icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

gublerka
8. sep 2016

@tanikbb tie dokumenty, ktore su opeciatkovane sa musia vyplnit a poslat. Neopeciatkovane su tie, pri ktorich je rozhodnutie na vas ci chcete alebo nie (tak je to aj s tym dodatkom o uskladneni)

eva2809
8. sep 2016

@lukamka jeeej😃to je zlaté🐥

jersey87
8. sep 2016

@tanikbb a nebude to tak, ze oni maju na vyskladnenie tyzden napriklad a ze ked ty budes chciet mat tu krv do dvoch dni, tak za tvoje uprednostnene vyskladneniesi doplatis.

tanikbb
8. sep 2016

@gublerka toto je pripnute k zmluve cize je to dodatok. Je to tam napisane a tym padom to nemozem len tak odopnut.
@jersey87 aj ja si to tak nejak prestavujem.
Uvidim co mi povedia a dam vediet.

seki11
8. sep 2016

@vik_i Je nás asi viac s týmito nočnými zážitkami 😖

pehavcek
8. sep 2016

@seki11
@ vik_i ja mavam krce v nohach rano, ked sa trosku natiahnem v posteli. Ale da sa to vydrzat. Doky mi vravel, ze na to je dobre magnezium (to ja viem) ale, ze mi uz neodporuca brat ho. Potom sa babatku nechce na svet

lukamka
8. sep 2016

Ahojte, my uz mame 2,3kg a hlavka mierne zostúpila, tak uz by sme mali ostať v správnej polohe. Výsledky setrov budú až budúci tyzden, tak si držíme palčeky. Bola som sa hned aj objednať na ctg do nemocnice a termin mám až na 4.10, dosť dlhy odstup, ci?

tanikbb
8. sep 2016

Noooo takze pupocnikova krv. To bol len dodatok pre nas lebo uz sme klientom a zvyhodnili nam jednu z tych moznosti zlavou. Ale tak blbo napisane, ze strach. Nakolko ale my ideme do standardu, cize len z pupocnika krv tak to mozem odtrhnut a nechat tak. Pekne od nich ze nam chceli dat zlavu hih.

seki11
8. sep 2016

@pehavcek To je pravda, ale bez magnézia to bude ešte horšie 😖 No budem musieť už len vydržať 🙂 Ak môžem vedieť, koľko má tvoje babo váhu? mne to dr.nikdy nepovie, v 30 tt sme mali 1580 gr a od vtedy neviem.... Musím sa ho spýtať najbližšie 🙂

evkano
8. sep 2016

dievčatá tak my sme ešte stále v nemocnici už 7 deň.. dnes prvý bez infúzie...

seki11
8. sep 2016

@evkano To mi je ľúto, už ti musí byť poriadne dlho. Inak je všetko ok?

lienka182
8. sep 2016

@evkano 😮 a ako to vyzera? Pustia Vas zajtra? Ale hlavne nech je malicke ok 😍

janka_mu
8. sep 2016

@evkano a kedy je horizont, ze pojdete domov? Drzim palceky..

janka_mu
8. sep 2016

Tak steptokok negativny, babo 2,5 kg.. zacala som dnes s aniballom.. ak je tu nejaka mamicka, co tiez zacina.. lebo teda uplne malo som to nafukla a bolest jak hovado.. no uvidime... aky bude progres...

evkano
8. sep 2016

@seki11
@lienka182
@janka_mu myslím,že ešte nepustia, končím 35 tt a chcú aby aspoň 36 tt bol, že pozrú malinké akú má váhu, a že asi v pondelok pozrú či som stále otvorená na ten 1 cm.. zatiaľ ma za tých 7 dní od spodu nevyšetrili aby to zbytočne nerozdráždili.. joooj a vonku tak krásne.. som myslela, že o takomto čase budem prať vecičky pre bábätko

seki11
8. sep 2016

@evkano Hej, aj u nás je to tak, ak sa niečo deje držia do konca 36tt,potom sa už babu nič nestane ak sa narodí. Vecičky ešte operies, ešte aj celý budúci týždeň bude pekne 🙂 Už to zvládnete 😍

evkano
8. sep 2016

@seki11 Ďakujem, snažím sa myslieť pozitívne, že kvôli tomu to stojí za to, len sú dni kedy to ide tak pomaličky...

