Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
ženy kde steeeee?
bre ranko.... a je to tu!!!!!!!
MAME PRVY ZUB!!!!!!!!! dole vpravo... prave som ho pred 5 min. objavila.... tak ideme oslavovaaaaaaaat....
ani neviem, ako sa to podarilo a v stredu ideme mat 3 mesiaciky.
Dobré ránko,
vauv Pudo tak to je teda gol ja som ani malej nepozerala mna by to ani nenapadlo že to už tak skoro može.....
super gratulujem...
Pudo paraaaaada gratulujeme 😉
Dobré ránko...no pudo,aj ja gratulujem 😀
Ked ste včera písali o tých ludoch,čo sa narodili so zubom...aj som sa bála napísať,že aj moj Jerguš sa narodil so zubom... 😵 🙂 Tie deti su vraj geniálne 😅 😅 no tak to som zvedavá,zatial sa učí naozaj výborne,stačí mu čo počuje v škole,doma ho vidím len ulohy robiť,ale učiť sa...to som ešte nezažila...tak dúfam,že neskončí ako Napoleon... 😀 😀 😀
pudo 😀 ja uz som gratulovala na FB ,ale este raz gratulujeme tamarke 😉 😵
jergus ake krasne meno .... 🙂
pudo gratulujem ... 😀
Ďakujem kkiki,aj mne sa velmi páči... 😉
páni pudo gratulujeme tak tu máme prvé novembovča zo zúbkom to by ma fatk ani nenapadlo že už v 2 mesiacoch môže mať zúbky 🙂 🙂 🙂
ahojte!
pudo,to fakt????? 🙂 teeda to je sila,nas kiko mal prvy zub tesne pred prvymi narodeninami,to som uz myslela ze budem mixovat kasicky do 18-tky 😀 aj sa kojite? to bude hryzt,co? 😅
tilly to kde si ulovila takeho mimozemstana???? 😀 teda citala som si tie vcerajsie prispevky o tom co robia pripadne nerobia manzelikovci 😅 tak u nas domace prace nehrozia veru tiez,nejak mi to neva,ja som zvyknuta na to-no a je to veru o vychove z detstva-on mal dve segry plus mamina co zanho vsetko robili,takze nic nikdy nemusel doma,vsetko mal "na tacke" nachystane vzdy...ale nejake tie pokroky vidim,uz si aj nejaky ten chleba natrie ked je hladny 😀 no ale zas ked je doma,tak sa maximalne venuje kikovi, co je tiez dost velka fuska,takze aspon to...ale take ze vysavac to len ked som bola v porodnici...
no ale baby zas berte to tak ze vzdy moze byt aj horsie,moja kamoska ma muza,ktory pride z roboty,sadne pred telku a tym to hasne-a to maju dve deti... 😖 proste jeho cast-ze bol v praci a zarobil-je hotova a tym to prenho konci.. 😠 chrapun cisty,no co vam poviem...
ja som vcer prestahovala malu z kolisky do postielky-vecer to nejak nezaregistrovala,lebo ja davam spat uz rovno do tmy,ale dneska doobeda to ste mali vidiet aky randal robila,nechcela tam ist spat,rucala jak pavian...nakoniec zaspala,snad si zvykne rychlo,zatial sme problemy so spinkanim nemali,tak hadam nezacnu...
sakura veru takých chlapov poznám aj ja a vtedy si poviem že ja som na tom relatívne dobre aspoň deťom sa venuje a občas navarí a baví ho pečenie akurát že neviem ako dlho ešte lebo stále skúša nové veci a nie je moc spokojný s výsledkom
raj na zemi obe deti spia a ja mám chvíľku pre seba
Caute. 🙂 Pudo, gratulujem k prvemu zubku. Fiha, takto skoro, nehryzie ta? 😨
Tak my mame dnes ubehany den, boli sme rano s Matkom u ocnej, vyborne, ocka sa mu pekne vyvijaju, aj to, co mal este pred mesiacom biele, je uz vporiadku, ziadne znamky ROP, tak sa tesim. 🙂 Potom sme skocili k nasej detskej, tam kalamita, kopec chorych deti, ze zase chripka, ale vzala nas dopredu (volala som jej, ze prideme a ze kedy najlepsie mame ist). Sli sme kvoli tomu, ze sa mi Matko zasekol, prestal past koniky - ona hovorila, ze na svoj vek to, co robi, je vporiadku, tak ale ja viem, ze to vedel uz aj ovela lepsie, tak ideme zajtra k neurologicke.
