Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Ahojte, my uz mame 2,3kg a hlavka mierne zostúpila, tak uz by sme mali ostať v správnej polohe. Výsledky setrov budú až budúci tyzden, tak si držíme palčeky. Bola som sa hned aj objednať na ctg do nemocnice a termin mám až na 4.10, dosť dlhy odstup, ci?
Noooo takze pupocnikova krv. To bol len dodatok pre nas lebo uz sme klientom a zvyhodnili nam jednu z tych moznosti zlavou. Ale tak blbo napisane, ze strach. Nakolko ale my ideme do standardu, cize len z pupocnika krv tak to mozem odtrhnut a nechat tak. Pekne od nich ze nam chceli dat zlavu hih.
dievčatá tak my sme ešte stále v nemocnici už 7 deň.. dnes prvý bez infúzie...
Tak steptokok negativny, babo 2,5 kg.. zacala som dnes s aniballom.. ak je tu nejaka mamicka, co tiez zacina.. lebo teda uplne malo som to nafukla a bolest jak hovado.. no uvidime... aky bude progres...
@seki11
@lienka182
@janka_mu myslím,že ešte nepustia, končím 35 tt a chcú aby aspoň 36 tt bol, že pozrú malinké akú má váhu, a že asi v pondelok pozrú či som stále otvorená na ten 1 cm.. zatiaľ ma za tých 7 dní od spodu nevyšetrili aby to zbytočne nerozdráždili.. joooj a vonku tak krásne.. som myslela, že o takomto čase budem prať vecičky pre bábätko
@tanikbb ja som mala zvlášť Zmluva o skladovaní a Dodatok k zmluve o skladovaní (ktoré neboli označené pečiatkou a som ich ani nezasielala späť nakoľko som nemala záujem na predplatenie niekoľko rokov dopredu). a to mi aj bolo povedané, že pokiaľ nemám záujem, tak nemám odosielať.
@evkano ja lezala v nemocnici tiez ked bolo krasne pocasie az 11 dni som tam bola . Bolo to v juli , vonku nadherne , slnecno a teplo , na izbach nedychatelno no hroza
@sivamyska1 och tak v júli si to už asi vôbec neviem predstaviť.. aj tu je dnes nedýchateľne, a s čím si ležala?
@evkano isla som na pohotovost ze mam tvrde brucho a malu som necitila . Mala som tam ostat dva dni avsak mi zaviesli kanylou infekcou do tela a dostala som vysoke horucky a tak s tym som tam bojovala . Vonku horko a mna triasla zimnica . No nezavidim Ti tak ci tak . Drzakjte sa
@sivamyska1 Ďakujem pekne, dúfam, že si ešte pôjdem na chvíľu pred pôrodom oddýchnuť ešte domov ;)
@pehavcek tak ako velke prsia nemusia produkovat vela materskeho mlieka a male prsia mozu mat naopak vykonnejsie zlazy.
@evkano @sivamyska1 ja som lezala v auguste pred 3 rokmi 2 tyzdne a tiez vonku bolo pekne a ja v nemocke.
Dievcence ja sa uz citim ako pred rozpadom ☹ dnes som ani chodit nevedela poriadne odspodu pichanie , bolesti ...hlavne nizsie pod bruskom . Ja uprimne by som to uz aj chcela mat za sebou
@janka_mu ja som vcera zacala s anibalom. Dala som 5 nafuknuti, dnes osem. neviem ci je to vela alebo malo. Kolko pojde tolko pojde. Skusila som najskor v polosede ale nedalo sa, takze v lahu s pokrcenymi nohami. Davam na to kondom a lubrikačný gel. Bez gelu by to bolelo riadne. Najskor som cvicila s jednym nafuknutim, minutku som nechala vo vnutri, zavrela som oci, uplne uvolnila tvar, nadych nosom, vydych ustami a snazila som sa to vypudit spodkom. Zopakovala som niekolko krat kym ten pocit ze je ten balonik vo vnutri velky nepresiel a aj to vypudenie preslo do prirodzeneho. Potom som prifukla dvakrat a znovu to iste. najdolezitejssie je uvolnit sa, mat klud a pohodu-. A este je fajn ak si pred tym mala stolicu, lebo ta ta moze neprijemne tlacit. Samozrejme sa treba osprchovat.

@tanikbb tie dokumenty, ktore su opeciatkovane sa musia vyplnit a poslat. Neopeciatkovane su tie, pri ktorich je rozhodnutie na vas ci chcete alebo nie (tak je to aj s tym dodatkom o uskladneni)