Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Ja som kupovala avent krem na bradavky.hoci je drahe,ale viacery moji známy ho odporucaju.urcite by som chcela kojit,a nechcem aby preto by som nemohla.inac vy kupujete niake homeopatika,alebo caje na podporu kojenia?nieco mate uz odskusane,ktore uz mate deti?
@krekacsmarika ja som dostala krem avent, velmi dobra skusenost vraj a na kojenie z DM Babylove cajik na podporu kojenia. Uvidime aka bude realita u nas 🙂
@krekacsmarika ja som pri kojeni prvej pouzivala caj aj homeopatika, bohuzial ani na jedno ti nemozem na 100% odporucit, ze to funguje ( mozno placebo efekt) ale kojila som rok, jedine co fungovalo u nas bolo castejsie kojenie ako podla tabuliek, niekedy toho mlieka bolo enormne vela a niekedy vecer som zase dokrmovala po kojeni umelym mliekom, podla mna co naozaj zaberie je trpezlivost 😉😂
@pehavcek Babylove Brustwarzensalbe https://www.dm.de/babylove-mama-brustwarzensalb...
A k tomu zvysovaniu tvorby mlieka skuste Homeo: Ricinum Communis 5guliciek 2xdenne. A fajn na tvorbu mlieka je aj obycajny feniklovy caj. Aj si babo potom pekne poprdkava ked ho mama pije. No a casto prikladat, je blbost ze kazde tri hodiny a medzitym davat vodu, caje... Okolo 2-3.mesiaca byva rastovy spurt, tam mi odporucila laktacna tablety zo senovky greckej a benedikta lekarskeho, nejake kanadske / swajciarske? Uz nepamatam, ale mali vraj najsilnejsie zlozenie. No a aj nas oboch tak zapieklo ze sme sa 2 dni nemohli vytoto... Chuda babatko. Ale mlieko sa vratilo ako ked bolo po porode.
@krekacsmarika aha, tak toto vidim prvykrat! U nas sa odporuca pit vineu 😉 Na podporu kojenia
Baby, náhodou nejdete niektorá 21.9. na rizikovu amb. v Nitre?
@majush no vineu som nepocula este
Dakujem zienky.nemam to daleko.pojdem tam kuk cicuskovy krem 😉
Joj ako sa uz pekne vsetky pripravujeme 🙂 ja si stale neviem predstaviť, ze budem naozaj mamou 🙂 ja som zacala pit ten malinik a davam si lyzicku lanoveho oleja.. je to grc..ale sak mozno aspon placebo efekt, ze som robila, co som mohla 🙂 tie co cakate prve babo aj vy si to neviete vobec predstavit.. vzdy sa rano zobudim a rozmyslam, ze to fakt tu bude v postielke o chvilu dietatko.. a chyti ma stastie, strach a vsetky mozne pocity 🙂 revem aj pri realityshow 🙂
@janka_mu mna presne take iste myslienky a pocity navstivia kazdy den. Absolutne si neviem predstavit co to bude v tom oktobri. Ja a mama. 🙂 i psa som sa bala kupit, lebo som si myslela ze to nedam. A teraz rovno dieta. 🙂 aj sa bojim, aj sa tesim. A najnovsie nad cim rozmyslam je porod. Nebojim sa, len mi nejde do hlavy ako to priroda vymyslela. Vlastne teraz som cela taka nechapava... 🙂
A hlavne som rada, ze s tymi pocitmi nie som sama.
ano ano vinea bola dobra niekedy ked nebola umela. teraz je tazko povedat co. pred 5 rokmi som si v kauflande kupovala taky "vineovy" napoj vo flasi volalo sa to winis a je to ze vraj lepsie ako vinea lebo ta uz neobsahuje tolko mustu ako niekedy. nasla som na to link: http://www.stmartinus.com/sk/winis-nature/
ja som si parkrat toto kupila ale inak som pila vela fenikloveho caju a caju pre mamicky. ja som ale s mliekom nemala problem, ja som si aj mrazila a potom davala to mrazene do prikrmov hih. dolezita je pohoda, nestresovat a prikladat babo ked si vypyta. baby treba si uvedomit, ze sme tam pre ne, prve dva mesiace ste tam len na to aby ste boli dojky, postele a umyvaci ci prebalovaci. takze sa odovzdat a bude vsetko ok. zapojit do domacnosti polovicku, deti, rodicov a venovat sa len tomu klbku malemu. hlavne byt v pohode a netlacit na pilu.
dievčatá aj vás vaše bábätka niekedy tak silno kopú, že to je až nepríjemné.. lebo to naše sa už od piatej nezastavilo...
@alicazazrakova tiez mas byt hospit. tyzden pred terminom?
Ahojte, chcem sa opytat, ci ste do porodnice balili aj vlastne potreby na kupanie pre babatko 🙂
@evkano doteraz som si vravela, ze na mna berie ohlad 🙂 no od poobedia sa tak vypuca a zacala kopat do rebier akoby uz chcela von. Zajtra mam ukonceny 37tt, no aspon uz z nej nebude predcasniatko. I tak jej dohovorim, nech pocka do oktobra 🙂
@zuzka71291 u nas sa mimicky kupania nezucastnuju, takze nie.
mne na kojenie pomahalo pit dostatok tekutin (voda, caj, obiln. kava Caro) a samozrejme prikladanie na poziadanie. V noci som bola hore asi kazde dve hodiny, no stalo to zato. Maly bol spokojny a mliecko som mala do 2 rokov (aj to som ho ja musela odstavit) 🙂
@zuzka71291 u nas v nemocnici poskytuju vsetko, kozmetiku, oblecenie, plienky na osusenie. Jedine co treba doniest pre babatko su jednorazove plienky
Dievcata potrebujem surne radu som v 35tta ako som vysla z vane a obliekala sa tak som vstala a troska ako keby nieco zomna vytieklo neviem ci to mohol byt moc alebo plodova voda ale asi keby bola voda tak po troske ide este a zatial nic sucho tak cakam sledujem ci este nieco ide ale ozaj nic neviem ci sa mam bat alebo byt kludna nemali ste to niektora :(

@janifer prosim ta a aky krem z dm je na bradvky.nevies nazov? Ja som tam dnes bola ale nasla slom len kremy na ritulu