Moj chlap ide na tyzden do Nemecka, to co ja tu budem bez neho robit? ☹
O tomto case tu nikto nie je??? 😕
ahojte mamuienočky!!!!
Pudo veľká gratulácia k prvému zúbku!!!
Mám chvíľu čas tak som tu Ninka ešte dospáva v postielke boli sme vonku ale kosa je a cesty neodhrnute no des a a aj tak si ešte musím dávať pozor nech eštš viac neprechladnem no teraz pre zmenu som začala krvácať no nechápem v stredu idem na gyndu že čo to je veď kramy majú dôjsť až o dva týždne tak neviem či je to reakcia po tom kameni že mi to podráždilo no babule som zúfala ☹ ☹ ☹ stále dačo.K tomu Ninka ma totál rozhadzaný denný režim po tom očkovaní,večer zaspinka ale stale sa budí a mrnčí ako keby ju dačo bolelo.dnes pre zmenu vstala pred pol piatou napapala sa a do šiestej nie a nie zaspať som malá take nervy och ale potom zalomila do ôsmej.
Deini no to behanie po lekároch ti nezávidím nás čaka eštš krvný obraz a kontrola s nožičkami.
uz som tu ja deini... prisli sme z prechadzky vymrznute... 😉
s tym zubom to je celkom vtipne, rano sa zobudila, chvilu sme sa pohrali, ona sa na mna dasienkovo usmievala a ja kukam, ze co to tam ma??? jej ide casto kvoli refluxu naspat do pusy natravene mliecko, tak som si myslela, ze to je ono... ale stale to tam bolo, tak som chytili vatovu tycinku a skusila, a ono, ze ZUB...
a pritom by ma ani nenapadlo nieco take ocakavat, ani ziadne priznaky nemala, len jej isli slinky a zuzlala si ruky... a to robi od 2 mesiaca stale
- a teda neviem ako s tou genialitou a zubami, ale co ja viem, tak zuby su symbolom agresivity a destrukcie 😀
deini - my sme lemrosi ako vysiti, kone pasieme len sem-tam, a aj na to musi byt nalada. prevalovanie este nehroziiiii
sakura - ja som musela kvoli jej alergii na bielkovinu kravskeho mlieka zatial vylucit vsetko mliecne a super sa zlepsila kakacka aj reflux....nam tu alergiu nik nediagnostikoval, ale poradila mi to annag... a vidis, ja vylucim vsetko mliecne a jej narastie mliecny zub 😀
dala som nejake fotky z dnes rana, ked sme sa hrali, na jednej je trosku naznak toho zuba dole vpravo...
no malo to byt na tej poslednej fotke, ale nic tam nie je vidiet ☹
ahojte,
Tamarke gratulacia k zubku. to je az neuveritelne. mojim babam rastli zubky tusim v siedmom mesiaci 🙂 velmi neskoro, dokonca Baska je teraz prvacka a stale jej nevypadol ani jeden zub 😀 este vobec nie je strbava, jej kamoska ma uz vpredu lopaty 😀
my sme po vikendovej diskoteke, boli sme na rodinnej oslave a tamarka spala pri disko - hudbe, vazne v tom randale fuckovala a mama tancovala o 106 ako odtrhnuta z retaze
plaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
no tatus, podla mna je to ocokovanie dost stres pre deticky. ja mam tiez mindre,ze ako obstojime... treba sa asi fakt len obrnit trpezlivostou
ozik - ja som Tami este nikdy nemerala teplotu. my mame taky teplomer, ktory musi byt min. 1 min v ritke alebo v puse... ako to mam spravne odmerat? vydrzi to tam tu 1 min.?
