamka
7. sep 2016

@pehavcek parada, verim, ze moje priznaky pridu vsetky.... ja mam stale tichu paniku, ze nas tatik nebude doma a na mna to pride priliz nahle. Z jeho prace je to hodina cesty domov.
Vcera na kurze hovori porodna asistentka: treba sa mozno aj mamy opytat aky mala ona priebeh, lebo casto je to podobne.....
neviem, ci som to tu uz pisala, ale moja mama rodila vo vlastnych satach, lebo ju nestihli ani prezliect...

janka_mu
7. sep 2016

@jersey87 vvies co mne ho posunula kamoska, ze ho pouzila asi dvakrat s ochranou a balonik som vysterilizovala...takze ja mam z druhej ruky 🙂

zuzka71291
7. sep 2016

@njanan urcite uz ano podla mna...no,dost pozde. Dokonca po mesiaci od poslednej poradne. Ale co uz. Hadam budeme ok. Nakoniec ano,uvazovala som aj nad KE,ale pytala som sa na to aj dr. Ta povedala,ze kludne RA. Tak uvidime ...

tanikbb
7. sep 2016

baby riesite niektora odber plodovej vody? my sme dali miskovi a chceme aj malej. isla som vyplnat tie zmluvy a nechapem o com je dodatok k nej. v zmluve sa zavazujeme zaplatit za uskladnenie atd. a v dodatku sa pise, ze za prednostne dodanie transplantatu a/alebo tkaniva rodicke tato musi registru kde je krv zaplatit 1131eur. to je nejake divne.
ak neviete tak nic. musim tam zavolat lebo toto si nepamatam, ze bolo u miska pred 5.rokmi

obituary712
7. sep 2016

@tanikbb myslíš odber pupocnikovej krvi, plodova voda je nieco iné. Dáš jednorazovo platbu a kazdy rok platis to uskladnenie. Pri synovi pred 6 rokmi som dala,teraz nie.

majush
7. sep 2016

@tanikbb aj my si budeme zazmluvnovat odber pupocnikovej krvi, ale este som im hovorila, nec mi daju 2 tyzdne, ze si to musim nastudovat. InAk ponukaju 100 eurovu zlavu na odber

stevvvka
7. sep 2016

ahojte baby, brala som flavobion kvoli peceni, ale vysledky sa nezlepsili, tak mi zvysili davku a zajtra mam ist na gastro. na nete som sa toho moc nedocitala, este to pozeram, ale neviete niektora, ake to moze mat nasledky? mam zvysene aj zlcove kyseliny, doktor bol malovravny, az prilis, niezeby to bol ukecany typ, ale vzdy mi povie, ake mam vysledky, co to znamena, ze babo je v poriadu...vsetko som z neho musela tahat tak mam dojem, ze to neznamena nic dobre...
babo sa hybe, tak sa utesujem, ze prinajhorsom pojdem do porodnice a vyvolaju mi porod, ale chcela by som vediet viac..co mi hrozi, co hrozi malemu a pod...

pehavcek
7. sep 2016

@lukamka no tak moja mama prve odrodila do styroch hodin, a pri mne sa o 5.00 rano zobudila, ze sa nieco deje a 5:55 som bola na svete. Obrovske stastie, ze nemocnica bola cez cestu 😀 😀 😀 Len mne doky povedal, ze mam hranicne rozmery panvy, tak bude este kopec zabavy pri porode. Bodaj by som porodila ako mamina

lukamka
7. sep 2016

@pehavcek este zalezi ake budeme mat velke babenka, a ako budeme vediet spolupracovat. Verim, ze nas strach neovladne a dame to s prehladom jak nase maminy ;)

lukamka
7. sep 2016

http://divny.cz/2016/07/26/jejich-ultrazvuk-vyp...

baby nasi bobacikovia uz tolko miesta nemaju, ale toto video je take supeeeeer

ajsa20
7. sep 2016

@tanikbb ten dodatok je o tom, ze ci chces zaplatit uskladnenie na 10 alebo 20 rokov dopredu....preto je tam taka vysoka cena. Ale nemusis ak nechces, preto pravdepodobne nemas hore peciatku ze to mas poslat spat. Ak chcete zaplatit len na rok, ten dodatok ignorujte 🙂

pehavcek
7. sep 2016

@lukamka no ved to.vraj mam vacsie babo, ale doky povedal, ze aj zeny s uzkou panvou dokazu niekedy lahsie vytlacit vacsie babo a naopak niekedy zeny si sirokou panvou moju problem vytlacit male babo.ze tam je tak vela faktorov... uvidime.stresovat sa budem ked bude na to dovod.dovtedy budem kludna

vik_i
7. sep 2016

@jersey87 ja som mala už dvakrát zápal a dvakrát mi dal Dr aj Macmirror...tak neviem či to má niečo spoločné so streptokokom alebo nie..ale nerada by som mala zápal pri pôrode..

tanikbb
8. sep 2016

Jeeee to som co napisala. Jasne ze pupocnikovej krviiiii. 2 mozgy mam a toto dam. @ajsa20 nemyslim zvyhodnene platby o uskladneni. To je dalsi papier. Tento je dodatok zmluvy a hovori o tom ze ak chce rodicka prednostne dodanie trasplantatu. Mne to vyznie tak ze ak raz bude mala uskladneny transp potrebovat takbudeme musiet uhradit danu sumu. A to je to divne. No niczavolam tam.

vik_i
8. sep 2016

Ránko októbrovky, zažila ste už niektorá bolesť v slabinách. Ja som sa zobudila v noci že utekám piškať ale to vstávanie z postele bolo hrozné...som myslela že mi nohu odtrhne...tak čo?

seki11
8. sep 2016

Dobre ránko prajem aj ja, najhoršia noc za posledných pár mesiacov, hrozne kŕče v nohách, juj.... Spala som cca dokopy 2 hodiny ☹

majush
8. sep 2016

@tanikbb das potom vediet co si zistila?

vik_i
8. sep 2016

@seki11 nezávidím a veľmi dobre poznám...