Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
ahojte.
bleelka, ja ti odporucam pityol. ja tiez pouzivam iba sudokrem, ale ked sme mali take moc cervene, tak na to je najlepsi ten pityol. je to taka hneda masticka. a ak ti mozem poradit, aby ti malinka nemala s tym caste problemy, pouzivaj iba jeden druh plienok aj vlhcenych obruskov. aj ja som pri prvej skusala par druhov a potom som nevedela z coho to mala, ale pri malom si uz davam pozor a veru zatial bez problemov...
Ahojky mamulky Co som to citala? tssstsss Pudo: gratulujem k prvemu zubku 😉 to su ale veci 😅 Bleeka s tym priberanim si nic nerob My sme za 1mesiac pribrali 900 a za druhy len 360 g a doktorka povedala, ze maly je inac o.k. tak je v poriadku Ako 2,5 mesacny vazil 4320g a nedokrmujem ani ma to nenapadlo, ved preco aj, ked je maly spokojny a zdravy No a tolko druhov plienok sak to si aj novu skrinu na to musela hadam kupit 😀 Ha a musime sa pochvalit uz pasieme koniky 😅 Len tak som ho skusila na brusko a hned krk natiahol ako ET 😀 Vcera som povysavala a poumyvala dlazky, vecer o 20 som este deckam piekla babovku a aj ja som bola pazrava 😅 Nasla som taky lahky recept bez slahania na nete, len zamiesat a sup do rury a je mnamky 😝 Adka: gratulujem ku konceniu nekonciacej mrchy 😀 Este tu mam zehlenie ale sa mi nechce A k pridavam sa k zenam z pralesa tiez mam mensie liany na nohach 😀 ale krovinorez od svokra to vyriesi 😀 😀
a Zusska pekne ze sa ukazes Vy zo Sakurou si v Partizanskym mamickach kecate a sem ani nezavitas 😵 😕 Ajkaag take noci ze kazde dve hodky hore sme mali aj mi donedavna 😒 Ale odkedy zahustujeme mm Nutritonom tak maly od 22 az do 6tej buva 😵 klopi, klop dufam ze mu to ostane A ta nivea SOS je v takom bielom obale so zelenkavym nadpisom v DM ich maju a su pre take velmi citlive a alergicke pokozky
Bleelka, kupi si v lekarni Imazol krempastu, taka zelena, je to velmi dobre na zapareniny. Nepouziva sa to stale, ked uz ritka ocervenie, natries a do rana je to vporiadku. 😉 Inac Pytiol je tiez dobry - bola tu o nom nejaka tema, ze nie je vhodny pre babetka? Co to bolo? Nam ho dali v porodnici Miskovi, tak snad nie je az taky nevhodny...
Adka, no super, konecne. 😀
Niezeby som chcela provokovat, ale holim sa takmer kazdy den (nohy kazdy druhy, treti, sa mi teraz v zime nechce). Ja som hrozna, uz som pisala, ze bez make upu ani smeti nejdem vyniest... 😅
Matko mi od vcera opat krasne pasie koniky, ja neviem, co vyvadzal, preco s tym na vyse tyzdna prestal. 😕 Ale aj tak ho vezmem k neurologicke, lebo lekarky sa nevedia dohodnut, ci je alebo nie je hypotonicky... A zacal sa nahlas smiat, boooze, to je take smiesne, smeje sa ako nejaky plysak, moncici. 😅 Aj Misko sa na nom rehotal vcera.
blelka ... nam zaberie okamzite bepanthen ... 2x natries a je po probleme a potom mozes pouzivat tu niveu ...
tak pouzivaj chvilu iba jedny a uvidis...nam urobili prisernu neplechu tesco plienky... 😖
Hehe, kazdej nieco uplne ine zabera. 😅 No a teraz si mozes vybrat, Bleelka.
ahojte,
gashtanka, to co zehlis pre kojenecky ustav? 😀
ja som dnes fotila veci na mmb po malom, hodinu som to robila otra a to najhorsie ma este len caka, urobi inzeraty 😝 neznasam to
ahojte...my mame dnes 3 mesiace a o 14.oo poradnu... tak uvidime, ako rastieme.