pudo no to je stres ja to vidim na našej malej aspoň ona to zle znáša ale aspoň že mi nehoručkovala klop klop ale je nervózna no nič už to hádam prejde od štvrtka už stačilo ☹
od stvrtka??? no dakujem pekne, chudatko Ninka aj mamina... ale hadam uz bude dobre
no pudo od štvrtka ide ma poraziť ani nie tak z toho že sa nevysoim na to kašlem ale že sa musi tak trapiť a vidim na nej že je nespokojná no a o šesť týždňov znova ☹
bože toto moje staršie dieťa musí každý deň urobiť cirkus tak som sa tešila že celé doobedu bola normálna tak zas reveeeeee ma ide poraziť už z nej
pudoooo, gratulujem k zubku 😀
inac k tej bielkovine kravskeho mlieka... to nie je alergia, ide len o to ze niektore deti tu bielkovinu nevladzu v zaludku rozlozit, tak ich to drazdi. Tieto deti vpodstate mlieko mozu, len ho nevedia spracovat, takze je lepsie ked ty mlieko vysadis uplne aspon na cas. Ked su alergicke na laktozu, vtedy mlieko nemozu vobec, to s refluxom nic nema. Takze sa nemusis bat ze by bola Tami alergicka v buducnosti na mlieko, toto sa spravi. Ja som tiez dost obmedzila mlieko, vlastne uz jem len 1 jogurt denne a pijem len sojove mlieko. A nic, ziadny rozdiel. Ale pred spanim davam malemu 1 flasu (niekedy ani nespapa celu) UM, ktore ma tu mliecnu bielkovinu uz rozlozenu, vtedy spinka ako babatko, vobec sa v noci nekruti. Uz po papani je kludny a spokojny. Nespinka dlhsie, ale urcite kvalitnejsie.
sakura, vies ako to dokaze liezt na nervy? ja by som tak chcela normalneho chlapa, ktory sa nestara... ono je to vzdy blbe, ked su dve gazdinky v jednej kuchyni... a ked je ta jedna gazdinka chlap, to je na zabitie, to ma dokaze najviac vytocit...
ozaj, kocky, vcera som bola na navsteve u kamosky. Vzdy som vedela ze jej syn je velke babo, ale nejako som nevedela kolko by malo babo vazit. Tak som sa jej teraz opytala ako na tom boli s vahou a skoro som padla na zadok ked mi ukazala jeho ockovacu knizku (kam zapisuju vahu): Takze porodna hmonost 4200 (nic nezvycajne), v 1m mal 6kg v 2m mal 7,4 kg, v 3m neviem ale v 4m mal 9,1 kg. No a potom sa to spomalilo a teraz v 9m mal 11kg, takze uz je v norme, sice velky ale ok. Vraj tie prve mesiace na neho nemali tabulky 😀
tilly 😀 😀 😀
ahojte...
ze prvy novembrovy zubok... 😀 blahozelame aj my tamarke... 😀 no zlateeeee... 😀
my sedime v autosedacke a mame vsetkych na haku, lebo si zmolime a okukavame rucicky... 😅
a na moju nekonecnu mrchu som dostala ascorutin...zdravotnici vyjadrujte sa... 😅 a ze mam pokracovat v antike ked dojdem do konca sedemdnovej pauzy...maternica konecne po uzv je vraj v povodnom stave, bez cysty ale preco ma teda boli brucho? no kto vie...a tak...
a je zima jak v ruskom filme... 😠 ja uz chcem jar... 😅 hehe mala si tu prdka veselo a veeelmi vtipne jej to je... 😅
my este zub nemame a stale sa nahlas nerehnime...a tak... 😅
tatuska vy veru tazko nesiete vcelicku... ☹

žienky ďakujem za snahu poradiť ale ako zisťujem asi nám nič iné nezostáva len to nejako prebojovať