Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
no didiana vyskakovať na materskej sa teda fakt nedá ale musíme sa aj my nejako uskromniť a bude dobre
tilly novú mamu a ja mám tiež a veru silné články sú tam len som ju ešte nestihla prečítať len prelistovať a zabudla som ju u našich no čo už tak neviem kedy sa k tomu dostanem aby som si ju prečítala
ja si tiez hovorim, ze posledna materska... ale zas ja sa v praci nepretrhnem... a ani by som do prace nemusela, financie nam nechybaju, ale ked sa uplne na tri roky vytratim, tak mozem zacinat odznova a to sa mi nechce...
ozaj maminy z BA a okolia, nechystate sa na nejake cvicenia alebo plavanie s detmi?
tilly: my chceme chodit,
jaaaj odoslalo mi to skor ako som dopisala.... my chceme chodit, ale este nevieme kam 😀 mas nejaky tip?
plavat - mne sa nechce do vody, aj ked malej by sa to asi pacilo..
minule mi kamoska hovorila, ze v materskom centre byva hudobna vychova od styroch mesiacov, som sa rehotala 😀 to je nieco pre nas
ja hudobnu robim malej kazdy den 😀 ked ju potrebujem zabavit, tak spievam o dusu... uz sa aj tatko naucil nejake pesnicky, ale trosku mixuje dokopy slova z viacerych... potom len Hanka pozera, ze "co to?" 😀
Ahojte , aj ja chcem chodiť s maloou na plávanie, budem chodiť do Tn tam je to od troch mesiacov a musí držať hlavičku....ale budem chodiť asi až od marca ked bude teplejšie...
naša malá sa dnes prvý krát nahlas rehotala som bola štastenjšia než ona 😀
monkey, hej, je taka hudobna skola, ze yamaha sa to vola, len tam musi byt dobra instruktorka, lebo ta, co je u nas v mc nestoji vraj za nic... tusim to tu uz aj zrusili...
ja by som chcela bud do DS alebo SC plavat, v BA je tusim len alva a tam uz nechcem ist, chodila som tam s domcom a nepacilo sa mi tam... akoze kurz ako taky je v pohode, len tie satne a parkovanie, to dokaze vsetko pokazit, tam sa nedalo normalne obliect, my sme chodili v maji, takze uz nebolo treba tak obliekat, ale sa ani necudujem, ze deticky, co chodili v zime boli stale chore... plavanie ma okrem ineho aj podporovat imunitu a nie ju nicit prilis skorymi a castymi chorobami...
ale skor by ma zaujimali cvicenia s detmi... ja by som chcela chodit plavat tak v maji alebo v juni, aby si maly zvykol na vodu a nebal sa jej a potom sup k nam do bazena, mame ho prekryty, takze v maji sa tam uz da kupat, minuly rok sme sa uz v maji kupali, za to v septembri sme ho uz vypustali, lebo to uz kazdemu liezlo krkom, voda sice mala este 28 stupnov, len uz sa tam nikomu nechcelo 😀
http://detskekurzy.webnode.sk/detske-kurzy-2010/ taketo som myslela... len to je od 4 mesiacov, cize tak od marca, aprila by sme mohli chodit, kto sa prida??? 😀
som si to dobre vymyslela, ze v marci/aprili na pohyb a v maji/juni na plavanie, tatinka asi porazi, ale tak nejaka aktivita s babom je vzdy k dobru, nie?
Ahojte. 🙂 My tu mame veselooo, neviem, co sa deje, ale nieco so sestrou a jej chalanom. Vcera mi zahlasila, ze sa beru v septembri, chalan o nicom nevie (pracuje s mojim mm, takze ho vyspovedal 😀 ), dnes mi pise, ze termin bude este skor a musi sa prist poobede vykecat. Tak som si myslela, ze je snad tehu, neplanovane a teraz mi pise, ze toho blbeho inziniera si nevezme? 😨 No ja nechapem, sedim tu ako na ihlach, ze co bude. 😅
Teraz su naozaj v Mama a ja silne clanky. 😒 Aj tie trojcatka, ktorym matke nestihli dat pred porodom kortikoidy, narodili a predcasne a nedopadlo to dobre. 😔 To mi je vzdy tak luto. 😢
Ja by som velmi chcela chodit s malym cvicit, ale u nas nic nie je. 😠
Strapco, ako dobre, ze si lekarka. 🙂 Rychlo si to vyriesila. Nam sa raz Misko jedno rano zobudil a nevedel chodit, zo dna na den. No hrozne. On mi plakal v obyvacke, ze nevie chodit, ze ho nozicky neposluchaju a manzel pre zmenu v kuchyni, no a teraz, ze koho mam utesovat? (manzela som sla utesovat, lebo Misko je zato fajn, on znesie vela) Ale nebolo to nic vazne, bud ho nieco ustiplo alebo si nozicky presilil, do vecera sa rozchodil.
caute baby,
ach taka som nervozna..
moja svagrina prave rodi, vcera rano jej odtiekla voda, vecer sli do nemocnice uz s castymi kontrakciami ale zatial stale nic. tiez je na monitore a cakaju ci sa to pohne, presne ako ja...tak snad pojde prirodzene, ked nie tak cisar to isti..
prave loadujem video na youtube, ako si moja Mia vykecava este chvilu to bude trvat a potom hodim link.
aj ja by som chcela chodit plavat s malou, ale tu nic take nemaju 😒 tak jedine doma vo vani, Mia sice vodu miluje ale to by ste mali pocut ten rev ked ju vyberieme, neviem ci jej je zima, napriek tomu ze kupelna je maximalne vykurena.