gublerka
8. sep 2016

@tanikbb ja som mala zvlášť Zmluva o skladovaní a Dodatok k zmluve o skladovaní (ktoré neboli označené pečiatkou a som ich ani nezasielala späť nakoľko som nemala záujem na predplatenie niekoľko rokov dopredu). a to mi aj bolo povedané, že pokiaľ nemám záujem, tak nemám odosielať.

gublerka
8. sep 2016

@tanikbb aha už čítam, takže tak

lukamka
8. sep 2016

@janka_mu paraaaaada, ze ste negativ! s tym aniballom to na zaciatku vraj tak byva, skusaj dalej po troske, mas aj olej na hradzu?

sivamyska1
8. sep 2016

@evkano ja lezala v nemocnici tiez ked bolo krasne pocasie az 11 dni som tam bola . Bolo to v juli , vonku nadherne , slnecno a teplo , na izbach nedychatelno no hroza

evkano
8. sep 2016

@sivamyska1 och tak v júli si to už asi vôbec neviem predstaviť.. aj tu je dnes nedýchateľne, a s čím si ležala?

sivamyska1
8. sep 2016

@evkano isla som na pohotovost ze mam tvrde brucho a malu som necitila . Mala som tam ostat dva dni avsak mi zaviesli kanylou infekcou do tela a dostala som vysoke horucky a tak s tym som tam bojovala . Vonku horko a mna triasla zimnica . No nezavidim Ti tak ci tak . Drzakjte sa

evkano
8. sep 2016

@sivamyska1 Ďakujem pekne, dúfam, že si ešte pôjdem na chvíľu pred pôrodom oddýchnuť ešte domov ;)

lovely_choice
8. sep 2016

@pehavcek tak ako velke prsia nemusia produkovat vela materskeho mlieka a male prsia mozu mat naopak vykonnejsie zlazy.

lovely_choice
8. sep 2016

@evkano @sivamyska1 ja som lezala v auguste pred 3 rokmi 2 tyzdne a tiez vonku bolo pekne a ja v nemocke.

pehavcek
8. sep 2016

@seki11 moje babo ma teraz okolo 3000g plus minus 400. je vacsie o osem dni ako by malo byt.

erickatt
8. sep 2016

@pehavcek ja kozy nic moc.. a kojila som každého vyše dva roky

sivamyska1
8. sep 2016

Dievcence ja sa uz citim ako pred rozpadom ☹ dnes som ani chodit nevedela poriadne odspodu pichanie , bolesti ...hlavne nizsie pod bruskom . Ja uprimne by som to uz aj chcela mat za sebou

pehavcek
8. sep 2016

@janka_mu ja som vcera zacala s anibalom. Dala som 5 nafuknuti, dnes osem. neviem ci je to vela alebo malo. Kolko pojde tolko pojde. Skusila som najskor v polosede ale nedalo sa, takze v lahu s pokrcenymi nohami. Davam na to kondom a lubrikačný gel. Bez gelu by to bolelo riadne. Najskor som cvicila s jednym nafuknutim, minutku som nechala vo vnutri, zavrela som oci, uplne uvolnila tvar, nadych nosom, vydych ustami a snazila som sa to vypudit spodkom. Zopakovala som niekolko krat kym ten pocit ze je ten balonik vo vnutri velky nepresiel a aj to vypudenie preslo do prirodzeneho. Potom som prifukla dvakrat a znovu to iste. najdolezitejssie je uvolnit sa, mat klud a pohodu-. A este je fajn ak si pred tym mala stolicu, lebo ta ta moze neprijemne tlacit. Samozrejme sa treba osprchovat.