Bleelka - tolko rad tu uz padlo, ze nieco asi musi zabrat. Inak sranda, mne ten sudocrem moc nesedi - a to mame to velke balenie, my sme pri klasike rybilke
Inak - mayka, kkiki - ja davam dnes strajk! dnes sa cele poobedie ide starat o Tami mm. Hawk. tie vecerne vyjazdy ma uz pekne dozrali dnes rano. ja budem len kojit.
Strapco, Monkey - aj ja som hravala volejbal, 5 rokov zavodne... sranda.
U nas najnovsie slavia uspech: zrkadlo (sa neskutocne vyskiera na seba), moje ruky (uz som ako slniecko na rukavicke), napis SPORT 58 na mojej bunde, moje vlasy.
TV sa snazim obmedzovat co najviac, aj PC aj mobil... nech je pritom co najmenej.
Akurat som dnes rozmyslala, ze ked dnes slintosila-bublinkovala, do toho natravene mliecko, sibrinkovala rukami/nohami a vykrikovala ze akuaaaaa, a kuaaaaaa.... tak ze na com to dieta asi fici????
adi - takze bude vecerna zurkaaaaaa???? len aby ti mm nezaspal zniceny z prace 😀
ukulele. ja sem chodim kecat, ale tak ze si najprv precitam a ked docitam, ak teda vobec aj docitam (lebo ste tu strasne ukecane 😅 ), tak uz ani neviem, co mam napisat. 😉 ale polepsim sa...
no kazdopadne bleelka urobi z malinkej pokusneho kralika ako tak kukam co sa tu popisalo... 😀
no akurat som ulozila terinku na obedneho 3-hodinoveho sloficka... 😀
Pudo kde ti decka na to chodia 😀 A ja si myslilm, ze Tv ci Pc tak predtym ich ozaj len na 2-3 roky mozme uchranit Ved uz v skolkach decka ficia na dvd rozpravkach a pc hrach Videla som uz aj take ze maly sedel na nocniku a hral pritom Pc hru asi 3 roky mal - decko jednej spisovatelky E U inicialy
zusska bolo by fajn... 😀
pudo ja ho zobudim aj keby som mala na neho kybel ladovej vody vyliat... 😀 😀 😀 😀 a inak mi povedzte, ako chcem chudnut, ked ten najdolezitejsi pohyb vynechavam... 😝 😀 😀 😀 😀 teraz uz to pojdeee... 😀
Zusska beriem na vedomie Ale sak keby si nemala cas tak dame stretko v porodke néééééé :- 😀 😨 😀 D Adka a ty co teraz akoze budes ked Terezka buva a ak mas este aj vsetko porobene 😨 hadam nechces pri Pc sediet 😀 😀
Ze tri hodiny, tolko mi cez den nespal ani v inkubatore! Wow. 😅 😅 Mne spava cez den tak po 3x po polhodine a ked potiahne viac, tak sa tesim. Ale nie je to bohvieaky spachtos, nevadi, hlavne, ze v noci spi.
tilly - si si ista, ze sa ti tie veci este nezidu??? 😉
Sestry som sa opytala, co jej mam odlozit po krpoch, skoro mi skolabovala na stolicke. Ze ona este nic nechysta. 😅 A som jej hovorila, ze ved teraz by to bolo idealne, mali by maly vekovy rozdiel s bratrancom alebo sesternicou a nechce, potvora.
