Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
budeme adka neboj
juj ak téme stretko no tohto roku neviem neviem ako to bude s nami tak to nebudem rozpisovať ale nič nie je nemožné uvidíme podľa toho kde to bude a za koľko
🙂)) janka tuto story by som chcela pocut ... viem ze aj fotky si koli niekomu prestala davat 😀 😀 😀 no mosis tu svagrinku velmi lubit 🙂)))
ukulele: ja som teda za to stretko 😉
my sme sa vratili z poradne, takze mame 5300g 😀 a ockovanie bude az za mesiac, ak budeme mat zahojenu rucku od ockovania na tbc
...baby asi sa to tu uz spominalo, davate aj vakcinu proti rotavirusom?
kkiki radšej nechci lebo zas začnú stále neviem či ma tu ešte nekontrolujú ale snáď už majú inej roboty ako mňa kontrolovať kedže už majú dieťa "svokra" sa dočkala svojej vytúženej vnučky lebo naše deti sú naďalej pre ňu vzduch a Viky ešte viac ako Sendy
meliska ja nedávam nedávala som ani pri staršej
len teda aby bolo jasno ja som proti nej nič nemala len oni nejako nepochopili že sa nám komplet zmenil život keď sa narodila Sendy a pár mesiacov sme sa aj presťahovali do vlastného bytu ktorý sme prerábali a jasné že kopec vecí trebalo dokončovať a nemali sme čas behať ku nim na návštevy a oni ku nám proste nechcú chodiť tak čo narobím
všetky mamičky určite vedia o čom hovorím ako sa človeku zmení život keď sa narodí človiečik
no teraz to zažíva aj ona tak nech si to užíva ja im nič zlé neprajem ja to prežijem aj bez nich a deti no tie to časom tiež pochopia že na silu sa nič nedá chcieť
no mám dosť čo dnes Viky vystrája sa tu na mňa rehoce popritom si papá ruku a ešte aj rozprávať by chcela no mám dosť sa tu šúľam z nej 😀 😀 😀
a teraz sa ešte k tomu tak poserk..a že hrúza ale je to srandovné podľa nej 😀 😀 😀
no maju deti zvlastny zmysel pre humor...:D mne vcera mala ocikala osusku aj s podlozkou po kupani...pekne si pockala, kym ju ponatieram a tesne pred tym ako sme na zadok pricapli plienku, spustila...ale kukala celu dobu, akoby rozmyslala ze ci to ma spravit alebo nema... 😅 a ja som kukala na nu preco tak divne kuka a ked sa vycikala tak taaaaaaaaaaaaky sirokyyyyyyyyyyyyyyy usmev na mna hodila... 😅 som myslela ze ma rozhodi do vsetkych svetovych stran... 😅
ahojte
no moja mala konecne zalomila dufam ze aspon na dve hodky, ja si varim hrstkovu polievku a rezance s tvarohom...Ja uz tiez pomaly jem vsetko, dokonca som uz jedla aj fazulovu polievku ale fazule som povyberala, a mala potom pekne a ,, vonavo,, prtkala ale nevyzerala byt ze by ju brusko bolelo....no a pijem iba bezkofeinovu nescu a obcas si tam kavu 3v1...
adka poznáme 😀 😀 😀
no už je hore aj druhá babula tak idem zatiaľ pa
ja pijem nízkokofeinovú ale tiež je tam skoro viac mlieka ako kávy 😀 😀 😀 idem si akurát aj zaliať lebo mi pukne halava už niekoľko dní mi to ide na nervy
Jaj babusky idem sa prejst asi 😒 furt ho drbka vonku 😖 ale mam slinu uz tyzden na tiramisu tak sa musim do billy na mascarpone prejst, hlavne ze drahy je kazdy tyzden v DE a vzdy mi zabudne smotany, mlieka a take veci co sa tu s nasimi ani porovnat nedaju doniest 😝 🙄
ludia,prave som sa vratila od dokiny-akoze 30 tkou som isla, ,cesty neodhrnute,no hruza,a cesta do nemocnice akoze totalny brutus,normalne som isla cik cak,jak ma to smykalo 😠 a sanitka sa snazila vytrepat na urgent-to je na poschodi tak tam ide taky jak most do kopca-no nemala sancu 😒
no a toho dedkovca samovraha na biycykli-ja som stretla cestou dvoch 😝akoze ja by som sa aj bala ist pesi popri hlavnej teraz,ze ma niekto zramuje...