aj hudobnu vychovu ma kazdy den, ja jej spievam od rana do vecera, chuda dieta 😖 a ked pride tato domov tak spolu mlcia, lebo uz ma maminho hucania dost 😀
vo stvrtok ideme ku osteopatovi, nech sa na nu pozrie, som zvedava co nam povie...
deina, sestra ma veselo... 🙂
catalin,malinká je krásna... 😵
pozerám že naše deťúrece sa nám riadne rozkecali aj Viky si tu leží na gauči a kecá jedna radosť a ja som dokončila obed 😀 😀 😀
Ahojte, ja by som tiez rada chodila na nejake cvicenie alebo plavanie s Jakubkom...Tilly ja sa k tebe pridam, som z BA...skus pozriet aj zabiatko.sk
😀 jeeej, ta je krasnucka
ahojte!
juj,aj by som si vypocula videjko,ale musim pockatmlebo maly mi spi "za rohom",azobudi sa na hocico,tak pockam..
kika a co vam dali,myslis ze to bude z toho caju?lebo aj ja sa zajtra chystam k lekarke,mala strasne casto kaka a velmi riedke vodove a dneska tam mala aj take hlieny natiahnute,brr,neviem co to moze byt,zeby jej nesedelo mlieko?no nic,zajtra vybehnem a uvidim..
a prave rozbalujem,dosli mi vecicky z nextu,naaadherne su 🙂
catalin
ja som tiez chcela plavanie ,ale ked som videla ,ze voda je ta ista co aj pre dospelych,tak som upustila....Mia je krasnucka
sakura
to moja pre zmenu vobec nekaka a som z toho dost nestastna 😔
mala sa dnes rano rehotala uuuplne nahlas 😵 ,no vzapati po vrestala ,ach jo moje dieta je strasne urevane 😝 ,potom nemam chut na nic a som strasne psychicky unavena 😅
pridala som nejaké fotečky....
slovakia: ako keby si o nasej Hanke pisala, po kazdom smiechu je plac 😒 tiez ma to tak psychicky depta 😅
ahojte
no tak sme po kontrole z ortopedie, je to zase o kusok lepsie ale perinka nam ostava dalsie tri tyzdne a popritom musime este cvicit, som rada ze sa to zlepsilo a dufam ze dalsia kontrola dopadne na vybornu... 🙂
dakujem baby, poviem Miuske ze sa vam pacila..este stale mame zle dni, napr. dnes preplakala celly den, prespala asi hodinu dokopy..no co uz..zavesena je na mne ako privesok 😀 a nesmiem ju zlozit dolu lebo v momente placeeeeeee...moj cicik maly
slovakia moja je taka ista, po kazdom usmeve pride plac, preto sa snazim si kazdy jeden vychutnat.
inak moja nejak nema tendenciu sa otacat, koniky jej isli celkom dobre a teraz sa jeduje len ju polozim na brucho takze z pasenia nic, len tymi ruckami mava ako by chcela odletiet 😀 ja mam pocit ako by ju bolel krk alebo chrbat, este dobre ze ideme k tomu osteopatovi.
tilly,meliska my chceme chodit plavat do snopu na zahradnicku 😉 a tiez od styroch mesiacov na nejake to cvicenie
a sakura my tiez hnackujeme uz treti den, uz sme dnes boli u doktorky, zapal nemame ziadny a v piatok bude vysledomk vyteru ... doktorka hovorila ze je teraz strasne rozsirena salmonela 😠 a papame nutrilon tak neviem ci to nebude chciet nejaku zmenu
ahojte, no my splačmi poslednú dobu problém nemáme akurát máme otočený režim...teraz už od jedenástej spí a od desiatej nejedla...ach jo zas sa na mna bude o pol trtej ráno vyškierať že ako hotovo vyspaná....
už osm jej to skúšala aj otáčať ale nula bodov...či ju zobudím alebo nechám spať...je to to isté.....
ako jej to mám otočiť???
catalin tvoja Mia je strašne zlatá...naša sa ešte tolko nevykecáva ale vyskasi a strašné ksichty robí..
ach joooooo 😖 prave som si citala o tom,takze vsetko nam vychadza na alergiu na mliecnu bielkovinu,sakraaa-deje sa to presne odkedy som zacala davat normalnu bebu,nie HA-takze asi to bude v tom,no uvidim co mi povie zajtra dokina 😒
ahojte... 🙂
baby sak poznate ten kec ze po smiechu byva plac... 😕 😅
my sme boli dnes na poradni takze mame 5,75kg a 62 cm... 😀 a pichali naaas... 😢 a samozrejme ako som predpokladala, sme sa s terezkou hrali, ktora bude plakat viac... 😅 sestricka niezeby povedala, ze neplacte mamina, lebo mala bude plakat tiez, ale jej hlod "terezka neplac, lebo mama place"... 😅 no hanbaaaaaa... 😅 som si nedokazala pomoct...ked som videla ako skrutila kutiky dodola, tak som sa len rychlo otocila na pate, nech to nevidim, nech nebulim, ale ked spustila nahlas, tak som isla s nou... 😅 no stara koza... 😅 teraz spinka miminko moje, bo celya den riadne nespala...2 desatminutovky mala...jednu rano a druhu, ked sme sa vracali z poradne v kociku...no hruuuza...
sakura neboj...to prejde...hlavne nech doktorka pride na to, z coho to mate... 😉
hehe zajtra sa chystam pachat svieckovuuuu... 😀 mnam...total slinu mam na nu... 😅

monkey,ja som taká blbá,že zamlada ma učiť nebavilo a teraz mi to chyba...maturu si dorábam... 😅
starší syn chodí na obchodnú v NR a mladší na základku vo vedlajšej dedine...ved preto som si chcela matersku užiť,aby som bola doma a oni sa tešili na to,čo navarím a tak...ale velmi sa nedá vyskakovať...som si to inak predstavovala... ☹