deini - presneeeee... oni si ten rezim robia ako chcu. ja teraz potrebujem, aby bola hore...a ona si uz spi 2 hodky... a ked pojdeme k dr., tak zas bude plac a nie spanok
no konečne som vás dočítala
bleelka v prvom rade používaj len jeden druh plienok nech vieš ktoré jej nerobia dobre moja staršia napr. z tých čo píšeš nemohla absolutne tesco a dodnes má s tým problém a to jej dávame plienku len na spanie a veľa krát je suchá keď vstane a aj tak je na to háklivá
a z mastičiek nám pomáhala jedine rybilka ešte keď tak ten imazol ale iné čo tu boli spomenuté boli zbytočne vyhodené prachy a je dobre pred prebalením tu červenú časť umyť jarischovou vodou (neviem či sa to tak píše ale majú to len v lekárni) trošku namočiť tampón poutierať a potom normálne dať krém
k priberaniu tak ako už ste písali to je v pohode my bežne za mesiac priberieme v priemere 500g a dr nás chváli tak neviem ale nedokrmujeme
a neviem či som ešte niečo chcela 😀 😀 😀
To poznam. Minule sme tiez sli k doktorke, on mi zvycajne zaspaval tak, ze okolo pol deviatej - tak hovorim, ok, dam ho spinkat, potom sa zobudi, naje a pojdeme. Ale on si povedal, ze spat nebude, ze o deviatej uz chce papat a potom by taaaak bol spal. No co uz... ale inak je fajn, zatial mi jeho rezim celkom vyhovuje.
ukulele idem si spravit buchticky dukatove... 😀 a vychutnavat si klud kym pride mm z roboty a cerpat silu na nho... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
deina my od narodenia by sme prespali aj tretiu svetovu... 😅
Inak videla som v teme o nedonoseniatkach tu babu z junoviek, ktorej sa babo narodilo v 22 + 1tt (tak nejak, ze?) a malinka sa ma celkom dobre, bojuje, uz ma skoro dva tyzdne. Je to neuveritelne. Ale ze asi nerodila u nas na SR, tu by ju pravdepodobne nezachranovali (az od 24tt).
adka aj u nás budú dnes dukátové buchtičky 🙂
tilly keď si už tak rozbehnutá poď aj ku nám pofotiť a popridávať 🙂 ja sa do to ho nejako neviem dokopať pofotila som svoje rifle tehu a nikto ich nechce ☹ ☹ ☹ tak ma prešla chuť aj v tom pokračovať a už to ani nemám komu nechať lebo bratova malá je od našej menšej staršia o 3 mesiace a oni už jedno majú tak ťažko ďalšie a drahého sestra má o 3 dni mladšie od našej tak im je to tiež nanič a kedže s nami ani nehovoria tak načo mám im odkladať a jeho mladšia sestra asi ťažko bude odo mňa veci chcieť keď ja som tak nežiadaná osoba u nich
Adka ja som taka hnila ich robit a buchticky kupujem 😖 😅 😅 A to co mojmu len staci povedat ze bude ťuťu-muťu a nebude spat ani za svet Len minule to bola vynimka lebo si myslel ze ho zas natahujem a ze zas nic nebude 😅 Adka aj vie muzicek co sa na nom chystas spachat? ci to je prekvapkanie 😅 Ja tlacim babovku do seba no mala by som sa hanbit budem jak hurka 😠 😖 😝 😀 furt len sladke to kojenie je jak tehotenstvo 🙄 Naposledy som sa 3 tyž po porode vazila a mala som 5 ci 6kg navyse Bohvie co by tam teraz naskocilo- asi CICA NEZER!!!! 😀
Robite mi chute, ze dukatove buchticky, tie milujeeem... 😝
ženy ja Vás obdivujem ja už na ťuťu muťu nejako nemám silu v poslednej dobe ja som večer na odpadnutie
To nic, Janka, ja som na tom podobne. Nuz, dve male deti daju zabrat.
A s tymi vecami ja som sa najmladsej segry pytala ci odlozim a aj ked je viac menej mešuge tak ze jasne ved ma 25 tak kdyby nahodou A ja som zas taka ze mam este spred 10tych rokov veci a su jak nove A niektore veci co co strednej segre pri..banej dala po prvom tak bud zafarbene, predane alebo odflaknute 😝 😠 A aj ja som dala jedno triko origos tahotenske na mkb a nic 😝

ajkaag ako zistim ci mam mykozu na bradavkach? to by mala aj v pusinke nie? to mava casto, ale momentalne nema...