nasa doktorka ma zrovna dovolenku,to jak naschval,tak som isla vedla k zaastupujucej,ta ma hned zvozila ze co som vymyslala ze ved HA mlieko som jej mala davat az do pol roka ked teda nekojim(pohlad vraha k tomu) 😒 tak ja neviem potom akoze na co su tie ostatne mlieka od narodenia co su a nie su HA? 😕 tak sa vraciame k HA a zobrala jej vyter,ze ci to nebude daky bacil alebo co..no v pondelok behnem k mojej este a uvidim,ale bola som hned v lekarni kupit HA
a cestu neodhrnuli az teraz-a muz si nechala auto vonku pred branou-tak je total zasypany jak okolo isiel ten pluh,ma tam hotovy zakop 😀
meliska,ja davam aj proti rotavirusom 😉
vidim ze dnes riesite kavu 😀 ja kojim a pijem 2 normalne nesky denne, maly buva ako keby mu za to platili =) celu noc a cez den tiez 3x hodinku a raz 3 hodiny. Este pocas tehu som citala kdesi ze tie nizkokofeinove a bezkofeinove kavy maju v sebe tolko chemikalii ked z nich odstranovali kofein, ze je to pre telo horsie ako kofein samotny... Tak uz aj pocas tehu som ficala na kave, 2x denne, v praci sa inak nedalo.
Akurat som na chvilu prestala ked mal maly koliky, lebo vraj aj z toho to mohlo byt, ale vobec to nepomohlo, tak kavickujem veselo dalej.
Deina, Misko aky zlaty ze "concord" hehehe... ja som z jasliciek raz dosla s tym, ze som pred spanim mlela "dopici dopici dopici....", no, a posli dieta do jasliciek, hned sa take dolezite veci do zivota nauci 😀
😀 zuzu,to si sa fajn naucila 😀 ale aj concord je dobry... 😅 mne zas kiko vcera zahlasil ze :podme sa zalubit" a vyobjimal ma 😀 -lebo ja ho tak otravujem hocikedy ze pod sem troska sa polubkame,tak on si to troska pomylil 😅 ale zlate to je..jaj baby to sa nevyrovna nicomu veru,ked tak pride a vystiska vas-len skoda ze len malokedy ho to napadne,nie je moc "tulivy"typ..
sakura ani moja Sendy nie je taká tulka ale ona je taká bozkacia že hocikedy príde a dá pusu a ide ďalej fakt je to úžasné ale zas niekedy má deň že ani za frasa a to sa jej potom človek nemôže ani dotknúť
jej tu je moja tema, pekne, ze som trafila po troch mesiaoch... 😀
no osa pekne pekne že si nás našla
dalo mi to zabrat... 😅
ja by som to skor furmulovala, ze pekne ze sa aj ukazes... 😀
priserne ma boli hlava zeny sa citim jak tehotna... 😝
ze furmulovala...jak madar... 🙄
baby ja som uz fakt nervnaaaa...zas som sa rozmrchovala... 😠 a to som koooonecne uz prestavala... 😒
adka choď k dr. veď to už nie je normálne
osa mňa už niekoľko dní bolí hlava
😕 😒 no neni...ale sak "rozburene hormony" podla doktorky s rontgenovym pohladom... 😠 ako uz by mi ani nevadili (uz som si po takej dlhej dobe na ne zvykla 😕 😅 🙄 ) ale ja chcem seeeex... 😠 😅
no adka neviem ale jurčite by som išla k inému dr. síce možno nebude mať rontgenový pohľad ale aj tak ti možno povie viac ako tá múdra dr.
no toto moje mlasšie dieťa je dnes nejako mimo teraz pre zmenu spí od 15-tej a to už mala aj papať
janka to aby si nemala stereotyp... 😅
v piatok zbehnem za tou doktorkou a ak nebude nic riesit, tak zavolam segre nech mi dohodnu rande s doktorom co ho jej chlap pozna a potom sa prehodim ku rehakovi...a bude to...ale zajtra este vydrzim...malinka ma zvysene teploty tak s nou nechcem trajdat, ale v iatok by to uz malo byt ok tak vyrazime...
kazdy doktor co nema rontgenovy pohlad je lepsi... 😅 ja by som rada keby sa na mna pozreli aj uzv-kom a nie len ocami cez oblecenie... 😅 a co uz...sak to hadam dako konecne doriesim...
adka a potom si už možno aj zasexuješ... 😀 Booože ,ako to vydržíš? 😅
no ako didi fakt uz mi z toho nedostatku drbe... 😲 😠 🙄 😨 😅 heh ina zmes xichtov...neni tu nic na spravne vyjadrenie mojich pocitov... 😀 ako uz som sa dnes tesila, ze ked uz aj dnes este slabunke budu, ze uz serem na to a mm znasilnim a teraz toto...booooze normalne taka frustracia jak brno... 😢 😠 😅 zacina sa zo mna stavat chlap...uz na to myslim fakt cely den ako rozlepim oci az kym nezaspim... 😅

no baby su dve teorie...jedna, ze iba tot kusok, ze do mesta 😅 alebo druha varianta ze si to struhneme odrazu do prahy... 😅 ale to este neni iste...podla toho ci sa mm dostane do tej roboty, co chce...sice bude ze aj 3 tyzdne prec, ale kolko budu prec, tolko budu zas doma a pekne peniazky, takze rozmyslame ze ako to nejako vymysliet, ako sa z tejto diery dostat ak by sa on dostal tam...tak drzte palce... 😕 😅