Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Zienky, chystate sa niektora rodit v BB?
@sivamyska1 ja.mam bolesti odspodu uz dobre.dva tyzdne... odkedy sa maly uplne zosunuldole...
Dievčataaaaa bolesť slabín??? Či som sama?????😠😠😠😠
@alicazazrakova ja by som chcela ak tam stihneme dojsť 🙂
Baby ako funguje ten balónik??na akom princípe??
@lienka182 no, ako Ti to vysvetliť...tiež ma pichá tam dole ako by mala prísť MS...ale mám na mysli tiež ibu bolesť...ako keby som veľa športovala...teda oblasť ako máš vnutorné stehno a začína tam pipina 😁neviem ako to lepšie opísať..sú to slabiny a boli to neskutoč ešte aj keď chodím...
@vik_i noo ja v tychto miestach citim akoby opuch alebo trpnutie... stavalo sa mi to po sexe, ked som potom chodila... alebo ked idem rychlo do schodov tak tiez krce v tej oblasti 😀 normalne musim spomalit 😀 lekara sa stale pytam 😀 a on mi hovori pokial to nie su pravidelne sa opakujuce bolesti tak je to normalne... lebo vsetky vysledky a vysetrenia mam ok aj zdola som uzavreta 🙂
@eva2809 pogoogli aniball alebo epinoball. Ja som bola najrpv proti tomu, ze si tam nebudem nic pchat. Ale zistila som, ze poznam baby, ktore si to velmi pochvaluju, ze to pomohlo. A odporucil mi to doktor, ze ked mam vacsie dieta a hranicne rozmery panvy, ze ma to lepsie pripravy ak bude rodit klasicky. No a je to balonik, ktory si dole zasunies a ucis sa ho vypudit von panvovym svalstvom. Ma pumpicku a tym ho postupne zvacsujes. Cvici sa ti tym hradza a vraj sa celkovo pripravuju porodne cesty
@jersey87 skusis uvidis. Prve zavedenie bolo trosku narocnejsie, ale ja nie som typ co stresuje alebo panikari. Takze som to pekne predychavala a skusala a o chvilku sa to podarilo. Cvicila som zatial len dva dni a len do takej miery aby to pre mna bolo relativne komfortne a aby som si teda neublizila. A uvidim kolko vydrzim a dokedy. Porodit mozem aj zajtra, tak to neriesim. Ale ja mam dobry pocit ze sa pripravujem 🙂
@vik_i od pasa.dole ma.po castiach boli asi vsetko.... snazim sa to ignorovat
@luciferkax
@lienka182
už nech to máme za sebou...a to pichanie je u mňa dnes na nevydržanie do kelu...keď ležím tak ok...inak ma tam až tak pichne že zjojknem
@luciferkax mne to zacalo od konca jula ako ma pustili z nemocnice ☹ niekedy prezijem den bez velkych bolesti a niekedy co je skoro stale su tie bolesti velke . Co uz nejako musim vydrzat . Hlavne ked v noci spim a idem sa pretocit na druhu stranu je ta bolest neznesitelna
babule nestrachujte sa, ta bolest dole k tomu patri. je to uvolnovanie porodnych ciest. rozsiruje sa vam panva, uvolnuju sa svaly, upony. sposobuje to hormon a je to tak ok. preto kacacia chodza, nie pre brusko.
ja som pred 5.rokmi chodila ako kacica a ku koncu som mala normalne priestor medzi stehnami, nevedela som ich spojit. tak to ma byt. a bolest je jasna kedze babo zostupuje nizsie a nizsie a je tazsie a tazsie.
nestresujte, vsetko bude ako ma byt.
kontrakcie spoznate, mne to trvalo 5 hodin kym som si uvedomila, ze rodim. ale zase bolo to 3t pred terminom tak sa mi to nezdalo a vsetko som stihla.
@sivamyska1 jooj ani nevrav tiez uz sa tak citim ze by som sa najradsej hodila ozem niekedy😊vecer nie a nie zazpat vsetko ma boli uz neviemako sa ulozit a ktomu bolesti ale taake trpnutie litok no hruza alebo take palenie zahy ze spim polosediacky uz aby to bolo zamnou i ked potom ma tiez cakaju prebdene noci ak bude taka ako syn do 1,5 som nevedela co je to spat aspon 3hod vkuse😳
dievčatá, tie ktore pouzivate aniball, kde ste kupovali lubrikacny gel na vodnej baze? normalne v lekarni? alebo aku znacku mam pytat?
inak malicka ma obcas kopne alebo stuchne do rebra... ale teraz som lezala na boku a zrazu taka pichlava bolest v rebre 😕 akoby sa tam nieco zaseklo... Dufam, ze som tym malinkej neublizila nejako 😢 a odvtedy ma to rebro boli...
@vik_i noo to pichanie je take neprijemne... necitaj si radsej nic na nete 😀 ja to beriem tak, ze malicka pride na svet, ked bude pripravena 🙂
Baby tak ja zacinam s magnezkom o 4:00 rano, tuto noc som spala dokopy mozno 2 hodiny, neviem co bolo ci dake planety komety alebo co... Kazdu chvilu wc a potom zase smadna... A vsimla som si, ze okrem magnezia je dobre sa aj poprechadzat rano, lebo to brucho uz mavam take tvrde ze az. No a jeden bananik s rozkom s medom, alebo dnes 3 lyzice medu s bananom rano a spim dalej. Uz si pyta to dieta ovela viac zivin. V predoslom tehotenstve som v zavere jedla ako drevorubac, o 22:00 velke kuracie stehno s ryzou, prejedena v posteli fucala jak lokomotiva a o 4:00 mi uz skrkalo v bruchu.
@sivamyska1 mna pri pretacani boli.najviac podbrusko...ked vstanem tak chrbat a.slabiny 😉
Vydrzime..par dni...par tyzdnov.!
@eva2809 a kedy zacinas s ostruzinou? ja ju uz mam kupenu, ale este je skoro asi u mna...som 35tt..

@janka_mu a oleje nepouzivaj, to poskodzuje balonik. len lubrikačný gel na vodnej baze